Så tråkig partiledardebatt

Sitter precis nu och tittar lite på SVT. I rutan ser jag alla partiledarna debattera. Det är så urbota tråkigt att lyssna på dem. De kastar pajer på varandra hela tiden. Jag blir verkligen inte klok på vad de surrar om. Blir riktigt förbannad och upprörd när jag hör aliansen snacka. De har förstörd så mycket för de svagaste i samhället. Hoppas verkligen att de mister makten när det blir val. Jag kommer inte att rösta på nån av de partierna. Nu är jag så trött i huvudet på att lyssna på partiledarna så jag ska genast byta kanal. Visst är politik otroligt viktigt men jag orkar inte med sånt här tråkigt babbel.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Superlyckad partykväll

Det blev en superlyckad partykväll hos B och B igår. Knatade dit i den råakylan. Höll på att frysa sönder mina händer. Det blir så när man inte har vantarna på sig. Väl framme var det bara två som hade kommit men sen droppade det in fler folk. En del kände jag sen förut men en kille hade jag inte sett förut. Så det var extra kul att träffa honom. Det bjöds på fördrink. En fördrink som jag aldrig sett förut. Fylld melon. Ja det var fylld med sprit. Supergott var det. Man kunde lätt tro att vi var 40 pers för det lät så med allt skratt. Fast det betyder ju att vi hade jäkligt kul. Sen bar det av till Plaza.


Foton: Stefan Falkelind





Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Åldern har ingen betydelse



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vad blir det för mat ikväll?

Har blivit bjuden på middag och fest ikväll hos B. Så jag kom utsökt att tänka på det där matprogrammet "Vad blir det för mat?" som Per Morberg håller i. Eftersom jag är vegetarian så skulle de göra nåt vegetariskt till mig. Ska bli himla spännande att få se vad det blir för något. Det behöver inte vara nåt krångligt att göra vegetariskt som många tror. Bara att byta ut köttet eller fisken mot nåt vegetariskt så blir det perfekt. Fick order att jag skulle infinna mig mellan 17 och 18 så jag ska väl fixa till mig så jag blir klar i tid. Vad ska ni göra ikväll?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Björkman måste ha livvakt under finalen

Det är verkligen skrämmande när jag ser att allas vår Christer Björkman trakasseras av en låtskrivare. Det har gått så långt att Björkman måste ha en livvakt under finalen i Melodifestivalen. Låtskrivaren har sagt i en intervju att han ska göra melodifestivalchefens liv till ett helvete så länge Björkman är kvar inom Melodifestivalen. Det är verkligen förjävligt att en person håller på så där. Det kan inte stå rätt till i skallen på honom. Han borde söka hjälp. Det måste vara fruktansvärt jobbigt att bli utsatt för nåt sånt här.


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Snyggaste bartendern på Plaza

I går var jag på Plaza med B,B och G. Det var superkul och bra med folk. Min fovvo bartender jobbade som vanligt denna kvällen. Han är så underbart trevlig. En toppenkille som verkligen passar utmärkt som bartender. Han är alltid glad, allert och supersnabb. Plus är också att han är så snygg så man bara vill äta upp honom. Han är också så himla charmig så jag bara smälter. Nu vet jag  också vad han heter så det är ju bra det. Sen finns det fler personal där som är hur trevliga som hellst också men han vinner priset.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

inför plaza...

0dff8663adce531f175301f25cabd33b.png

Kolla varifrån!

inför plaza i kväll.


Träffade ABBA Agneta - i drömmen

I natt så träffade jag ABBA Agneta. Ja inte på riktigt direkt utan i en dröm jag hade. Jag stod i kö till en dansbana nån stanns i obyggden. Det var en himla lång kö till biljettkuren men jag stod framme vid luckan. Vem ser jag genom rutan om inte ABBA Agneta. Hon var ung som hon var på 70-talet. Med mig hade jag kameran så jag frågade henne om jag fick ta ett kort på henne. Visste att hon inte ställde upp på bild längre men hon sa ja. Sen sa hon till en personal att de skulle släppa in mig i biljettkuren. Fick tränga mig in där för det vimlade av folk runt omkring mig. Väl där inne så kom det in fler besökare som inte skulle vara där. Bakdörrens lås gick sönder hela tiden. Jag fick köra ut ungdommar hela tiden. Det var en kille som sa "Är hon inte här nu?" "Nej hon har gått", svarade jag medans Agneta stod gömd bakom mig. Hon var så kort och liten så jag skymde henne. Hon tittade fram bakom mig och skrattade lite. Innan jag vaknade hade jag inte tagit nåt kort på henne utan var i full färd med att köra ut folk från biljettkuren. Snacka om konstig dröm jag hade.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Misslyckad lasange till middag

Min middag blev inte den allra bästa man kan tänka sig. Fick äta en misslyckad lasange. Den var inte äcklig eller så bara att den varit inne i ugnen för länge. Den blev lite väl torr och lasangeplattorna blev alldeles för hårda. Men den gick att äta iallafall. Tänkte först gå på affären och köpa nåt annat men tänkte att jag får först äta upp lasangen. Tog en sväng till Konsum iallafall men köpte bara juicegräddfil,dip och morötter. Dippen är helt slut nu. Vad åt ni till middag?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Urläcker tisha

Hittade den här döläckra tishan av märket Ed Hardy. Gillar verkligen att de lagt på det rosa. Det blir en härlig effekt. Kan nog tycka att priset är aldeles för dyrt. 998 spänn för en tisha är masstigt. Finns på stayhard.se.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Måste de se så stroppiga ut

Sitter och kollar på TV nyheterna. Nyhetspresentatörerna är för det mesta så där lagom men när det gäller ekonominyheterna så är det en himla skillnad. De har som standard att se så jäkliga stroppiga ut och har alltid rynkade pannor. Dessutom så artikulerar de överdrivet mycket. Varför är det så? Det kanske är för att de tror att de är mer viktiga och duktigare än andra presentatörer eftersom de håller på med ekonomijournalistik. Nej, de är precis lika viktiga och duktiga som deras kollegor. Så sluta upp att vara så stroppiga. Man blir bara irriterad när de håller på sådär. Vad tycker ni mina bloggläsare?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Djurparken ska betala - inte kommunen

Vår djurpark här, Frösö Djurpark, vill att kommunen ska betala för deras el och vatten eller för att asfaltera parkeringen utanför. Vad tror de egentligen? Varför skulle kommunen gå in med pengar till ett privatföretag? Finns ingen anledning att våra skattepengar ska användas till sånt. Nej stopp och belägg. Hoppas kommunen säger nej till den förfrågan. Håller tummarna.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

En tripp till Ås

Var iväg på en tripp till Ås. Det var flera år sen jag var där. Hälsade på en polare och vi satt och höll på med hans blogg. Det gick inte så bra men jag ska fixa det han vill sen. Går nog bättre med eet här hemma. Det är inget avancerat men det funkade inte när vi satt hos honom. Visst blir man frustrerad när det inte blir som man vill. Jag blev verkligen överaskad över hur stort Ås är nu för tiden. Det hinner hända mycket på de år jag sist var där. Vacker är det iallafall kan jag lova. Lite långt från stan för min del dock.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Stackars Robbie Williams?

Mega rockstjärnan Robbie Williams tjänade bara 2,7 miljoner förra året. 2007 vara siffran på 320 iljoner. Är det synd om han nu när han fåt sin inkomst sänkt? Knappast. Han lider ingen nöd av det. Dessutom så är ju 2,7 miljoner inte fy skam. Jag tror inte att han ligger sömnlös och tänker på det.


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Skön söndag med TV

Vad skönt att det är Söndag idag. En härlig skön dag. Jag ska bara slappa i soffan och glo på TV. Hoppas verkligen att det är nån bra som de visar. Det är underbart skönt att bara ligga och slappa efter en utekväll på krogen. Har ätit mat och glass. Sen mat och glass igen. Det fattas bara en läsk men jag orkar inte ge mig iväg på affären nu. Det är himla synd att min DVD inte funkar. Annars hade man kunnat glo på nån film. Vad ska ni göra ikväll mina bloggläsare?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ska iväg på party

Har precis kommit hem från stan. Ska iväg på fest hos en gammal polare till mig som jag inte umgåts med på år och dar. Ska bli jäkligt kul att parta med honom igen. Man tänker på de gamla goda tiderna som vi hade. Men jag är så långsam av mig att göra mig klar. Vill inte stressa när man inte behöver. I högtalarna ljuder Eva Dahlgren. Vilken underbar kvinna. Min idol. Hennes musik har betytt så mycket för mig genom åren. Har satt på mig svarta jeans och en svart t-shirt med silver text "schlager". Vad tycker ni om outfiten?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Härliga filmtips hos Rollywood

Nu slår jag en sak för den härliga bloggen Rollywood som Rasmus driver. Älskar hans blogg. Han bjuder på filmtips och annat smått och gott. Det är kul när man får se bilder ur filmerna också. Kika in på hans blogg. Har följt den länge och man får följa hans liv. Både i vått och torrt. Gillar verkligen hur han skriver. Personligt och intressant.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Filmbolagets divalater

Nu vet jag vart de ska spela in scenen med George Clooney. Det blir i Singsjön, bara 20 minuter från Östersund. Nästa vecka är det dax. Det är skrattretande hur filmbolaget beter sig. De är på plats nu i Singsjön och har spärrat av delar. Men när media kommer dit och vill intervjua folk så vägrar de ställa upp. De får helt enkelt inte yppa nåt alls. Media blir tillsagd att de inte är välkomna där. Vilket trams från filmbolaget sida. Snacka om divalater. Självklart ska de välkomna media och nån ska väl kunna få yppa sig. Det handlar om en filminspelning och inte om en topphemlig militärbas mitt i skogen. Det är så himla löjligt så man nästan sätter juicen i halsen.


Länstidningen Östersund

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Gratis hos tandläkaren

Det var inte så längesedan jag var hos tanddoktorn. Men blev tvungen att knata dit igen idag. En stor del av en lagning hade bara helt sonika lossnat. Jag tänkte att inte skulle jag behöva betala igen för nåt som lossnat. Men jag tänkte att tanddoktorn nog skulle ha betalt för det ändå. Så jag hade förberett mig med en massa argument och tänkte vägra betala. När jag satt i stolen så frågade jag. -Inte ska jag betala för det här? Hon sa direkt att hon skulle göra det gratis så jag slapp säga allt jag förberett mig för att säga. Fan va skönt det kändes att slippa bli arg och bråka om det. Nu är det lagat och man är fin i käften.


Arkivbild Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Du får inte använda alla bilder gratis

När jag kikar runt på olika bloggar ser jag ofta att man använder bilder lite hur som hellst. Jag blir jäkligt irriterad och arg över det. De lägger ut "rödamattan" bilder som de definitivt inte har tillstånd för. Det är oansvarigt och fult gjort tycker jag. Det är inte okej att använda alla bilder man hittar utan att fråga om lov eller betala för det. De flesta bilderna är upphovsrättsskyddade. Det innebär att man måste ha tillstånd för att att lägga ut dem på sin blogg. Jag vill bara att man ska tänka på det. Några exempel på bilder som inte är fria att använda är nyhetsbilder från exempelvis Aftonbladet. De är skyddade. Många tar bilder som de hittat när de sökt på google. Man skriver "Bilden är lånad från google". Det är inte okej. För det första så är det inte googles bilder. Det är en sökmotor. Så det är inte lagligt att låna bilder hur som helst. Det är inget bibliotek där man gratis kan låna bilder. Sen att ta en bild som en bloggare tagit och sen lägga upp den på sin blogg är inte heller okej. Fråga bloggägaren om lov först. Så var försiktig med vilka bilder du lägger ut på bloggen. Det kan bli dyrt annars. När det gäller mina bilder som jag tagit så är det bara att maila om ni vill använda nån på bloggen.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Telefon och datordag

Idag har jag suttit i telefonen för att försöka få tag på min ombudsman på Unionen. Men icke sa Nicke. Han svarade inte på hela dan. Blev tvungen att lämna ett mess på hans mobilsvar att han ska ringa så fort han hör messet. Jag blir så less att jag inte får tag på honom. Jag blir så jäkla trött i huvudet av frustationen. Sen så har jag suttit framför datan. Bloggat,kollat bloggar, kollat mail och annat. Känner mig rätt så trött nu. Har slängt i mig lite mat så mätt är man iallafall.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Värdelös programledare i P3 guldgalan

Satt och glodde på P3 guldgalan igår. Hade sett framemot den. Men vad ser man i rutan? Jo en helt spidad programledare vid namn Timo Räisänen. Snacka om att han sänkte glädjen med 90%. Han babblade mest om att han måste stå där och prata för att de inte är klara på scenen än. Sen gjorde han en massa fjantiga saker som var så dötrista så man bara ville byta kanal. Men jag höll mig kvar för artisternas skull. Timo var så himla spidad så man undrade vad han gick på. Kändes som om han stod där utan att ens ha ett manus. De hade väl kunnat hitta nån bättre än nån liten pajas. Vad tyckte ni bloggläsare?


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Ser framemot svenska bioåret

Jag ser verkligen framemot det svenska bioåret. Blir himla glad när jag ser listan över alla nya svenska filmer som ska dyka upp på bioduken. Det är tre som jag bara måste se. Vi får se en tredje "Änglagård" och en klassiker i nytappning, "Åsa-Nisse". En komedi som driver med Beck-filmerna, "Kommisare Späck", dyker också upp. Jag ska försöka att se dem. Ett spännande svenskt filmår med andra ord.


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Hur länge ska jag vänta?

Var på ett infomöte om facket idag. Inte för att jag behövde få reda på så mycket. Hade bara lite frågor om hur facken ska agera när man inte får sin lön av en arbetsgivare. De ska inte agera som mitt ombud gör iallafall. Eller rättare sagt hur han inte agerar. Jag har inte ett dugg överst för Unionen. Fick mycket info som jag ska säga till min ombudsman så att det händer nåt så jag får min jäkla lön nångång. Det är fortfarande pengar kvar som jag ska ha av min ex arbetsgivare. Men han vägrar fortfarande att betala ut min lön. Hur länge ska jag behöva vänta?




Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Fick gratis film i brevlådan

Det kan vara kul att öppna posten. Idag var en sån dag. I ett brev låg filmen Ice Age. Visste redan att den skulle dimpa ned men inte så här snabbt. Helt gratis var den också. Det är perfekt för jag har inte så många filmer här hemma. Har samlat ihop poäng på poinshop så då hade jag så många så jag kunde byta poängen mot dvd:n. Ni kan också gå med där helt gratis och få grejer helt gratis.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Judit och Judit det bästa Comhem gjort

De har verkligen lyckas med sin senaste reklam där tanterna Judit och Judit figurerar. Naturligtvis snackar jag om Comhem. Förut hade de en lossas familj med figurer som man bara avskydde att se. Nu däremot älskar jag att se Comhems reklam. Tanterna är så underbart häftiga och coola. Hoppas de inte byter reklam nu när de lyckats så jäkla bra. Vad tycker ni om tanterna Judit och Judit?



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Äntligen är Blåsningen tillbaka

Blev så jäkla glad när jag såg att Blåsningen är tillbaka. Älskar det programmet där de lurar kändisar. Ikväll sänds det första avsnittet. Jag vet faktiskt inte vem de ska blåsa ikväll. Men det är ju bara att kika på TV sidan. Klockan åtta kör de igång. Det roligaste är att se kändisarnas beteende och miner. Längtar verkligen.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kalla mig inte bögjävel

Vilken härlig kväll det blev på Plaza. Fullt med folk och så många man kände. Vi kom dit himla sent men inte gjorde det nåt. Kommer inte ihåg vad bandet hette som spelade där. Lyssnade inte så mycket på dem.När jag stod i baren och skulle beställa en öl så stod det en kille bredvid mig. Han kunde nog vara i 45 års åldern. Han vände sig mot mig och sa "Bögjävel" och sen hånflinade han. Jag blev helt paff och tittade rakt fram bara. Han stod och stirrade på mig och sen gick han iväg. jag har aldrig varit med om nåt sånt i hela mitt liv så därför blev jag så paff. Sen så gick jag och tänkte på det där hela tiden. Senare skulle jag köpa en ny öl och då stod han där vid baren igen och stirrade på mig och sa nåt dumt. Jag tänkte att det här accepterar jag inte så jag sa till tjejen som jobbade i baren. Hon sa att om han sa nåt mer till mig så skulle jag säga till henne. En tjejpolare till mig gick sen fram till den där killen och sa åt han och han bad om ursäkt då.  Hur skulle ni ha reagerat?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Plaza kväll

Hade Facebook igång och då dök M upp. Hon undrade om jag ville hänga med ut ikväll. Tänkte att det måste jag göra eftersom det var så längesedan vi gick ut tillsammans. Så det bestämde vi. Ser att klockan börjar bli mycket så det känns bra att det inte blir nån förfest. Annars hade jag fått stressa. Ska träffa henne efter hennes jobb ikväll. Ska verkligen bli nice. Det blir garanterat att vi går på Plaza. favvostället för mig. Vad ska ni göra ikväll min bloggläsare?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Bra Towa

Läste i dagens Länstidningen om min underbara vän Towa Lindberg som varit med i flera Tv-produktioner. Bland annat i "Mammas pojkar". Jag visste det redan sen tidigare att dokusåporna inte är helt äkta. Mycket är uppgjort i förväg och styrt. Det är så jäkla bra att Towa berättar hur det verkligen är så att fler fattar vad dokusåporna är för nåt. Bra gjort Towa!! Måste vara skrämmande att inte veta hur de kommer att vinkla allt om man är med i en sån såpa. Det kan ju bli hur jäkla skruvat som hellst. Man ska nog tänka mer än en gång innan man säger ja till en sån medverkan. Vad tycker ni om dukusåporna?


Länstidningen Östersund

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Ska frossa med ischoklad ikväll

Den godast chokladen som finns är utan tvekan ischokladen. Den bara smälter i munnen och smaken är super. Jag är en sån som gillar alla typer av choklad. En riktig frossare. Ikväll ska jag frossa nedkrupen i soffan. Har en halv burk med det. Den ska jag smälla i mig. Vad ska ni frossa i?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nya heta ansikten för Armani

Modeföretaget Armani byter ut paret Beckham mot ett minst lika hett par. Deras nya ansikten för företagets jeans och underkläder blir Real Madrid-spelaren Christiano Ronaldo och filmstjärnan Megan Fox. Jag bara dånar. Vad jäkla snygg han är. Hans ansikte är så otroligt vackert. Eller vad tycker ni bloggläsare?


posh.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Skit ont i fingret

Jag fattar inte det att jag har ont i ena ringfingret. Har inte ramlat eller gjort mig illa så då ska man väl inte ha ont? Det känns som en lättare stukning. Jag har också ont i musklerna i kroppen. Känns som träningsvärk. Det är av medicinen jag äter. Biverkningar ni vet. Ibland är det mer, ibland mindre. Nä det är inte så illa att jag störtlider av det men jobbigt är det såklart. Ska göra lite övningar nu så det blir lite bättre.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

George Clooney till Jämtland

Vad kul att det kommer hit lite olika filmprojekt till länet. Senast var produktionen "Hjem till jul" där jag var statist. Och snart kommer skådespelaren George Clooney hit för att spela in en scen till filmen "The american". Vart platsen blir är inte bestämt än. Filmen handlar om en yrkesmördare som efter ett misslyckat uppdrag i Sverige drar sig undan i en liten italiensk by. Vilken PR det blir för Jämtland. Jippi. Jag är så himla glad över det hela. Måste ta reda på vart scenen ska spelas in.


Länstidningen Östersund

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Frosten omfamnar oss

Det var inte meningen att jag skulle traska in till stan idag. Tyckte det var för kallt för det. Men B ringde så då begav jag mig ut i kylan. Kallt som den men soligt. Upptäckte hur otroligt vackert det är med frost på träden. Visst är det vackra kort som jag tog genom mitt sovrumsfönster? Det blev en snabbis på stan. Lämnade bara tillbaka lite pengar jag lånat av henne sen hem igen.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Billig helgbag

Hittade den här läckra helgbagen på Nelly för bara 499 spänn. Perfekt när man far iväg till nån polare på helgen. Märket är Red Collar Project. Jag gillar den lätt rosa axelremmen. Snyggt.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Fick "The Gold Award Friends"

Jag blir verkligen glad nu när jag ser att jag fått " The Gold Award Friends" av Annsans. Tackar och bockar djupt!! Det värmer i kylan.




Läs även andra bloggares åsikter om , ,

En klockren stjärna - Susan Boyle

Juryn trodde inte på henne, inte heller publiken. men där fick de så de teg. En stjärna föddes i "Britain's Got Talent 2009". Susan Boyle var hennes namn. Det är så lätt att dömma en person på hur denne ser ut. Ikväll får vi se ett helt program om denna fenomenala kvinna. Jag blev helt rörd när jag såg henne. Vilken cool och underbar person hon är. Det bästa var när hon med sitt enorma självförtroende slog ned alla fördommarna. Så jäkla bra alltså. Jag ska bänka mig framför TVn ikväll och njuta av henne. Vad tycker ni bloggläsare?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Ladda mobilen med Coca Cola

Man ska inte sluta att förvånas av tekniken. Det nyaste på mobilfronten är att man kommer att kunna ladda sin mobil med Coca Cola. Att använda socker som bränsle är inget nytt men att tanka mobilen med läsk. Nokia håller på att ta fram såna modeller. Jag bara baxnar. Jag skulle aldrig köpa en sån mobil. Vilket himla kladd det måste bli att hålla på och hälla i Coca Cola så fort mobilen börjar lägga av. Nej jag föredrar nog vanliga batterier än en massa läskkladd. Vad tycker ni bloggläsare?


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Undrar vad det blir på TV?

Jag ligger här i soffan och undrar vad det kommer att visas i dumburken ikväll? Ja jag vet att man kan kolla i tidningen eller på text TV men det orkar jag inte göra nu. Brukar sappa runt bland de olika kanalerna istället. Nån som har några tips på nåt bra som det ska visas på burken ikväll?



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Dålig stil att inte komma

I helgen var det 75 årskalas på hotell Avagarden i Dvärsätt. Man skulle fira Elvis Presleys födelsedag. Men publiken svek. Bara några hundra kom, trots att de båda kvällarna var i princip fullbkoade. Visst kan man få förhinder men inte så här många pers samtidigt. Många hörde inte av sig heller. Så jäkla dålig stil. De borde skämmas. För det första så åker man dit om det inte är nåt allvarligt som hänt. För det andra så ringer man och säger till om man inte kan komma. De som inte dök upp borde få betala iallafall. Så ruttet att göra så här.


Länstidningen Östersund

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Knappast man blir bättre av kohjärna

Man ska inte bli brydd på våra superkändisar. Vissa har lite konstiga saker för sig. Mel Gibson är en av dem. Innan han ska spela poker så smörjer han in armarna med kohjärna. Inte ren men en salva som innehåller det. Skulle man bli bättre på poker av det? Knappast. Det är otroligt löjligt att han håller på så. Han måste ha fått ett hjärnsläpp. Eller vad tycker ni bloggläsare.


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Att man kan vara så trött

Idag så har jag varit extra trött. Det blir så när man är på efterfest. Efter Plaza så träffade jag på lite folk och blev bjuden på efterfest. Det var tur att det inte var så långt dit med tanke på att jag skulle gå hem sen. Det var en så jäkla rolig efterfest. Vi var rätt så många. Killen som bodde där var så söt som den. En riktig pudding. Har sovit och sovit idag. Fattar inte hur man kan vara så här trött. Även nu så känner jag mig trött.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Agera snabbare Facebook

En tjej på 13 år blev utsatt för ren och skär mobbing genon Facebook. Det skapades en hatgrupp som döptes till hennes namn. Där publicerades elaka kommentarer om henne. På skolan blev hon knuffad i korridoren av mobbarna. Det är förjävligt att de personerna kom på en sån vidrig sak att starta en hatgrupp på Facebook. De är ena ynkryggar och små små ynliga personer. Gruppen anmäldes till Facebooks ansvarige i Sverige, men inget hände förrän Aftonbladet kontaktade dem. Då försvann gruppen. Vad fan håller siten på med? De ska väl plocka bort en sån grupp ögonaböj. Siten får fan i mig skärpa sig ordentligt. I hela tre veckor fanns gruppen uppe innan Facebook agerade. Skäms så in i norden.


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Ska man måsta frysa inomhus?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Är det gott eller

Sitter och käkar macaronipudding. En vegetarisk sådan. Är det gott eller. Helt underbart smarrigt. det är en av mina fovvorätter helt klart. Ketchup måste man också ha på. Det har jag nästan till allt jag äter. Lingonsylt är också nåt man ska ha till puddingen. Så snart är middagen över stökad och TV soffan hägrar. vad har ni käkat idag?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Skor måste man ha

Eftersom jag skriver om killmode så är ju skor nåt man också måste ha.Stayhard Fashionline har jag hittat de här snygga dojorna. Märket är Adrian Hammond för 698 spänn. Inte farligt pris tycker jag. Visst är de snygga?


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Klantig knarksmugglare

Dagens roligaste måste vara det här. En holländsk 45 årig brud försökte smyggla in knark till Norge. Det som är så roligt är på det sätt hon försökte lura tullen. Hon klev av planet iförd en peruk och den var ovanligt hög så det såg konstigt ut. När hon blev stoppad så förklarade hon att det var senaste modet. Ha ha. Hur dum får man vara? Så klantigt så det skriker om det. Så dumma är inte tulltjänstemännen att de skulle gå på en sån föklaring. Hon trodde hon var smart men faktum att hon istället var så osmart att komma på en sån förklaring. Hon måste ju ha fattat att med en sån hög och konstig peruk så skulle hon bli stoppad. Tillslut erkände hon.


Expressen

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Bloggcoaching på Törners

Vilken härlig dag jag haft. Hade en liten bloggcoaching Törners. Nä inte för en massa folk utan bara för en speciell person. Hade aldrig träffat henne förut men måste säga att F är en underbart härlig person. Lättsam och visade verkligen sitt intresse. Lite kaffe och bloggprat blev det. Så nu har hon lite att göra. Känns himla kul att få hjälpa till. Verkligen stimulerande som den. Vad har ni gjort?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Robyn och Lojsan startar barklubb

Det är så kul att det öppnas nya klubbar. Det kan inte bli förmycket av den varan tycker jag. Nytt och frächt är alltid välkommet. Nu startar artisten Robyn och polaren Lojsan en barklubb i Stockholm rapporterar QX.se. Konichiwa Bitches Goes Tutti Frutti är namnet på det nya barhänget. Det kommer att vara för alla smaker. En riktig fruktsallad med andra ord. Tyvärr kommer jag nog inte ha möjligheten att gå dit. Premiär 15 januari. Men vad ser jag på bilden? Har de äkta päls? Svårt att veta men är det så , så bör de genast skippa de plaggen.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Lika jävla kallt än

Tog mig en välbehövlig promenad till Statiol. Behövde lite röka och så skulle jag posta biobiljetterna som den lycklige vinnaren i min bloggtävling ska få. Höll på att frysa ihjäl. Här är det 19 jävla minus. Fy fan. Har ni det kallt och jäkligt också?


Foto: Stefan Falkelind


Gamla landstings borgen på Frösön. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Michael Jackson låten var inte originalet

I går berättade jag att en ny Michael Jackson låt läckt ut på nätet. Det är sant men det var inte originalet. Det berättar Lenny Kravitz, den andre som skrivit låten. Några Dj har slängt in sina röster och mixat låten. Jag ser fram emot att få höra originalet sen. Älskar redan det jag fått höra. Den kommer att spelas varm här hemma när originalet släpps.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Möblerade om lite

Jag har funderat länge på att möblera om. Ja bara så där lite. Så jag tog och flyttade på stereobänken och på en annan bänk. Bytte plats med dem och flyttade en bokhylla. Att det var jobbigt kan jag lova. Inte att flytta möblerna utan tankearbetet och städningen. Damråttorna avlivade jag. Nu känner jag mig nöjd för den här gången.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Rimling TV lön?

Man kan tjäna storkosingen på att vara med i TV, om man är känd och populär. Det är divan Anna Anka ett klart bevis på. TV3 betalar henne 2,1 miljoner för att hon är med i tre serier. En otrolig summa? Javisst är den det men inget sensationellt med det. Titta bara på matTina som fick 100 000 riksdaler per avsnitt av "Tinas cookalong" som gick i TV4. Anna Anka är superkändis här i Sverige och drar TV tittare i massor. Så TV3 har råd att betala henne den summan. Jag tycker inte att det är för mycket pengar isig. Även om jag inte skulle betala ett rött öre till henne. När jag var med i SVT så fick jag 600 spänn. Då trodde jag att jag inte skulle få nåt alls så det blev en glad överraskning. Och när jag var med i SR så betalade de 300 kronor. Vad tycker ni om TV lönerna?


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Spännande med ny Michael Jackson låt

Michael Jackson och sångaren Lenny Kravitz hade nåt ihop. Nä, nä. Inget sex inte utan det var en gemensam låt. Den har inte släpps men en bit av den har lagts ut på nätet. "Another day" heter låten. Jag tycker att det är himla spännande. Lyssnar på låten nu. Den är helt fantastiskt bra. älskar den redan och videon är sagolik. Jackson var och är inte min stora favvo men vissa låtar är jäkligt bra.


Aftonbladet



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fixar med mitt CV

Håller på att fin fixa med mitt CV. Ja det där papperet man ska skicka när man söker jobb. Det är en evig procedur. Inte det roligaste man kan syssla med men det ska göras iallafall. Men jag har ju grunden färdigt så jag behöver bara fylla i lite tack och lov. Nån som vill anställa mig?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Bra att Vogue släpper fram de mulliga

Såg att modemagasinet Vogue skulle satsa mer på mulliga modeller på deras omslag under det här året. Jag tycker verkligen att det behövs fler mulliga fotomodeller för att visa att mulliga personer också duger. Inte bara anorektsmala modeller som ser ut som drogade skyltdockor. Att Vogue bestämt sig för att lyfta fram de mulliga kommer att påverka hela modebranchen, i positiv riktning. Vad tycker ni bloggläsare?


Expressen

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

"Farligt område" på sängbordet



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Modigt Ranelid

Sitter och glor på "Stjärnorna på slottet" på SVT. I kväll så är det Björn Ranelids tur att vara värd. Jag känner bara till att han är en känd författare som är väldigt mån om sitt utseende. Nåt mer vet jag inte. Fick veta hur illa vissa personer i media behandlat honom. Fy fan säger jag. Nu gav han igen. Det var himla modigt gjort av Ranelid. Blev jäkligt glad när han gav dem en känga. Bra gjort. Vad tycker ni bloggläsare?


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Fulla Törners

Hade bestämt fikaträff med P och kom till det populära Törners. Visst är det ett favvoställe för många. Det märks och idag var det knökfullt där. Inväntade P och vi gick på bibblans cafe istället. Där satt P och en polare till P och P. För en gångskull tog jag The. Underbart gott The de hade. Kanelsmak. Mums. Köpte mig en falsk kaka. Eller den hette "Falsk potatisbakelse". Snacka om god. Påminde om morotskaka. Hemvägen var inte så kul. Fick trska i kylan. Kände verkligen frosten i kinderna.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Vad ska Vickans barn heta?

Det spekuleras hej vild om vad Vickans och Daniels kommande barn ska heta. På en spelsajt ligger namnen Erik och Elisabeth i topp. Jag tycker Fredrik och Louise. De är så fina namn. Vilka namn tycker mina bloggläsare?


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nyår i stan

Ja nu är det ett nytt år. Nya upptåg, nya förväntningar. Var på nyårs party igår. Skitkul var det. Träffade både gamal bekanta och nya ansikten. G hade bjudit in till fest inne istan. Kom lite sent fast det var lugnt ändå. Blev bjuden på supergod mat och välkomstdrink. Alla hade klätt sig så fint. Mycket glitter. Sen blev det musik och dans för hela slanten. Det obligatoriska nyårssmällande blev det vid tolvslaget. maffigt att se.


Foton: Stefan Falkelind

  
  

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,





RSS 2.0