Vad tråkigt att Hultsfredsfestivalen läggs ned

Hörde att den kända Hultsfredsfestivalen slänger in handduken. Den har funnits sedan 1985. Det hade bara sålts 5000 biljetter till årets festival. Jag själv har aldrig besökt dem men tycker att det är så tråkigt att en festival läggs ned. Vi behöver många festivaler här i Sverige för att koppla bort stressen och alla krav vi har. Hoppas att Hultsfredsfestivalen vaknar till liv igen.



Läs även andra bloggares åsikter om ,

Jag borde inte låna böcker

Nu har det hänt igen. jag lånade en bok på bibblan och jag fick en påminnelse att lånetiden gått ut. Det är inte första gången det händer mig. Blir så irreterad på mig själv. Onödigt som den att behöva betala förseningsavgifter. Jag borde inte låna böcker på bibblan. Hinner inte läsa ut dem innan lånetiden går ut. Som ni förstår så läser jag extremt sakta. Boken jag nu lämnat tillbaka var inte någon tråkig bok. Tvärtom men jag har inte nån speciell ork eller tålamod att läsa. Ska försöka skärpa mig.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Diamond Dogs är bäst



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Torvalladagen rullar på

Idag har vi jobbat och fixat med saker inför Torvalladagen som blir den 28 augusti. Telefonen har används flitigt och en del mail har slungats iväg. Jag har fixat en sponsor. Det är Coop Nära i Torvalla som är så generösa med en vinst till tipspromenaden vi ska ha. Ett presentkort på hela 500 spänn har snälla Jimmy bjussat på. Fint va.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Åskan slår på stort nu

Jag tyckte att det plötsligt blev så mörkt här inne. Undrade genast varför? Jo det hade blivit alldeles molning ute som gjorde det. Riktiga regnmoln hade dykt upp och förmörkat himlen. Och strax därpå fick åskan fnatt. Blixten och mullret kom. Riktigt hemskt dån. Undrade vart det slog ned? Inte i närheten verkade det som iallafall. Jag gillar åska. Det är mysigt att se och höra himlens krafter. Vad tycker ni?



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nu är det riktig sommar

Knallade in till stan i dag. Vilket underbart väder. Strålande sol och så varmt. Så här ska en sommar vara. Äntligen har den riktiga sommaren kommit hit. Hur har ni med vädret?


Taget igår på Frösön. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Oh Monica Z



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Käkade på Eastern Palace

B ringde mig och undrade vad jag skulle göra idag. Hon tyckte jag skulle komma ner till Badhusparken eftersom det var så fint väder. Jag knallade ned och där träffade jag S. Vi inväntade B som dök upp efter en stund. Vi satt där i solen och sen fick vi ett ryck och bestämde oss för att käka på Eastern Palace. De har så himla god grillbufé där. Vi satte oss ute i solen och beställde. Så mysigt att sitta ute och njuta av den goda maten. Snacka om att jag blev proppmätt. Mums!


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nu kan ni läsa mitt presidenttal

Jag hade väntat med spänning att få se det tryckta resultatet av mitt presidenttal. I torsdags när vi satt på Vicktoria och hade afterwork hade jag tidningen i handen. Bläddrade fram till sidan och kikade. Helnöjd blev jag. Behövde ju inte läsa texten för den visste jag redan. Tidningen finns gratis på typ mataffärer. Så det är bra att ta ett eget ex och läsa mitt tal. Eller så kan ni läsa det till veckan här.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Blir en lugn midsommardag

Ja så var det midsommardag. Vädret är inte så perfekt som man skulle önska men inte helt kasst heller. Har legat i soffan och funderat fram och tillbaka på om jag ska gå på Plaza ikväll. Nu har jag bestämt mig. Det blir inget av det. Känner mig så fruktansvärt seg och har ont i kroppen. Blir till att ligga och slöa i soffan och glo på TV. Vad ska ni göra?


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Grattis på mig själv

Ja då var det dax för det årliga. Det som återkommer varje år. Ja jag talar om födelsedagen. Nu är jag inte längre lika ung som förra året. Ett år till får jag lägga till. Tiden bara går i rask takt. Jag ska inte ha nåt kalas. Brukar inte fira mina födelsedagar. Jag till och med brukar glömma bort dem ha ha.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nominera min blogg till Östersunds bästa

Underbara bloggläsare. Jag behöver er hjälp. Nighlife söker Östersunds bästa blogg. Självklart måste det bli min så nominera min blogg. Please help me!! Maila länken till min blogg http://stefanfalkelind.com till info@nightlife.se



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Gick förbi dunbollarna

Men vilket underbart härligt väder vi haft idag. Sol och värme. När jag knatade hem från stan och kommit över gångbron såg jag några riktigt söta dunbollar. De Vitkindade gässen hade fått barn. Blev tvungen att stanna till och studera de små liven. Det såg så roligt ut när de hoppade omkring i gräset. Mamman höll stenkoll på allt runt omkring så att ingen elak fågel fick chans att plocka nån bäbis.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Årets Pridelåt




Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Härligt med allsången

Sitter och tittar på Lotta på Liseberg. Hade ni frågat mig för några år sedan så hade jag nog sag blä åt det. Men nu gillar jag det. Känns avkopplande och härligt att se alla bra artister. Jag blir glad och mer uppåt av att se alla mysiga personer i alla möjliga åldrar som sjunger med i allsång. Ser att de har en kamera som flyger omkring. Snacka om coolt. Just nu sjunger Lisa Nilsson akustiskt. Mycket bra


tv4.se

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Tråkiga prins Daniel

Nu när sessan och Daniel gift sig så får vi se och höra mycket av han. Jag tycker han är så tråkig så jag nästan dör. Han har det där ständiga lesamma flinet. Ingen variation på det inte. Påklistrat. Sen somnar man nästan när han pratar. Så tråkigt att höra han prata. Ingen spontanitet här heller. Däremot är prinsessan Victoria härlig. Spontan,rolig och engagerad. Jag hoppas att prins Daniel lär sig av henne.


Meng International Agentur

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Tog en massa kort på festen

Igår knatade jag och G iväg till D. Han hade bjudit in oss på fest hos honom. Vi kom dit rätt så sent men det gjorde inget. De flesta som var på festen känner jag sen tidigare. D gav mig hans digitala systemkamera och jag började fota lite. Den kameran måste jag köpa av honom sen. Älskar kameran. Den är grym. En riktig proffskamera. Den skulle vara perfekt för mig. Älskar att fota så igår fotade jag som bara den.


Inte den kameran.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ska tiggaåtmig lite massage

Jag är verkligen i behov av lite massage idag. Känner mig stel i kroppen och har ont i ryggen. Ja ryggmusklerna. Det är liksom lite svårt att ge sig själv massage längs ryggen. Jag har inte så långa armar.En polare till mig ska komma hit senare idag. Då ska jag försöka övertala honom att han ger mig lite massage då han ändå är här. Det behöver inte vara mycket. Bara på de värsta ställena.




Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Bilderna blev bra

Det spöregnade när jag skulle knata in till stan. Jag hade tur som hade ett paraply hemma annars hade jag inte kunnat gå in till stan. Målet var tidningsredaktionen. Det var dax för fotningen. Väl framme fick jag vänta lite innan hon kom tillbaka från lunchen. När fotografen kommit tillbaka började hon att fixa med ett bakgrundspapper. Fick ställa mig framför det och sen började hon att fota mig. Självklart kändes det lite spännt att stå så där som nån modell. Men korten blev bra. Sen var det bara att traska hem i regnet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ska träffa fotografen imorgon

I morgon ska jag inte göra så mycket. Men en sak är redan bestämt. Jag ska träffa en fotograf som ska ta en bild på mig som ska användas till mitt presidenttal. Ja det som kommer i nästa nummer av 100% Östersund. Har skrivit färdigt det nu och lämnat ifrån mig det till tidningen. Jag ville inte ha en gammal bild på mig så fotografen ska få ta nya bilder. Gammalt är gammalt och nytt är nytt.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Ska ha en slökväll

Idag har jag inte varit på hugget. Kännt mig rätt så trött och hängig. Nej det är inte pågrund av vädret. Bara så där allmänt trött. Nu har jag tagit mig lite mat och ligger i soffan. Min favvo plats. Ikväll ska ha ha en riktig slökväll i soffan. Självklart har jag min bärbara i knät också. Känns underbart. Vad ska ni göra?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det var tider då



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Var totalt ointresserad av fotbollen

En polare till mig undrade om vi inte kunde kika lite på fotbollen på TV. Hmm tänkte jag. Jag som hatar att glo på fotboll. Inte nåt nöje för min del. Men jag tänkte att det kunde vara trevligt med lite sällskap. så jag bestämde mig för att offra mig. Vi gick först och köpte pizza här bredvid. Var riktigt sugen på det idag. Väl hemma hos mig satte vi oss i vardagsrummet och TVn blev påslagen. Min polare satt och kommenterade matchen igenom. Pizzorna slank ned med drickorna. Förutom fotbollen så var det himla trevlig vi hade. Kollar ni på fotbollen?



Läs även andra bloggares åsikter om ,

Jag ska inte titta på bröllopet

Jag känner att det är lite mycket nu. Jag talar såklart om det stundande bröllopet mellan sessan och Daniel. Överallt babblas det om det. Man blir så trött på det. Liksom mättad. Hörde att det inte har gått så bra som man trodde att sälja de speciella mazarinerna. Konstigt? Nä inte alls. Trams säger jag. Jag ska inte sitta framför TVn och glo på spektaklet det är nåt som är säkert.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Barnpyssel på jobbet idag

Idag har jag fått vara barnpyssel fröken. På förmiddagen hade vi bjudit in barn och föräldrar i Torvalla till sommarlovspyssel. Temat var delfiner. Klipp hit och klipp dit, klippa och klistra och kladd blev det när ungarna skulle göra egna delfiner. Jag trodde det skulle bli en massa stim och liv men de koncentrerade sig verkligen på det de skulle göra. Då vet man att de hade det kul.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Tänkte börja med President talet

Det är bara några dagar kvar jag har på mig att skriva President talet som ska in i tidningen 100% Östersund. Så det är hög tid för mig att sätta igång med det. Just nu funderar jag på vad talet ska innehålla? Hmmm det finns mycket att ta med men nån sorts tråd måste man ha. Kanske du har lite tips på ämnen?


Arkivbild: Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Jamie Oliver som grönsak

Allas vår mästerkock Jamie Oliver tar till alla medel för att försöka påverka barnen när det gäller kosten. I sitt nya program har han dragit på sig en grönsakskostym. Jag tror inte att den kommer att påverka barnen nämnvärt. Däremot tycker jag det är riktigt fjantigt. Ja rent utav löjligt. Kunde han inte ha kommit på nåt annat istället.


Aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ny Sällskapsresa pågång

Jag älskar Lasse Åbergs Sallskapresor-filmer. Det gör nog de flesta. Det kommer en ny film lovade Lasse Åberg i Bingo Lotto ikväll. Tackar och bockar för det. Kommer ihåg den klassiska scenen ur första filmen där Stig - Helmer råkar trampa på solkrämsflaskan så att tjejen som solar får en riktigt jätteladdning på ryggen. Ja just ja. Det var ju en annan som trampade på flaskan. Den scenen är jäkligt kul.


Ur Sällskapsresan

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Himla kul förfest igår

M och jag tog oss in till stan igår för att gå på förfest. Hade aldrig varit där förut så det kändes spännande att få se nåt nytt. Innanför dörren möttes vi av en lite rund katt som var så kärvänlig. Hälsade lite på den och gick sen in i köket och ställde in mina öl. I vardagsrummet satt det lite folk. Hade inte träffat de förut. Himla trevliga var de. Det var så roligt för tjejen visade sig vara dotter till en jobbarkompis jag haft. Efter ett tag kom det lite fler folk. Jo just det ja. Hon som bodde där hade två katter till. Ena var så himla gosig och jag satt med henne i famnen som en bäbis. Klockan började bli mycket så vi knallade iväg till Plaza. En kul förfest blev det.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Party och NoComments

Klockan tickar och tickar. Snart är det dax för mig att ge mig iväg på fest. Den här gången blir det inne i stan. Blev med bjuden av min underbara M. Det var längesedan jag var ute på krogen med henne så det ska bli så nice ikväll. Efter förfesten blir det raka vägen till Plaza och bandet NoComments. Längtar så efter dem. Vad ska ni kära bloggläsare göra ikväll?


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

NoComments är i stan

Hörde att vi fått fin besök här i stan. Inga mindre än NoComments. De ska lira på Plaza under hela helgen. Måste knata dit och se dem såklart men tar det imorgon. Ikväll har jag min vilodag framför TVn. Det var ganska längesedan jag såg mina älsklingar. Sen så är det betydligt roligare att gå ut på en lördag istället för en fredag. Vilken dag tycker ni är bäst?


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Träffade MC Talka

I går hamnade jag på efterfest hos min polare D. Det var en massa folk där och bland dem så hittade jag artisten MC Talka. Han bor här i stan fick jag veta. En super trevlig snubbe kan jag lova er. Han spelade upp en musikvideo som han gjort. Fan va bra den är. Eller vad tycker ni bloggläsare?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Använde dynan som solskydd

Men vilket strålande väder vi haft idag. Strålande i ordets rätta bemärkelse. Solen gassade från en klarblå himmel. När vi fikade på jobbet så satte vi oss ute i solen. Kände efter ett tag att jag nog måste ha nån form av solskydd. Tog det som fanns till buds. En sittdyna ha ha. Jo den hjälpte men det måste ha sett roligt ut för folk so gick förbi. En riktigt skön sommar dag.




Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ska skriva ett presidental

Satt och kollade mailen idag. Där bland dem fanns ett som jag reagerade direkt på. Kände igen avsändaren direkt. Det var från tidningen 100 % Östersund. Hon som är chefredaktör ville ha med mig i nästa nummer. Jag skulle skriva ett presidenttal, ett sånt som vår president skriver varje år. Vilken ära att de ville att jag skulle skriva ett tal som om jag vore presidenten själv. Självklart har jag tackat ja till det. Ska bli jäkligt kul att skriva det.


Fake

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Har ont i magen av hostan

Jag blir snart tokig av hostan jag har. Den går inte över. Har haft den tillräckligt länge nu. Hostar så jag får ont i magen. En typ av träningsverk. Inte trevligt alls. Jag känner att jag blir så jäkla trött av att hosta hela tiden. Riktiga hostattacker. Det är synd om mig nu.



Läs även andra bloggares åsikter om ,

Älskade 80 tal



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Möte med kommunalrådet

Ja då är en arbetsdag avklarad. Veckan började tufft med ett såkallat styrgruppsmöte. Med på mötet var Arbetsförmedlingen, kommunalrådet Stefan Konradsson och några till. Det kändes skönt att jag sen tidigare känner hon från Arbetsförmedlingen och kommunalrådet känner jag också. Ett mycket lyckat möte. Visst blir man trött efter ett sånt möte. Beundrar dom som orkar med möten hela dagarna. Jag skulle inte palla det. Nu ligger jag och vilar i soffan och försöker få bort den sista hostan.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Eric Saade var i stan

Igår när jag var på väg in till stan så hörde jag musik från torget. Tänkte att det kom från nån uteservering men så fel jag hade. Musiken kom från en scen. Tidningen Julia hade talangtävling. Så jag stannade till och stod där och lyssnade. Vilka fantastiska tävlande det var. Underbara röster. Senare på eftermiddagen äntrade Eric Saade scenen. Inte för att han är min favvo men det var kul att få se honom live. Blev verkligen impad över att det var Kärnan Godis som fixat det hela. Helt fantastiskt bra gjort.


Eric Saade. Foto: Stefan Falkelind


Eric Saade. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Skön fika på Tages

Det känns skönt att det är Söndag. En dag för avkoppling och slappa. P ringde och undrade om jag ville hänga med på en fika Tages. Absolut ville jag det. Bytte om och knallade dit. Bor ju så nära. Vädret kunde ha varit lite bättre, blåsigt och kallt ute. Väl framme tog jag en tårtbit och dricka. Oj oj vad gott det var. Så det blev en skön fika idag.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Studentfirandet del 2



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Studentfirandet del 1



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Han har tagit studenten hurra

Åldern gör en påmind lite titt som tätt. Speciellt en sån här dag när ungdommarna tar studenten. Syrrans äldsta gjorde det. Vi samlades hos mina föräldrar för att fira storgrabben. Tänka sig vad tiden går. Tänk när man själv var i den åldern som C är i nu. Ja det var tider det. Presentöppning,mat,kaffe och tårta blev vi bjudna på. Det blev en underhållande fredagseftermiddag speciellt med tanke på studenten själv som roade oss andra med sitt snack som hade en tuch av lite alkohol. Så allt var i sin ordning som det ska vara på studenten. Jag hoppas att C får en skitkul kväll på stan. Det är han värd.


Foton: Morbror Stefan Falkelind


Bild1: Min syrras grabb J till vänster. Bild2: Nä inte var C så full.




Bild1 och 2: Lilla goa B som jag är stolt morbror till. Bild 3: Lilla Zelma.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Hade det underbart i Sundsvall

Ja nu är jag hemma igen efter en intensiv dag i Sundsvall. Vi han med tre studiebesök. Helt fantastiskt roligt att få komma till dessa företag. Underbara personer som jobbade på de olika ställena. Sista socialaföretaget vi besökte var ett handtryckeri, Grönborgs textil & handtryck. I butiken såg jag den här tygtavlan. Wow blev så himla sugen att köpa den. Den skulle passa helt perfekt i mitt vardagsrum men jag hade inte råd med den just nu. Så synd.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Sundsvall i morgon

Ja då är det dax att åka iväg med jobbet till Sundsvall. Inte precis på stört utan imorgon bitti. Tidigt som den. Vi ska iväg och kolla på några sociala företag som finns där. Studiebesök med andra ord. Ska bli himla kul att få reda hur de jobbar. Det kommer att bli en lång dag. Vi kommer inte hem förrän sent på kvällen.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vilket sommar väder vi haft idag

Vilket underbart sommar väder vi haft här idag. Strålande sol, varmt och en klarblå himmel. Kan det bli bättre? Nej knappast. Jag blev till och med solbränd när vi hade möte ute i solen idag. Kände det när jag kommit hem att solen hade tagit. Tjuvbörjade med lite solarium i helgen. Har ni varit ute i solen också?



Läs även andra bloggares åsikter om , ,





RSS 2.0