Vad ska han få i julklapp?

Ja nu är den förbaskade julen snart här. Vips så är det julafton och innan dess så ska man ha köpt en massa julklappar till höger och vänster. Är det inte så? Inte för mig inte tack och lov. Men här kommer tips på coola kallsipper. Håll till godo. Klicka på länken längs ned så är det bara att köpa din favvo, slå in den i ett paket och sen är det bara att leverera den på julafton. Calvin Clain kallingar som heter 365 Black Stained Trunk. 95% bomull & 5% elastan. Så underbart snygga och coola. Tufft mönster. Prislappen ligger på 199 riksdaler.

 

Kallingar från Calvin Clain som fått namnet 365 Black Flowerstamp Trunk. Lite mer diskreta än den förra. Den vill jag ha också. 95 bomull & 5% elastan. 199 spänn får man lägga ut för att få den.

 

Den här underdelen är så grym. Älskar färgerna. Från Tiger of Sweden och döpt till Gentlemans Club Trunk Black. Tiger of Sweden står diskret runt resåren. 95% bomull & 5% elastan. 229 spänn istället för 249 pix.

 

 

De här från Frank Dandy Superwear gör en glad tack vare de snygga blommorna. Santana Boxer Rock är namnet de fått. Tillverkad i 93 % bomull & 7 % elastan. 199 riksdaler är priset.

 

 

Slutligen Björn Borg kallingar som heter Shadow Black Microfiber Shorts. Microfiber kalling tillverkad i 91 % tactal & 9% elastan.Prislappen är på 229 slantar.

Kallingarna kan köpas här på Uppercut.se!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,


Kommentarer
Postat av: Petra

Calvin Klein-kallingarna högst upp var ju skitsnygga!!

2008-12-17 @ 21:52:52
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Stefan Falkelind

Ja de är grymma. Mina favvosar. Det är så himla roligt att du besöker min blogg regelbundet och skriver kommentarer. TACK!

2008-12-17 @ 23:26:04

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0