Fått nytt mobilt bredband

Nu har jag fått mitt nya mobila bredband. Har inte hunnit packa upp det än men ska göra det ikväll. Ska bli spännande att se hur det kommer att fungera. Jag blev tvungen att skaffa nytt då jag inte längre kommer att ha Com Hem. Tog dock inte Telias. Det har ställt till en massa problem nu när Östersunds bostäder sagt upp avtalet med Com Hem. Hatar sånt här bök.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Jilina ♕

Jag har fått rådet att ta ett mobilt bredband denna gång ist för comhem. Men jag vet inte hur pass stabilt det mobila är. Med tanke på att internet går lite då o då för en jag känner som har just detta.

Det jag menar är att jag o min kille sitter mkt och spelar online spel, MMORPG och om nätet dör så blir man ju disconnected i spelet. Inte hela världen om man inte spelar detta spel dock haha.

2010-09-30 @ 08:57:27
URL: http://jilina.se
Postat av: Lightball

Jag bor på Frösön och har mobilt bredband från Tele2, det fungerar jättebra, över förväntan. Jag har inte haft några problem alls. Helt stabilt. Det har faktiskt fungerat bättre än när jag hade ComHem. Däremot var det lite jobbigt att ha den där antennen ansluten till den bärbara datorn hela tiden, och täckningen blir ganska mycket sämre i soffan än i närheten av ett fönster. Så jag har ett tips!

Skaffa en trådlös 3G-router som ni kan sätta i ett fönster där det är bäst täckning. Sedan surfar man trådlöst och snabbt! Jag är jättenöjd med den lösningen.

En 3G-router ser ut ungefär så här:
http://www.dustinhome.se/pd_5010367522.aspx

2010-09-30 @ 20:42:49

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0