Plaza gav bort min jacka

I går blev det Plaza kväll. Det var superkul och massor av folk. Det blev mycket hejjande hit och dit. Blev jäkligt glad när jag såg att mitt älsklings band No Comments körde där. Grymt bra är de. Klockan slog 2 och det var dags att gå hem. Gick till garderoben för att hämta jackan. Lämna fram brickan men fick ingen jacka. Dehade varit så himla klantiga och gett min jacka till någon annan. Blev jäkligt less och förbannad över det. Vad annars. Så imorgon ska jag ringa de och kräva pengar för jackan och mitt pass. Jäkligt klantigt att lämna den till någon annan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: m

Fan vad trist med jackan(och passet!):-( Hoppas det ordnar sig med ersättning för dig! Stod nåt i tidningen härommånaden om just detta- när en jacka försvunnit från plaza.. Och i just det uppmärksammade fallet, så var det ett jävla krångel för jackägaren, att få ut den ersättning han tyckte sig skulle få..

Lycka till!

KRAM

(Längtar till SOMMAREN, när man kan gå ut UTAN jacka.. så slipper man va rädd att den ska försvinna!)

2009-04-19 @ 09:21:58
URL: http://emigen.blogg.se/
Postat av:

Ja det är trist som fan. Ja det kommer att ordna sig med ersättningen. Ja g läste om det också. Vet inte hur det gick för han om han fick nån ersättning som han ville ha?Längtar också till sommaren då man slipper jackorna.

2009-04-19 @ 17:41:08

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0