Sista april men början för mig

Sista april. Solen strålar från en klarblå himmel. Härligare kan det inte bli. Eller hur? Även om det är sista april så är det bara början för mig. För på måndag så får jag fast jobb. Jippi,jippi!!Mitt i finanskrisens tider så får jag av alla ett fast jobb. helt otroligt käns det som. Så på måndag då jäklar, då kör jag så det ryker. Läs även andra bloggares åsikter om falköga, falkelind, östersund, kändisar, michael jackson, kenza

Michael Jackson på maskerad eller?


posh24.se

Har super,super kändisen M Jackson börjat gå på maskerad? Jag bara undrar när man ser honom här iförd mask, halsduk och färgglad outfit. Jovisst det är sannt. Han har problem med hälsan men är det inte lite överdrivet?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Stilren sommarsko


Från DinSko.se

Var in på DinSkos site och fastnade för den här skon. Gillar den svarta färgen. Den är tillverkad i skinnimitation. Det passar mig som i handsken. Namnet är Casual shoes. Man får 100 spänn i rabatt vilken är bra för allas plånbok. 299 pix blir det (ord. 399). Den verkar himla skön att ha i sommar. Toppen,toppen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Bjud på snopppasta


Ja det finns mycket roligt här i världen. Hittade den här mycket anorlunda pastan. Makaronerna är formade som små snoppar. Koka i 7-8 minuter och sen är det bara att servera. Den här pastan ska jag absolut skaffa mig. Tänk er vilka miner din älskade kommer att få när denne ser vad som ligger på tallriken. Ha ha säger jag bara. Vad tycker ni? Köp pastan genom mig för 109 pix från min samarbetspartner Lustjakt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,





Dagens dikt



Kom in
Stå kvar
Kom längre in
Stå kvar
Jag vill kunna se dig på avstånd men ändå nära
Där blir bra
Så här långt in får du komma i mitt liv - inte längre
Inte ännu

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Min jacka är hittad

Vad glad jag blev när jag läste ett mail idag. Det var en som hade hittat min borttappade jacka. Så nu behöver jag inte skaffa nytt pass eller så. Det underlättar mycket ska ni veta. Ska slå henne en signal i morgon. Det är så trevligt att det finns personer som är reko och hör av sig när de hittar nåt som tillhör nån annan än de själva.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Me agains the music



En underbar låt och videon är suvve. Eller hur?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Lycka till med filmen grabbar


Foto: Stefan Falkelind

Bröderna Sulayman och Kamiran har planer på att göra en långfilm här i Östersund. Den ska utspela sig i kebab-restaurangmiljö. Vad kul att filmen ska göras på ett kebabställe här i Östersund. Det är alldeles för lite filmer som utspelar sig här i stan, så det är påtiden. Miljön är också ett bra val eftersom det händer ett och annat där på nätterna. Undrar vilket kebabställe de kommer att välja ut? Kanske Istanbul City?  Lycka till grabbar. Jag håller tummarna för er.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Envisa flugor

Kan man bli mer irreterad än vad jag har varit idag. Eftersom det är söndag så kände jag att jag ville ha en riktig slapp dag. Vaknade med onte i ryggmusklerna på höger sida. Har haft så i flera månader och det går inte över. Undrar vad det kan vara+ Så jag kunde inte sov ut riktigt. Dessutom så var det en envis fluga i rummet som inte gjorde saken bättre. Upp ur sängen och sen la jag mig i soffan. Då dök det upp en fluga till så då blev man ännu mera irreterad. Nu hade man två envisa flygfän runt sig. Inte nog med et utan telefonen ringde och det var en kille från nåt fondförvaltningsbolag. Han ville snacka om min premiepension. Blev ännu mer irreterad. Har inte nån lust att snacka om sånnt på en söndag. Fattar de inte det. Sa till honom att jag inte hade tid så då slapp jag honom.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Plaza såklart

Fy vad jag är bakis och trött nu. Först hade jag tänkt att det skulle bli fest hos mig med några polare. Kom hem från jobbet och alla var redan samlade, Tog fram en öl ur påsen. Timme efter timme gick och så plötsligt skulle två av dem gå. Sen var det bara två kvar. Ena killen sov redan i soffan och det dröjde inte länge innan den andre killen också somnade i andra soffan. Jaha tänkte jag. Det var vad som blev av festen. Bestämde att jag skulle kika över till min granne. När jag kom dit visade det sig att de var två killar som bodde där. Jag som trott att det var bara en. Var inte där så länge för det var så himla trist: Hög musik och många verkade ha tråkigt. Hem och sen iväg till Plaza.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Dagens dikt



Baby,baby
Baby,baby lilla barn
Baby,baby du vilsna själ
Baby,baby jag finns ju här
Baby,baby och du är där
Någonstanns hittar vi varandra
Baby,baby du vilsna lilla barn

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Mycket bord blev det

Ner i källaren, upp igen, ner igen. Ja det blev mycket spring i benen när vi skulle ut med borden på uteserveringen. Ställde allt i ordning. Sen så kom en vän till min chef och erbjöd att vi skulle få några bord som hon inte behövde. Självklart tackade vi och tog emot. Så vi gick dit och bar och bar bord därifrån och till restaurangen. Super bra bord var det. Nu blev det ännu bättre utanför. Så go hon var. Så jag ska till hennes restaurang och käka vid tillfälle. Det är säkert.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Turkiska popstjärnan Tarkan



Oj oj, vad snygg han är och han sjunger underbart också. Det sägs att han är bög? Någon som vet hur det ligger till med det?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Storsjöodjuret har visat sig?

Såg i tidningen att några hade sett Storsjöodjuret. Eller rättare sagt de tror att de sett vågor efter odjuret. Jag tror att det var vågor efter odjuret de såg. Tror faktiskt att vi har ett odjur här i sjön. Fast jag tror att det är en stor förhistorisk mal som gömmer sig i djupet. Vad tror ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nu har jag blivit med mobil



Nu äntligen så har det blivit av att jag införskaffat mig en egen mobil. Sprang runt här i stan idag. Gick från affär till affär. Blev mer och mer osäker på vilken jag skulle köpa. Men när jag kom in på Telias butik så tog det inte länge innan jag fastnade för en. Fick sån himla bra hjälp av säljaren. Han föreslog några andra modeller också. Snabbt som ögat sa jag att jag skulle ha Sony Ericsson F305 för den kändes bäst för just mig. Han var så underbart hjälpsam när han ordnade med kontantkortet och inställningarna i telefonen. Så när jag kom utanför butiken så var mobilen redo att användas. Det kallar jag kundservice. Tack och bock Telia.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Glöm inte min bloggtävling



Påminner igen om min bloggtävling. I potten är Ankie Baggers nyaste singel "Du köper aldrig mig". En perfekt party singel när du vill ha fest. Garanterad partyfaktor. Klicka här så kommer du till tävlingen. Lycka till!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Nu blir det säkrare

I dag kom postkillen med ett paket när jag var på jobbet. Det var vår nya kortläsare. Leverantören vill att man byter ut de gamla kortläsarna mot nya fräscha. Det är inte för skönhetens skull utan för säkerheten. Kunderna kan känna sig ännu tryggare nu. Så det var bara att börja packa upp och sätta i kablar hit och kablar dit och vipps så var den installerad. Känns kul att vi nu har en splirrans ny. Den kan man snurra också, så praktiskt. Jag stod och bara väntade på att nån kund skulle komma in och betala med kort så jag fick använda den. Men ingen tog fram nåt kort idag. Får väl hålla mig tills tåls tills imorgon.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vad blir det för mat?


Foto: Stefan Falkelind

Ja man kan tro att det är om ett mat program jag ska plita ner nåt om men så är det inte alls. Har precis kommit hem från jobbet och ska till att slänga i mig nån mat. I dag serveras det blomkålssoppa. Hemlagad såklart och så himelsk god. Plus att jag stoppar i mig mousaka. Tror det stavas så. Annars har jag en polare som brukar påpeka när jag stavar fel här så det känns tryggt. Allt är vegetariskt och den är naturligtvis super god med. Vad ska ni slänga i er ikväll då?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Man ska få heta vad man vill


Aftonbladet idag

Hejja Kammarrätten i Sundsvall som gav två personer rätt att få heta Madeleine fast de var juridiskt män. Skattemyndigheten däremot håller inte med och kommer att överklaga domarna. Självklart ska en vuxen få välja vad denne vill heta. Vad är det för trams att inte acceptera dennes val. Staten ska skita i vad folk vill ha för namn. Det ska inte spela nån roll om man juridiskt är kvinna eller man och vill ha ett manligt respektive kvinnligt namn. jag hoppas verkligen att Regeringsrätten inte lyssnar på trams utan är så klok att det håller med Kammarrätten. Eller hur?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Soligt och varmare

Här ute skiner solen ikapp med allt folk som kommit ut ur vinterdvalan. Nu börjar det närma sig för dagen då vi kör igång med uteserveringen.Då ska bord och snygga stolar ut på trottoaren. Väderfolket har ju lovat att värmen ska komma nu. Så det är bara att sitta ner och vänta in den. Märker att det blir mer folk på stan nu när vädret blir varmare. Fikasuget ploppar väl upp inom dem? Eller hur känner ni det nu när värmen och solen kommer mer och mer? Hur ser det ut hos er då?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Sveriges bästa dragshowgrupp



Måste bara få säga det. Diamond Dogs är Sveriges bästa dragsowgrupp. Här är ett av deras showintro. Jag älskar det här introt. Det är så grymt. Eller vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Läckra sommarjackor


599 riksdaler på  Kappahl.se


799 pix för den här.  Kappahl.se

Båda är urläckra men den översta är helt klart min favvo. Mönstret är fantastiskt liksom färgen. Dessutom så är priset helt överkommet. Jag har ju till och med råd med den. Den nedre är också läcker. Läckert innerfoder i lila som gör den lite extra. Att den är halvlång passar mig perfekt. Vad tycker ni om jackorna??

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Bästa kändiscitaten i veckan


posh24.se

Här kommer bästa kändiscitaten i veckan, enligt Nyheter24. Vår kära Anna Book vet inte vilken statsminister vi har. Hon svarade helt enkelt  "I don´t know". Men snälla Anna. En sån sak vet man väl ändå utan att vara inblandad i politiken. Katrin Zytomierska har blivit fotad av Bingo Rimer och sa så här efteråt "Jag har kåtat mig framför Bingos kamera". Ja blir vi förvånad? Nej knappast. Linda Rosing: "Jag är KÄR på riktigt". Jasså är hon kär på RIKTIGT. Trodde att det var det enda som fanns. Så Linda har varit låtsas kär tidigare. Men vad bra att han nu vet skillnaden.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Godis i massor



Mums va gott. Har tänkt på godis och bullar hela jäkla dagen. Jag har varit på väg till Konsum flera gånger men somnat om igen. Men nu så är godiset inhandlat och det blev en kanelgömma också. Älskar kanelgömmor. Allt godiset jag slängde ner i  påsen är utan gelatin. Finns massor utan. Det är så himla gott med kanelgömmor ska ni veta. Det är ju söndag idag så då ska man ju vila och ta det lugnt. Så jag följer det och ägnar mesta tiden i soffan. Vad gör ni idag på vilodagen? Berätta.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

I kväll blir det TV för hela slanten

Är ganska seg nu efter gårdagens party. Har ätit och glott på TV hela dan. Det har kännts så underbart skönt att bara slappa i soffan. Slumrade till emellanåt som brukligt. Såg nyss på programmet "Ballar av ståL". Inte ett dugg roligt var det. Dötrist helt enkelt. Har mina polare J och M här nu. Känns så skönt med sällskap så här dagen efter. Hur vill ni ha er "dagen efter"?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Frozen med Madonna



Underbar video. Så inlevelsefull. Kan se den hur många gånger som hellst. Vad tycker du?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Plaza gav bort min jacka

I går blev det Plaza kväll. Det var superkul och massor av folk. Det blev mycket hejjande hit och dit. Blev jäkligt glad när jag såg att mitt älsklings band No Comments körde där. Grymt bra är de. Klockan slog 2 och det var dags att gå hem. Gick till garderoben för att hämta jackan. Lämna fram brickan men fick ingen jacka. Dehade varit så himla klantiga och gett min jacka till någon annan. Blev jäkligt less och förbannad över det. Vad annars. Så imorgon ska jag ringa de och kräva pengar för jackan och mitt pass. Jäkligt klantigt att lämna den till någon annan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Party ikväll

Blev lite överaskad idag när jag kom på jobbet och J o hon med stort H satt där och drack kaffe. Förstod att det skulle bli party hos mig ikväll. Det har jag inget emot,tvärtom. Så nu väntar man på att gå hem och göra sig fin inför partykvällen. Vi stannar nog hemma och går inte ut. Men man vet inte. Kanske du vill komma på partyt ikväll hos mig?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,


Mintsnoppar att ge bort


Har hittat det här coola godiset. Mintsnoppar i massor som det bara är att suga på he he. De smakar gott också kan jag intyga. Så du bloggläsare som har problem med vilken present du ska ge på alla födelsedagarna. Här är en perfekt. 89 pix på Lustjakt. Vad tycker ni själva?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Påminner om min bloggtävling



Klicka på bilden så kommer du direkt till tävlingen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,


Fan va trött man är

Fy fan. Jag känner mig helt slut som artist just nu. Nä jag har inte varit ute och slarvat. I går kväll vid 4 snåret så traskade jag iväg till en killpolare. Tänkte hälsa på honom lite. Det var så längesedan vid sågs senast. Hade inte planerat att vara där himla länge men det blev det. Traskade iväg från honom strax efter 8 i morse. Fy fan va trött jag var då. Blev ännu tröttare när jag visste att jag skulle börja jobba klockan 10. Hem och krypa ner i sängen i typ en halvtimme och sen upp igen och in på jobbet. Pust och stön.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Har blivit återförsäljare

Lustjakt.se

Nu har jag gått och blivit återförsäljare för företaget Lustjakt. De säljer allt möjligt som massageoljor,sexleksaker och annat för vuxna. Kika in på deras site och shoppa. Klicka bara på bilden så är ni där i ett naffs. Jag kommer gärna hem till er och demonstrerar lite produkter på nån förfest exempelvis. Bara att maila mig eller lämna en kommentar här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vissa ger sig inte

Det är nästan lite komiskt att vissa inte ger sig. Det är en kille här i stan som envisas med att försöka ge mig dåligt ryckte. Nu har han även använt sig av min blogg för att komma åt mig. Se hans kommentar till mitt blogginlägg "Läckert färgglada". Han är så himla feg att han inte törs stå med sitt namn utan gömmer sig bakom anonymiteten. Men jag har redan listat ut att det är han. Det kan man räkna ut med lillfingret. Han tycker det är ett skämt att jag bloggar om killmode eftersom han tycker att jag saknar stil och klass. Det han inte har fattat är att jag bloggar om killmode på mitt sätt och har läsare som uppskattar det. Han är bara avundsjuk på mig för allt möjligt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vilken mäktig låt



Jag bara avgudar denna kvinna. Vilken underbar röst hon har och låten är så jäkla mäktig som bara den. Eller vad säger ni. Så coolt när hon hissas upp i skyn.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Läckert färgglada


caliroots.com

Igentligen är de har skorna gjorda för brudar men jag tycker att killar också kan ha dem. Färgkombinationen är grym. De här skorna vill jag bara ha. De är tillverkade i tyg och passar perfekt i en Prideparad. Eller hur? Märket är Keds och de heter Wmns Champion CVO Multi och priset är 399 spänn. Finns på Caliroot.com. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Bra med moppe kontroll



Var på väg hem från jobbet nyss och gick som vanligt vägen genom Badhusparken. När jag närmade mig järnvägs övergången så såg jag att det stod en snutbil där. De hade stoppat två unga grabbar som körde en moppe. När jag gick förbi visade det sig att snutarna gjorde en kontroll om moppen var laglig eller om den var trimmad. Vad de kom fram till vet jag inte eftersom jag inte stannade och inväntade. Jäkligt bra att snuten är ute och gör kontroll av moppar.  Mopparna ska inte gå fortare än vad de ska. När jag gick i gymnasiet tyckte jag helt annorlunda.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Östersunds suraste kärring



Det här måste vara Östersunds suraste kärring. Eller vad tycker ni?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Dagens outfit


Foto: Stefan Falkelind

Här är dagens outfit. Det är inte varje dag jag har det på bloggen. Den här snygga tröjan fick jag av morsan och farsan. Den är så snygg med trycket. På baksidan är det också ett litet diskret tryck liksom på armen. Gillar att det är litet och diskret. Tröj märket är West Side Jeans. Vart den är köpt vet jag inte. Vet bara att det är i Östersund och priset vet jag inte heller. Kan självklart ta reda på det om ni vill? Vad tycker ni om tröjan?


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Tar gärna en fika idag

Helt underbart nice dag. Solen gassar och värmen har kommit. Jag känner att fika cellerna vaknar till liv. Tyvärr så är ju inga fik öppna så här på en röd måndag men man kan ju ta med sig en termos och sätta sig i Badhusparken. Skulle vara så mysigt. Det blir så sällan man gör det. Måste bli bättring på den fronten. Sitter och funderar på vem jag kan fika med? Hmmm. Nån som vill fika med mig idag?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ett riktigt skitprogram


Kanal5

Såg på Kanal 5s program "Sanningens ögonblick" igår. Har sett lite av det förut också. Måste säga att det är ett riktigt skitprogram. Så lågt. Det är lite skrämmande att man gör ett program där deltagarna måste avslöja sina privatliv direkt ut i etern. Frågorna är på en så låg nivå så man baxnar. De tvingas svara på frågor som "Har du varit otrogen mot din partner?" eller "Pratar du illa om din syster?". Svarar de rätt så vinner de pengar. Både deltagarna och deras närmaste mår dåligt efteråt. Relationer blir skadade, personer blir sårade. Vad är det för underhållninsvärde i det Kanal5? Nej ta och lägg ner programmet och gör något kul där deltagarna gärna kan bjussa på sitt privatliv men inte på det här sättet.  Så lågt!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

I radion på tisdag

Känner mig riktigt seg efter att ha jobbat natt. Kom hem vid 4 snåret. Himla kul natt. Det kom in en snubbe på restaurangen och skulle ha lite käk. Jag kände igen honom men kom inte på vem det var. Funderade och funderade. Men jag behövde inte fundera så länge förrän han kom fram till mig och började surra lite. Det visade sig att han jobbade på TV4 Östersund och hette MN. Nu klickade det för mig. Jag är nästan helt 100 på att han intervjuat mig i Radio Jämtland för en massa år sedan men jag kan inte svära på det. Kan ha fel. Men det som är säkert att jag snackat med honom på telefon för ett tag sedan. Han sa att han skulle säga nåt om restaurangen i radion OneFM, på tisdag. Han tyckte så jäkla bra om stället så han ville prata om det i etern. Fan va fantastiskt bra. Jag blev skitglad så klart. Sen berömde han RFSL:s arbete här i stan när jag sa vem jag var. Han kände igen mig direkt och sånt är nice. I natt blir det jobb igen, så ni vet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Fjantigt av ryssland



Fattar inte hur Ryssland kunde bli förbannad på SVT över den här coola och super sköna låten? Kan ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Proppa i dig allt godis direkt


Aftonbladet.se

Visste ni att vi äter mer gotta nu i påsk än under julen? Själv så fick jag ett påskägg fyllt med gotta. Har precis smällt i mig allt. Gott var det. Appropå att smälla i sig allt godis så där på en gång så säger en tandläkare att det är det bästa. Inte för vikten men för tänderna. Då slipper de bli utsatt för syraattacker gång på gång. Choklad som smälter direkt är bättre än sega gubbar. Ta ett sockerfritt gummi efteråt så blir det ännu bättre. Jag har nu lytt rådet och proppat i mig allt som var i ägget. Dessutom så är jag inte en sån som brukar spara godis utan vill hellst käka allt direkt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Bra gjort Brittan



Måste verkligen ge Brittan Spears kredit för att hon avbröt sin konsert. Inte för att hon slutade sjunga utan för att hon vägrade att fortsätta när hon kände och såg ett rökmoln av mariana. En speaker röst uppmanade konser besökarna att sluta röka i hallen. Efter 40 minuter körde hon igång igen. Jäkligt bra gjort av Brittan att göra så. De får väl röka på bäst de vill men inte inomhus bland andra personer. Eller vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Visst showar jag bra?



Här showar jag på Storsjöyran i Östersund. Kommer inte ihåg vilket år det var. Det gick inte så bra som ni ser eller vad tycker ni? Men kul var det ha ha.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Underbart väder ute nu


Foto: Stefan Falkelind

Här har jag plåtat utsiken från min balkong på Frösön. Vädret är underbart härligt ute. Nu känns det att våren har kommit på riktigt och solen lyser så härligt. Fast jag skulle nog inte sätta mig ute i bara tröjan. Lite för kallt för det än. Undrar hur lång den här dagen blir? Det är ju långfredag i dag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Glöm inte bort min tävling



Ni glömmer väl inte bort min bloggtävling? Ni kan vinne Ankie Baggers nyaste singel "Du kan inte köpa mig". Det är inget krångligt att vara med och tävla. Enkla regler. Så klicka här så kommer du direkt till tävlingen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Puckot förlorade

Några timmar kvar innan jag ska iväg igen och jobba. Ytterligare en natt på restaurangen. I går kom jag hem efter 4 på morgonen efter att ha jobbat och fixat. Det ramlade in mycket fulla folk när klockan hade slagit 02. Det blev fullt upp med att mata in alla beställningarna som de skulle ha. En kille började käfta med mig när han skulle beställa. Han var enbart ute efter att provocera mig men där fick han. Jag var helt lugn och svarade han några gånger men sen så brydde jag mig inte om honom. Det var bara att behandla han som luft. Fast han var ett riktigt pucko. Det är sånt man får räkna med när man jobbar natt. Det spelar ingen roll om man jobbar på en mack eller kebabställe. Får se hur det blir i natt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Glad påsk alla bloggläsare


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Lånar inte ut till vem som hellst

I dag när jag stod ute och rökte kom en kille förbi. Känner han lite ytligt bara. Han stannade till och surrade lite. Sen undrade han om han kunde låna lite pengar av mig. Jag svarade attt jag inga hade. Hade inga heller. Dessutom så skulle jag inte låna till honom eftersom jag knappt känner han. Lite märkligt att vissa tror att man bara lånar ut hur som hellst och till nån man knappt känner. Nä nä inte jag iallafall. Tycker inte att man frågar nån man känner så ytligt, om man får låna pengar. Så han fick gå utan några pengar från mig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Skön vårjacka


Stayhard Fashionline

Här har jag plockat fram en skön vårjacka. Det är perfekt att den är lite längre med tanke på vårvindarna. Speciellt här uppe i norr. Kan ju blåsa till om rumpan och då passar det fint att den täcker den. Enkel och stilren är den också. Gillar den gråa färgen skarpt. Extra plus är att den har hela fyra innefickor så man får plats med mobilen, mp3n och allt de andra. 2 498 riksdaler från Stayhard Fashionline. Mäket heter Ljung och modellen Diego Light Grey.


Stayhard Fashionline

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Eminem driver med kändisarna



Eminem, ni vet den där rapparen, har nu gjort en video. Ja han har gjort många men här driver han med en massa kändisar. Lindsay Lohan, Samantha Ronson, Jessica Simpson, Kim Kardashian och Amy Winehouse får sig en slänga av kändisrapparen. Gillar inte Eminems låtar och inte heller den här videon. Inte för att han driver med andra kändisar utan det är själva musiken i den här låten. Så tråkig så man lätt somnar till. När jag glodde på den så var det bara några ögonblick som jag flinade till. Så kul är det. Vad tycker ni bloggläsare? Kommentera så det glöder.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Börjar med nattjobb

Snart så ska jag börja jobba lite på natten också. Då jäklar blir det fullt upp med att sälja käk för glatta livet till fyllhungriga gäster. Ska bli himla nice att börja jobba natt fast samtidigt stressigt. Men det gör inget alls. Onsdag,torsdag,fredag och lördag blir det. Kommer nog att känna mig rätt så slut på söndagen men då får jag ju sova så länge jag vill. Tänkte att jag skulle förbereda lite imorgon för onsdagsnatten. På Istanbul City har vi öppet till sena natta de här dagarna. Ska bli kul att se alla fulla människor då jag själv är spiknykter. Roligt att studera hur folk beter sig i sånt tillstånd.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Min blogg är nominerad till Månadens blogg



Nu är min kära blogg nominerad till Månadens blogg hos Elinas. Så jag tycker att alla ni ska klicka på länken här och rösta på min blogg genom att skriva en kommentar till hennes tävlingsinlägg. Please.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Lili o Sussie gör bort sig



Den här videon med schlager stjärnorna Lili o Sussie är så jäkla kul. Eller vad tycker ni kära bloggläsare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Sån jävla huvudvärk



I morse när jag vaknade så hade jag en sån fruktansvärd huvudvärk. Det var inte en sån där vanligt en utan bara precis vid tinningen. Klev upp men kände mig genast helt konstig. Trött och nästan lite yr. Tänkte först ringa och sjukskriva mig men kämpade mig iväg på jobbet. Tänkte att det skulle gå över när man fått kaffe i sig. Kanske det var just kaffe bristen som gjorde det? Nä jag tror inte det. Min chef hade samma sak. Hela dagen så kände jag mig hel konstig och hellst skulle jag velat legat i ett kolsvart rum och bara sovit. Tack och lov så har huvudvärken släppt nu och konstigheten har försvunnit. Känns helt underbart skönt att det är så. Så nu kan jag njuta lite av tV:n.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Lunchen är över nu

Nu så har klockan blivit över 14 och lunchserveringen är över för denna dagen. Jag har fixat och donat här på restaurangen så att allt är fint och frächt. Känns himla bra idag fast vädret ute kunde varit lite bättre. Saknar solen men man kan ju inte få allt.  Det är så himla kul med alla kunderna som man träffar. Fullt upp med andra ord. Ska tillbaka till arbetet nu. Hur har ni det?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vad tror ni om en AIDS gala?

Satt här och funderade lite och så plötsligt kom jag på en sak som jag skulle vilja göra. Att göra en AIDS gala med underhållning. Den skulle gå av stapeln här i Östersund och alla slantarna skulle gå till HIV/AIDS forskningen. Funderade på att då ha med den fenomenala dragshowgruppen Diamond Dogs, Anki Bagger och Lili o Susie. Det här är lite spåning bara i nuläget men vad tror ni kära bloggläsare om det? Kanske ni vill vara med och fixa och dona med det här?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,





RSS 2.0