Nyårs outfiten


Foto: Stefan Falkelind

Nyårs outfiten består av skjorta av märket Dubbin & Hollinshead och de vita jeansen är av märket Discipline. Vet faktiskt inte vart de är köpta och likaså är priset okännt. Kommentera gärna. Klicka på miniatyren så blir det större bild.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Sista, sista dagen

Nu är det sista, sista dagen på det här årt. Har gjort mig i ordning inför nyårsfirandet. I alla fall nästan. Lite finputsning blir det innan jag ska ge mig iväg in till stan och till T på nyårsparty. Ska bli himla kul och spännande att komma dit och se hur han bor och så. Kameran kommer jag att ha med mig så ni får se lite kort därifrån sen. Undrar om man ska ta och fortsätta städningen. Tror jag tar sovrummet så jag bara har kvar badrummet och vardagsrummet. Det funkar fint när man delar upp städningen på några dagar. Så nu blir det att ta fram skurhinken och dammsugaren.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Vinn cool sedelhållare med Madonna



Nu har du chansen att vinna den här urcoola kontokorts/visitkorts/sedelhållaren från Kitsch.se . Du kan även ha dina cigg där i eftersom den är precis lika hög som en vanlig cigg.

Tävlingsregler
Skriv en kommentar här om varför just du ska vinna

Tävlingen pågår till lördag 31 januari. Jag väljer en vinnare som jag tycker har lämnat den bästa kommentaren.

Lycka till !!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Städ och diskdag

Huvva klockan är redan över 15. Måste snart börja att fli undan här lite. Diska behövs också. Får ju besök nu i helgen och då vill man ju ha det fint. Men det är gruvsamt att börja. Har verkligen ingen lust med det men det har man väl aldrig. Jo med några få undantag så. Ibland kan jag faktiskt få städryck och tycka att det är riktigt roligt att städa. Det är alltid roligare att städa borta än hemma. Det är väl för att man gör det åt någon annan och inte åt sig själv. Fast om jag tar lite idag och lite imorgon så blir det inte så betungande. Lite motion får man ju också på köpet. Fast först ska jag äta och glo på TV lite.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Skärp er Plaza


Fylkings. Foto: Stefan Falkelind

I fredags blev det Plaza kväll. Innan jag skulle gå hemifrån så plockade jag fram kameran. Tänkte passa på att fota lite. Kameran ska ju användas och bilder ska lägga ut här. Var i valet och kvalet om hur jag skulle göra. Skulle jag släpa med mig kameraväskan eller ta kameran i fickan? Bestämde mig för att ta väskan fast precis innan jag skulle gå så blev det en snabb ändring och kameran hämnade i fickan istället. Hade bara en öl hemma så den drack man innan.



Första anhalten blev Captain Cook. Det var en jäkla läng kö när jag kom dit så jag fick stå ett bra tag innan jag kom in. Många hälsanden blev det och några öl. Blev så jäkla glad när jag såg att M var där. Har ju inte träffat han på flera år. Efter ett tag så kom han fram och jag fick en välbehövlig kram. Bild 1: M. Bild2: Två underbara tjejvänner. Bild 3: En gäst. Foto: Stefan Falkelind.







Tänkte förs skita i att gå på Plaza men det lockade för mycket. Knatade dit och det var en jäkla lång kö. Men jag behövde inte stå i kön. Man är ju där så pass ofta och så känner jag vakten. Gick fram till han och så fick jag en lapp så jag kunde gå in andra ingången. Superkul var det där och många, många bekanta rände där. Östersunds bandet Fylkings körde på scenen men jag lyssnade inte så mycket på dem. När jag skulle hämta kameran  i jckan så skulle de ha 9 spänn. Så jäkla fräckt alltså. Försdt betalar man en tjuga för att hänga in den och sen ska man betala mer bara för att man ska hämta nåt. Skärpning Plaza!! Kvällen slutade som vanligt med efterfest. Fast det var bara jag och två killar på eftersläckaren. Men kul hade vi. Bild: Några framför scenen. Bild2 och 3: Två brudar som jag känner.Bild 4: I min underbara tjejpolare. Bild 5: Hon till höger känner jag. Bild 6: Hon till vänster känner jag. Bild 8: Han till vänster är grymt snygg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Festmöte på Twain

Nu så har jag varit på ett möte om festen som jag är med att fixa i morgon kväll. Stod och väntade utanför Twain på F som skulle vara med på mötet. Väntade och väntade men ingen F dök upp. Däremot dök J upp. Så det kändes bra att man inte var själv. Inte för att det skulle gått åt skogen då, men tyckte det var viktigt att de som skulle jobba imorgon var med på mötet. J och jag knallade in och träffade Teddy som äger stället. Vi spånade på olika drinknamn. Lät J och Teddy bestämma vad drinkarna skulle heta. Jag bryr mig faktiskt inte om vad de kommer att kalla de. Det är bra att det finns andra som kan fundera ut sånt. Det var jäkligt dåligt att inte F kom. Han hade ju sagt att han skulle komma. Teddy och J kom fram till några vågade drinknamn på temat Bad Santa. Coolt med lite sköna drinknamn. Sist blev det ju succe med drinkarna. Det ska bli så jäkla nice imorgon kväll när vi kör igång partyt. Lääängtar!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inspireras av fyverkeribilderna



Nu ni är det inte många dagar kvar på den här året. Har ni hållit löftena som ni lovade inför förra nyår? Inte det? Jag misstänkte det. Själv så lovade jag inget för jag vet att jag inte skulle kunna hålla dem. I år blir det inte heller några löften. Ska på ett privat nyårsparty mitt i stan. En krögare här i stan har bjudit in mig på mat och dricka. Ser verkligen fram emot det. Här bjuder jag på lite fyrverkeribilder som jag hoppas inspirerar er till att bli så där lagom peppade inför nyårsfirandet. Se och njut.



 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Brorsans coola klappar


Foto: Stefan Falkelind

En kudde som brorsan fick i julklapp. Jäkligt snygg. Fast den passar inte mig för att trycket är emblemet på en fotbollsklubb. Gillar inte fotboll.


Foto: Stefan Falkelind

Andra julklappen min brorsa fick. En keramikmugg med bild på honom. Ha ha så han ser ut. Tagen på 80-talet nångång. Lite stirrig han är. Den är köpt och gjord på Expert i Östersund. Så jäkla coolt med en sån mugg. En perfekt present alla gånger.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Dagens outfit


Foto: Peter Falkelind

Här kommer den första outfiten i den här bloggens historia. Det är dags nu. Eller hur? Min favvo skjorta, inköpt på Dressman i Östersund. Hade sån tur att det var 40% just då. Märket är Batistini. Priset blev lite över 200 pix. Byxorna är gamla och märket är 4 You Tailoring Co. Klicka på minibilden så ser ni den i större format.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nu är julfirandet över


Jag. Foto: Peter Falkelind

Ja nu så är julfirandet över för min del. Har precis kommit hem efter att ha firat julafton hos mina föräldrar. Farsan kom och hämtade mig i dag på eftermiddan och jag åkte till villan i Odensala. Efter ett tag så kom brorsan i släptåg med T och brorsans två grabbar P och S. Trodde de varit på rea när jag såg alla paketen som de tagit med sig. Men är det julafton så är det. Det blev lite glögg. Smakade på den nya med hjortronsmak. Mums va den var god. Rekomenderas verkligen. Sen satt vi framför dumburken och glodde och väntade på syrran, henne kille och hennes grabbar K och J. Snacka om att vi fick vänta och vänta. Men sen så dök de upp som gubben ur lådan och vi kunde hugga i med maten. Det är alltid så go julmat man får hos mor och far. Efter det lite kaffe och sen paketöppning. Syrran älskar det. Hon blir som ett barn på nytt he he. Så nu är julfirandet över för det här året. Klicka på bilderna så blir de större. Om ni inte redan fattat det. Fotot på mig är tagit av Peter Falkelind och resten av mig.

 




Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fyllehungergåtan fortfarande olöst


Expressen

Jag tillhör de som blir fyllehungrig efter en partykväll på krogen. Det brukar bli en smarrig falafel med strips. Men suget är inte så himla otroligt stark som hos en del andra jag känner. Varför fungerar kroppen så? Det har jag undrat länge. Nu finns det en avhandling som försökt hitta ett svar på fyllegåtan. Det är ju välkännt att alkoholen gör så att vi vräker i oss mer mat än vi skulle ha gjort annars. Så långt är väl alla överens om. Läkaren Jan Callisendorff har studerat detta i sin avhandling som han gjort på Karolinska institutet.

Han tog ett gäng friska studenter som vägde normalt.  De fick antingen alkohol eller vatten. Sen mättes  halterna av en rad aptitreglerande hormoner  i  blodet. Men resultaten blev inte som Callisendorff trodde utan tvärt emot.  Hos pluggisarna som drack alkohol sjönk halterna av en aptitstimulerare. Så fyllehungergåtan är fortfarande olöst men att alkoholen påverkar våra stackars hjärnor är ju bevisat. Jag är nog beredd på att stämma in i hans hypotes. Det sitter nog i skallen.

- Vår hypotes nu istället är att alkohol har en direkt effekt på hjärnan, säger han till TT.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

ABBA poserade som städare



ABBA som städare. Jo det är faktiskt helt sant. Fast det var långt tillbaka i slutet av 1970-talet. På en affisch poserar hela supergruppen, som städare med mopp hink och plasthandskar. En cool bild på den tiden ja men inte skulle den göra nån succe idag. Man kan konstatera att de var engagerade i miljöfrågor när de ställde upp på plåtning för den brittiske miljöorganisationen Keep Britain Tidy. Enligt  Dickie Felton, som arbetar för oganisationen så ställde ABBA upp efter en förfrågan från oganisationen - på svenska. Enligt Expressen.se hittades postern i ett arkiv. Jag skulle gärna ha den i ram på väggen i sovrummet mitt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Urläckra jeans och t-shirt nyheter



Det var verkligen spännande att kolla in Fashiongate.se s nyaste streetplagg. Fastnade för de här häftiga jeansen från deras nyaste märke Ed Hardy. Lady Panter kallar man dem och är inte det ett klockrent namn så säg. Deb blåa texten lyser upp på ett skönt sätt. Trycket med lady pantrarna är ascoolt. De ser ut som om de finns där på riktigt. Garanterat att man drar till sig blickarna när man går i de här jeansen. En liten nackdel är det ditsydda märket i linningen. Det är alldeles för stort. 1 599 riksdaler får du slänga upp för dem.



En annan av  nyheterna är från Christian Audigier. CA Skull är namnet. Skitsnygg skärning och midja. Sexigt som bara den. Gillar skrivstilstexten med märkesnamnet skrivet över hela rumpan. Mycket vackert. Döskallen är en skön färgklick som är lagom färgglad. Nackdelen här är också det ditsydda märket som är alldeles för stort. Du får den för 1 799 pix.




Tishor med tryck vimlar det av men den här slår dem med hästlängder. Märket är Chiroi Heko med det tuffa namnet Make My Night. Rosa på orange gör att den blir supertuff.  Bra färgval. Jag älskar rosa tryck och den här tuffa bruden är döskön i rosa. Den kommer snart att finnas i Fashiongates sortiment. En riktig favvo för mig. Priset kommer att ligga på 399 riksdaler.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Huvva, Silvia vill ha sina barnbarn till efterrätt


Från Aftonbladet

Gattis så här lite i förskott säger jag till vår dronning Silvia. I morgon fyller hon pensionär. Enligt henne själv har hon inga planer på att trappa ner. Det tycker inte jag heller hon ska göra. Hon behövs i arbetet för att förbättra för barn i världen, mot drogmissbruk och för sport och idrott för handikappade ungdommar. Fint det! Dronningen tänker mycket på krisen här i landet. Varför inte spendera lite stålar för att gynna företagen? Det blir inget storkalasi morgon lovar dronningen. Vilken tur så vi slipper stå och betala en massa stålar bara för att hon råkar bli gammal. Måste säga att jag blir lite skrämd när hon säger att barnbarn är livets efterrätt he he. Trodde inte att hon gillade barn på det sättet och vill ha dem på middags tallriken he he.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Nu är kameran hemma igen


Foto: Stefan Falkelind

Nu har jag traskat in till stan och hämtat kameran. Snöar gör det ute och kylan biter i ansiktet. Riktigt rå kyla så man nästan vill krypa ner i lä nån stanns. Värst är det när jag kommer ut på gångbron. Snön yr och vinden griper tag i en så man får kämpa sig över bron. Väl inne i stan är det lite kusligt öde. Inte många pers ute. Det kan jag förstå. Juldekorationerna från butiksfönstren lyser upp gågatan. Svänger in på gården där lokalen ligger. Jag får pöllsa igenom snön som lagt sig i drivor framför trappan. Stampar av mig snön och låser upp och går in. Skönt med värme tänker jag. Plockar åt mig några affisher som jag ska sätta upp på tillbaka vägen. Det är ju party snart. Tar kameraväskan och kommer på att jag nog måste ta ett kort på mig själv. Sen ut i snöyran och samma väg hem i kylan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Måste hämta kameran snart

Saknar verkligen min kamera nu när jag sitter här framför datan. Inte just för att jag sitter där jag sitter utan för att jag känner ett stort behov av att fota lite nu. Sist jag var på Cafe Alexis så lämnade jag min kamera där. Inte bra gjort. Fy på mig. Nu har den varit där sedan i torsdags, så nu är det verkligen dax att knalla in till stan och gå förbi lokalen och hämta hem min kamera. Då kan jag ju fota lite på vägen hem. Bara det finns nån ström i batteriet. Hoppas verkligen på det. Men jag ska inte in precis nu. Måste jobba med bloggen först.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Namninsamlingen mot Katrin Zytomierska avslutad



Katrin Zytomierska som varit programledare för TV400:s ”Idol 2008 Eftersnack, har både sagt kränkande saker till deltagare i direktsändning och riktat personangrepp på hennes båda bloggar. Exempelvis har hon kallat en Idol deltagare för att vara lite väl bögig. I en av sina bloggar kallar hon författaren Marcus Birro för galet fyllo och att han är motståndare till judar.

Nu är det 2008 och vi anser att det inte är acceptabelt att uttala kränkande saker i TV eller att rikta grova personangrepp på sin blogg. Hon har genom sitt agerande visat sin olämplighet som programledare.

Vi som skriver under denna namninsamling kräver att TV4 ger Katrin Zytomierska en permanent uppsägning som programledare för "Idol 2008 Eftersnack". Nu har jag avslutat namninsamlingen och skickat den vidare till TV4:s Tittarombundsman. Det var 40 pers som skrev på.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Snart blir det en tävling



Nu har jag inlett ett samarbete med företaget Kitsch.se. Det är ju jultider nu och folk är hemma från jobbet och softar eller stressar som dårar. Jag kommer att inom kort ordna med en tävling här i bloggen där du kan vinna priser från Kitsch.se. Vilka priserna blir avslöjas snart, så håll ögonen öppna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Toppen med julbord för singlar


Ur Aftonbladet

Vilket himla bra iniativ att ordna julbord för singlar.
Det vimmlar av singlar som sitter hemma ensamma jul efter jul. Bara för att man är singel så betyder det inte att man vill vara ensam speciellt inte på julen. Jag själv är totalt singel och trivs med det fast självklart vill man ha nån att älska. Men det är inte bara att ta första bästa som man råkar springa på. Det måste klicka för båda. Men det kommer säkert den dagen då jag också hittar nån att hålla i handen. Varför gör de inte på samma sätt här i Östersund som man gör i Karlstad?  Vakna krögare!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Plaza och efterfest

Fyfan, man känner sig inte direkt pigg för en joggingrunda. Inte för att jag hade gjort det om jag varit piggare men iallafall. Är bakis fast det kunde varit värre. Var ut igår. Först så slank jag in på Captain Cook och tog en öl. Det var inte mycket folk där men efter en stund så  upptäckte jag att det var nåt bekant med ena killen som satt vid ett av borden. Sneglade hela tiden dit och efter ett tag så tittade han tillbaka på mig och hälsade. Sen  vände sig den andra killen sig om och hälsade. Han sa att han kände igen mig. Självklart så blev man nyfiken och gick fram till dem och satte sig. Det som var så roligt var att det visade sig att jag kände båda killarna sen förut. Satt där en bra stund med alla i sällskapet. Deär satt också en tjej  i rullstol. Fick himla bra kontakt med henne. Så nu ska vi bli polare och ha kul. Hön älkar bögar sa hon. Kul för mig he he. Ena killen kände jag efter att ha varit med på poker och den andre är revisor i en förening jag är med i. Jäkligt kul att träffa dem. Klockan hade blivit mycket så jag begav mig iväg på Plaza. Favvo stället mitt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Den TV kudden vill jag ha



Vilken urläcker kudde jag hittat. Perfekt att ha i TV soffan. NEON living tv-cushion är namnet den fått. Ett hel passande namn eller hur? Vad häftigt att ha en sån kudde när polare kommer och besöker mig. . Design: Henriette Hyldgaard. Den finns  på danskdesign.nu för 499  riksdaler.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Party night

Har varit och jobbat på cafeet ikväll, precis som vanligt. Trist att man alltid ska behöva jobba och slita. Nån måtta får det vara. men vad gör man? Jag måste ut och parta nu ikväll. Sitter här med en öl i handen. Hinner nog bara med denna innan man ska ut i vimmlet. Blir nog Plaza som vanligt. Där är bäst. Roligt folk och så ska min tjejpolare M dit också. Superbra!!
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Knyt din slips



Många är det som har problem med att knyta slipsen själva. Jag är en av dem som inte kan det. Här får ni en guide i hur man gör.

Windsor knut
Häng slipsen så att du har den breda delen till vänster. Korsa den breda delen över den smala. Dra upp den breda delen underifrån. Vik runt. SE till att tyget ligger slätt. Vik slipsen under den blivande knuten. Vik runt igen fast på den andra sidan. Dra slipsen under och rakt ut i motsatt riktning. Täck hela över knuten genom att dra över den på ovansidan. Nu ska slipsen under igen, på samma sätt som i det 3 steget. Stick ner slipsen under den delen som du vek över i steg 6. Håll tag om den smala delen och dra hela knuten uppåt. Klart! Hur man gör en halv Windsor och knyter en flyga kommer senare.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vad ska han få i julklapp?

Ja nu är den förbaskade julen snart här. Vips så är det julafton och innan dess så ska man ha köpt en massa julklappar till höger och vänster. Är det inte så? Inte för mig inte tack och lov. Men här kommer tips på coola kallsipper. Håll till godo. Klicka på länken längs ned så är det bara att köpa din favvo, slå in den i ett paket och sen är det bara att leverera den på julafton. Calvin Clain kallingar som heter 365 Black Stained Trunk. 95% bomull & 5% elastan. Så underbart snygga och coola. Tufft mönster. Prislappen ligger på 199 riksdaler.

 

Kallingar från Calvin Clain som fått namnet 365 Black Flowerstamp Trunk. Lite mer diskreta än den förra. Den vill jag ha också. 95 bomull & 5% elastan. 199 spänn får man lägga ut för att få den.

 

Den här underdelen är så grym. Älskar färgerna. Från Tiger of Sweden och döpt till Gentlemans Club Trunk Black. Tiger of Sweden står diskret runt resåren. 95% bomull & 5% elastan. 229 spänn istället för 249 pix.

 

 

De här från Frank Dandy Superwear gör en glad tack vare de snygga blommorna. Santana Boxer Rock är namnet de fått. Tillverkad i 93 % bomull & 7 % elastan. 199 riksdaler är priset.

 

 

Slutligen Björn Borg kallingar som heter Shadow Black Microfiber Shorts. Microfiber kalling tillverkad i 91 % tactal & 9% elastan.Prislappen är på 229 slantar.

Kallingarna kan köpas här på Uppercut.se!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,


Min egen TV kanal är uppdaterad




Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Soppa och muffins blev det


Fot: Stefan Falkelind

Har precis käkat middag. Det blev tomat och paprika soppa. Nä jag gjorde inte den själv. Sån ork har jag inte så det blev av köpt pulver. Men den var supergo. Efterätten blev köpta morotsmuffins med härlig fyllning. Så nu är man mätt och belåten. Lite för mätt dock.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Punklook, en av säsongens viktigaste killtrender


Sofis Mode

Ett av Cafe.se s viktigaste killtrender för säsongen är punk. Det ska vara smala jeans, Dr Martens pjockor, rutigt och en kort bomberjacka. Då är man rätt. Helt enkelt en up to date punklook. Jag blev verkligen inpirerad. Snygga kläder och tufft men pjuckorna gillar jag inte. Skulle aldrig sätta på mig Dr Marten pjockor. Så vidigt fult.


Skjortan är jäkligt snygg. Gillar färgen skarpt. Passar perfekt till julmiddagen, 999 spänn får man lägga ut för att få den, Fred Perry. Skorna från Underground verkar hel sköna. Gillar speciellt den tjocka sulan, 1 999 kronor är prislappen. Jeansen är precis lagom fläckiga. Det behövs inte mer eftersom man ska ha på sig en skjorta som döljer överdelen av jeansen, 1 000 pix, från April 77.



Kängorna gillar jag inte riktigt. Inte min smak direkt. T-shirten för  870 kronor är däremot asläcker och kommer från Rogues Gallery. Det vita mönstret smälter in så snyggt. Jeansjackan är lika snygg som jensen ovan. De skulle passa ihop så jäkla bra. 1 600 kronor får man punga ut med och den kommer från  April 77. Väskan skulle jag nog inte köpa. Den passar inte för mig helt enkelt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Jasså har Luuk och Berg gift sig

Jasså har de gift sig nu. Det är inget som jag precis gått och väntat på. Cristina Luuk och Carina Berg har slagit påsarna ihop och gift sig. Hemligt var det också enligt Aftonbladet. Ja de ville väl inte ha några journalister hängades i hälarna. Lite mysigt och vackert vill man ju ha med de närmaste sörjande. Ska Carina byta efternamn nu då?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Längtar till efterfest med tomten



Snart är Julen här igen. Gillar verkligen inte Julen. Det är så mycket hysteri och stress. Det är väl meningen att Julen ska vara en tid för avkoppling och att man ska umgås med sina polare. För min del brukar det bli att man far hem till mina päron. Syrran och brorsan brukar också ge sig iväg dit. Sen blir det käk, klappöppning och lite gloande på Tv. Sen så är Julafton över och jag åker hem.

Längtar däremot till lördag den 27. Då jäklar blir det party igen på Club Alexis. Eftersom Julen har varit då så behöver tomten få parta loss även han. Därför är temat på Twain, "Bad Santa - tomtens efterfest". Det som är så himla bra är att det inte kostar nåt att gå in. Får se om jag hittar något tomtigt att ha på mig. Annars så är det ju bara att gå dit som man är. Hoppas vi lyckas fåtag på några gogo-dansare också. Det hade ju varit så jäkla coolt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Efterfest igen

Hamnade på efterfest i natt. Det var hur nice som helst. Roligt att se vart U hade flyttat. Jäkligt fint och mysigt var det där fast lite lister som låg efter väggarna. Han håller nämligen på med att göra om lite i lägenheten. Spriten åkte fram med en flaska julmust. Det är faktiskt riktigt bra att grogga på det fast man inte kan tro det. Det blev några glas och såklart så showade jag lite till lite nice musik. Jag hade ju lovat att göra det för tjejerna som var med. Det måste ha blivit sent i natt. Känns som det. U är så himla snäll som lät mig sova över där i natt. Klev upp och upptäckte att det var mörkt ute. Jäklar också tänkte jag, är klockan så himla mycket reda?, fortsatte min hjärna singnalera. Surrade lite med U och gosade lite med hans katter som är helt underbara. Sen började jag att knalla hem. Först så var jag lite vilsen och undrade vilket håll jag skulle gå. Men jag chansade och gick i väg åt hållet jag trodde det var. Det var helt rätt väg. Superkallt var det ute och bakis var man. Inte kul att behöva traska ute då inte. Väl hemma blev det soffan och en supergo macka.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Supersnygga streetkläder och jeans

Har hittat riktigt snygga och coola jeans, t-shirt och tröjor på Fashiongate.se. De är grymt snygga och helt i min stil. Han bara kika in på deras tuffa site så fastnade jag genast för de här kläderna. Jag måste bara ha de här i min garderob.


Foto: Fashiongate.se

Tröjan gillar jag för att dess enkelhet utan tryck eller krussiduller på framsidan. Dubbelknapparna i guldfärg gör att den inte blir tråkig och att det är text enbart på baksidan tycker jag är ett bra val.  Den lila texten är helt grym och placerad på perfekta ställen som gör att blickarna dras till ägaren. Du får den för 599 spänn.


Foto: Fashiongate.se


Foto: Fashiongate.se

Blev nästan bländad när jag såg den undebarara t-shirten. Guld och Silver älskar jag helt enkelt så den här är en favvo så det skriker om det. Trycket är modernt och så coolt. Att man valt att ha mest guld istället för lika av varje lyfter fram pistolen. Den är underbart snygg. Märket är Cipo & Baxx och priset är på 399 riksdaler.


Foto: Fashiongate.se

Skärningen på jeansen gör de as sexiga. Enkelheten på framsidan av byxorna med långa raka sömmar som bildar rutor får byxorna att bli ännu mer sexiga. Fickorna på låren  är en extra cool detalj. Baksidans härliga fickmönster gillar jag skarpt. Det är bra att det är stort och snirklarna gör att man vill stoppa in fingret där och snurra om. Märket är även här Cipo & Baxx. 899 spänn är prislappen.


Foto: Fashiongate.se


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Bry er inte om vilka som tävlar



Aftonbladet
läsare tycker att nästa års Melodifestival borde ha ett annat startfält än vad Christer Björkman plockat ut. Hela 70 % av de som röstat på tidningens nätsite tycker startfältet är "tristare än tidigare år". Björkman skiter i kritiken. Det gör han jäkligt rätt i. Jag skiter fullständigt i vilka som ska tävla och han har sin fulla rätt att plocka ut de han tycker passar. Det är ju en tävling och det är inte Aftonbladets läsare som ska bestämma vilka som ska få vara med och tävla. Bry er inte!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Väldoftande hudvård för killar från Flowers


Foto: Stefan Falkelind

Har precis nyss fått lite ansiktsprodukter från det svenska företaget Färg och förändring. Märket heter Flowers och de är helt perfekta för killar. Prövade Lavendelkrämen på mitt  smalben där jag sen flera år tillbaka har haft ett stort område som är torrt och som aldrig läker. Nu har jag märkt att den hjälper för området har blivit mycket mjukare och torrheten håller på att försvinna. Doften av lavendel är underbar, 60 ml betalar du 149 riksdaler för.

Den andra ansiktskrämen Grön revolution har jag prövat på pannan och huden blir genast mjukare och frächare. Doften av gröna äpplen är så jäkla underbar. Gör huden friskare och jämnare. Verkar milt vitaliserande. Kan även användas på händerna, priset för 60 ml är 199 kronor.

Ansiktsoljan anti-dry motverkar torrhet i ansiktet. Innehåller skyddande oljor 50 ml får du för 129 spänn.

Fick även Granatäpple som även den luktar fantasktisk gott. Det är en mild kräm som vårdar huden, motverkar torrhet och ålderstecken. Kan användas som skydd vid kallt väder, 149 spänn för 60 ml. Jag diggar verkligen de här produkterna. Känner mig glad varje gång jag använder dem. Det som är extra nice är att företagets produkter inte är testade på djur. Det ska de ha en eloge för. Grejorna luktar så gott att jag har lust att käka upp innehållet. Kika in på deras hemsida genast !!



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Säng, säng, sova, sova

Helt otroligt hur mycket man kan sova. Har sovit från och till under hela dagen idag och kvällen. Varit uppe och ätit mat och dryckit lättdryck men sen tillbaka till soffan. Tv har stått på och jag har slö tittat på den. Såg faktiskt hela filmen om Narnia. Har bara sett den tecknade versionen förut men aldrig spelfilmen. Det var superbra. Spännande och härlig. Har helt enkelt inte haft så mycket energi i dag. En polare skulle komma över ikväll men han har inte hört av sig. Just nu känner jag mig lite piggare. Tror mycket på att det är biverkningar av en medicin jag äter som gör att jag blir så trött. Men nu ska jag försöka hålla mig vaken för man kan ju inte sova bort hela kvällen också.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Lotta Brome´ kom till stan


Lotta Brome´Foto: Stefan Falkelind

I torsdags fick Östersund fin besök. Självaste super radioprofilen Lotta Brome´hade tagit sig hit med hela staben. Jag skyndade mig in till stan och till Mittpunkten. SR skulle sända direkt därifrån. Vad jäkla nice att det händer lite saker här i stan och extra kuligt att Lotta kom hit. Jag bara avgudar henne. Hon är så jäkla bra. En av Sveriges bästa radioprofiler utan tvekan. Väl framme så upptäcker jag att det är tjockt med folk framför radioscenen. Snäll som man ju är så trängde jag mig inte fram till första parkett utan stod snällt där jag hittade en lucka. Det var mest pensionärer som hade lockats dit. Under sändningens gång blev det hela två tekniska fel men det är sånnt som händer. En bandad intervju hördes bara ut i radion men inte ur högtalarna och de fick ingen kontakt när de skulle göra en telefonintervju. Lotta klarade det galant. Vilken jäkla tur att hon höll på i några timmar så jag kunde gå iväg och köpa batterier. Som vanligt tog de slut. Efter sändningen gick jag fram till Lotta och frågade efter en autograf. Coolt att ha ett sånt kort tycker jag. Sen bad jag att hon skulle posa lite så jag kunde få en bra bild. Att den blev bra! Den blev asbra.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind


Carl Jan. Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind


Kommunalrådet Jens Nilsson. Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,





RSS 2.0