Ska på halloweenfest ikväll



Jag är inte riktigt bra än men tillräckligt för att kunna gå på halloweenparty ikväll. Har funderat ut vad jag ska kläut mig till. Nä jag säger inget. Ni får se bildbeviset imorgon. Ledtråden är att det handlar om mörkakrafter bu,bu. Det blir nog inte så fasligt mycket dricka för mig eftersom man har ätit flytande i några dagar nu och sen så missade jag bolaget idag. Det är ju röd jäkla dag. Tänkte inte på det. Vad ska ni göra ikväll?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Gör din egna halloweenpumpa



Nu när det är halloween så syns massor av pumpor överallt. Här beskrivs hur du gör din egna häftiga pumpa. Lite jobb är det men resultatet blir så häftigt. Men jag orkar inte hålla på med det.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Nu får vi passa oss ännu mer för svinflunsan


aftonbladet.se

Det blir fler och fler som insjuknar i svinifluensan så nu får vi passa oss ännu mer så vi inte blir smittade. Mellan 50 000 och 80 000 är smittade nu enligt Smittskyddsinstitutet. Man säger att det är den riktiga siffran om man räknar med mörkertalet. Det är 2 126 som man konsaterat har blivit smittade av svinisen. Till jul kommer kulmen. Det råder också brist på vaccin här i Sverige. Jag tillhör riskgruppen eftersom jag har astma och jag ska vaccinera mig även om man läst om biverkningar man kan få. Hellre det än att drabbas av svinisen. Jag tycker man ska vaccinera sig. Blir heligt förbannad när vissa smiter före som en del idrottsmän har gjort. Vänta på din tur för fan. Nån jävla moral bör de väl ha i skallen. Egoister är de. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nu mår jag bättre



Kändes bättre när jag vaknade idag. Smärtan har dramatiskt minskat så nu känner jag att jag mår bättre. Men jag ska fortsätta att äta flytande. Trist att man inte får äta nån god falafel eller pizza nu. Men man får se det positiva att jag går ned i vikt och det är ju positivt känner jag. Så jag tror att jag är helt bra imorgon. Hoppas det iallafall. Nu ska jag ta mig en promenad in till stan och till försäkringskassan och lämna ett papper. Vad ska ni göra?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Halloween masker








Här kommer lite att bli inspirerad av inför den stundande halloween. Vilken mask gillar ni bäst? Jag gillar tvåan bäst eftersom jag har glasögon.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

In på akuten



Vilken pärs det blev att fara in till akuten igår.
Hade haft ont i buken hela dan igår och på kvällen kände jag att nu måste jag ringa sjukvårdsupplysningen. Pratade med en supertrevlig sjuksyrra som tyckte jag skulle åka in på akuten. Tog på mig kläderna och knallade in eftersom jag bor så nära. Träffade två killar där och ena tyckte jag inte riktigt om. Han tittade på mig som om jag skulle vara en hypokondriker med fantomsmärtor. Han frågade mig hur ont jag hade på en skala från 1 till 10 och jag svarade 10 för jag hade så ont. - Jaha då blir det 11 då om du trycker, säger han och skrattar till. Ja,svarade jag honom. Såklart det blir det. Knappast mindre tänkte jag. Sen fick jag träffa en läkare och sen en annan som klämde på min mage och buken. Fan va ont det gjorde. De trodde att det var en tarmficka. Fick åka hem och in igen idag för mer prover. Det visade sig vara en tarmficka. Så nu får jag äta flytande och får hoppas det går över. Ska få en remiss så de kan kolla hela tjocktarmen om det finns fler fickor där. Så nu känner man sig riktigt gammal och klen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Varför läser du min blogg?



Det skulle vara himla nice att få veta varför just du läser min blogg? Vad är bra? Vad är dåligt? Vilken katergori läser du mest? Vart bor du? Din ålder? Så plita ned här i en kommentar. Jag skulle bli glad då.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Katie Cassidy bar den bäst


aftonbladet.se

Vem bar upp den här härliga klänningen bäst? Paris Hilton eller Katie Cassidy? Jag tycker att Cassidy bar upp den bäst. Helt överlägen Hilton. Vad tycker du?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

"Svenska hollywoodfruar - i Sverige" del 2



Här kommer del två av "Svenska hollywoodfruar i Sverige" - del 2.
Den visades i talkshowen "Robins". Den är lika bra som första delen. Asbra. Hon prickar in direkt. Eller vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inget fel att fixa till sin kropp


aftonbladet.se

Ikväll opererar ABC Anna Book sina tuttar i TV. Överarmarna får också en justering i TV4 Plus serie "Plastikkirurgerna". Det är jäkligt starkt gjort av henne att blotta sig så i TV och hon ska ha kredit för att hon står för att hon opererar tuttarna. Självklart är det så att TV4 plus ägnar mycket tid med att visa Anna Books bröst. Det drar ju tittare men är inte så kul för henne själv. Fast hon är inte som en del andra kändisar som är med i TV och sen låtsas som om de inte fattade att programmet skulle fixera vid vissa saker om dem. Anna Book tar det. Jag tycker inte det är något fel att fixa till sin kropp bara det inte går till överdrift så personen ser ut som ett stort fejk. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

"Falköga söker" - vill du bli min pojkvän?


Foto: Stefan Falkelind

Jag gör här ett försök att hitta mig en härlig pojkvän. Kallar det "Falköga söker". Så det är bara att anmäla sig här. Ja det är Helt seriöst menat. Har redan fått en kandidat. Det kommer att bli dejter och det ska rapporteras här hur det går med "Falköga söker". Vart finns ni alla kanditater?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

"Svenska hollywoodfruar - i Sverige" del 1



Jag älskar den här parodin på "Svenska hollywoodfruar".
Den sändes i talkshowen "Robins". Så klockren eller hur? Del två kommer jag att lägga ut här också.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Så synd att Shakespeares Sisters inte finns längre



Det är så himla synd att inte Shakespeares Sisters finns längre. De var megastor när det begav sig. Älskar deras låtar som de gjorde. Den jag älskar mest är den här. Videon är så grym så jag ryser varje gång jag ser den. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Efterfest med No Comments


Bilden är inte från igår. Foto: Stefan Falkelind

Knatade iväg till B för förfest. Vi lyssnade på gamla godingar som det var länge sen man hörde.
I var redan där och sen kom S och K. Efter några härliga timmar så knallade vi iväg till Plaza. Mitt favvo band skulle lira där så det kunde jag inte missa. Snacka om att det var knökfullt med folk framför scenen. Jag kände att jag måste gå ut och få lite luft. Hela kvällen var superkul och sen träffade jag Peder i bandet och hängde med på efterfest på deras hotellrum. Helt underbart kul var det. Spökade ut mig med en peruk för att se hur det blev. Blev faktiskt bra. För min del blev det bara en öl.Sen begav jag mig hem till sängen. En underbart lyckad kväll blev det. Så ni missade verkligen nåt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

No Comments på Plaza ikväll


Foto: Stefan Falkelind

Om ett tag blir det party hos B. Vet inte hur många vi blir men det spelar ingen roll. Det är ju vilka som kommer som det beror på om det ska bli kul. Så det är väl dax att göra sig iordning för den stora kvällen. Sen ska vi på Plaza och lyssna på mina älsklingar i No Comments. Ska bli jäkligt kul. Jag funderar på att ta med mig kameran men får se hur jag gör med det. Ni glömmer väl inte bort att skrivapå min namninsamling om att blogg.se ska skärpa sig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Värdelös invigning


Hällre än bra. Foton :Stefan Falkelind

Jag blev verkligen besviken på invigningen av Stortorget. Hade trott att det skulle bli maffigt och med stil. Men icke. Scenen hade de placerat helt fel. Nästan som om de kommit på det i sista minuten och bara smällt pp den. Sen var den aldeles för liten. Kören fick inte plats på  scenen så de fick stå och sjunga nedanför scenen utan något vidare ljus på sig. De kunde ha haft lite strålkastare som punktbelyste publiken. Nu var det aldeles mörkt. Lustigt var också att Jämtkraft hade ett tält där men vart fan var ljuset då? 20 000 hade kommunen avsatt till spektaklet. man hade kunnat fått mer för de pengarna än en så här värdelös invigning. Men det är väl typiskt när kommunen är inblandad. Jag tog bara några bilder på bandet Hällre än bra. Efteråt gick jag, B och I på Plaza. Hade superkul och träffade så underbara människor.





Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Vill ha era läsarberättelser



Har du varit med om nåt oförklarligt som du tror kan vara spökerier? Maila mig din berättelse på falknet@hotmail.com så lägger jag upp din berättelse här på bloggen. Är så spännande med att läsa vad andra varit med om. Så skriv ner och skicka till mig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ska på invigning



I dag är det dax för den stora invigningen av vårt ökända Stortorg. Jag har ju lovat er kära bloggläsare att jag ska dit och fota så ni får se hur det gick till. Håller på att ladda inför det nu. Min underbara vän B ringde nyss så vi ska slå våra påsar ihop och gå dit i gemensam trupp. Ska bli himla kul. kanske vi får tag på några presentkort eftersom det skulle bli presentkortsregn.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Här och nu


Foto: Stefan Falkelind

Förfest hos mig med underbara M. Vi hade så jäkla kul.På datorn kördi vi After dark och Diamond Dogs. Helt sjukt kul hade vi när vi dansade och sjöng.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Anställningsintervjun gick strålande


Så idag var det lite körigt för mig. Förts på jobbcoachning. Kul att träffa lite nytt folk. Det var så kul för en av de som var med där känner jag sen tidigare. Men jag fick gå tidigare för jag skulle på anställningsintervjun som jag berättat om tidigare. Så in i bilen för transport till Slalom cafet vid slalombacken. Var taggad till tusen och där träffade jag två underbara tjer som visade mig runt där och så hade vi ett bra samtal. Var verkligen på mitt bästa humör och allt flöt på så fint. Verkar lovande men man ska inte ta ut nåt i förskott har jag fått lära mig. När jag gick därifrån kände jag mig upprymd och glad. Hoppas,hoppas att jag får jobbet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Älskade Eva Dahlgren



Eva Dahlgren är en av Sveriges bästa sångerskor tycker jag. Här den underbara låten "Vill inte se". Visst är den bra?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fullt upp imorgon



I morgon blir det körigt för mig. Ska på jobbcoachning, måste fundera hur jag ska göra med fackförhandlingen om min lön och sen ska jag på anställningsintervju gällande cafejobbet jag skrivit om i tidigare inlägg. Blir intensivt efter som som allt börjar kl 13 och håller på till säkert 16. Ser mest fram emot anställningsintervjun såklart. Hoppas verkligen att jag får det jobbet. Skulle vara så underbart. Det är gångavstånd från där jag bor och så vill jag jobba cafe och träffa underbara människor. Så håll tummarna för mig att det går vägen. Vad ska ni göra imorgon?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Äntligen ska torget invigas



Om två dagar ska vårt omdiskutterade torg invigas. Från klockan 11 till 21 ska det hända saker. Jag har tidigare tyckt att Wendlas dansare skulle uppträda och nu blir det så också. Jippi säger jag bara. Ska bli himla kul att se dem. Visst har vårt kära Stortorg blivit riktigt fint nu när de grävt och byggt om allt men kostnaden har blivit för hög. Det tycker jag fortfarande. Slöseri med skattepengar. Jag kommer att fota lite från invigningen så ni kära läsare ska få se hur spektaklet blev.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vill du bli min pojkvän?


Foto: Stefan Falkelind

Vi har ju sett "Ensam mamma söker", Bonde söker fru" och "Mammas pojkar".
Jag vill inte vara sämre utan gör här ett försök att hitta mig en härlig pojkvän. Kallar det "Falköga söker". Så det är bara att anmäla sig här. Ja det är helt seriöst menat. Det kommer att bli dejter och det ska rapporteras här hur det går med "Falköga söker". Vart finns ni alla kanditater?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Skärpning blogg.se - protestera du med



Nu är det nog med blogg.se värdelösa underhåll. Jag har fått nog av att det så ofta är problem med att komma åt sin blogg,läsa andras bloggar, att uppdatera sin egna blogg och att skriva kommentarer på blogg.se bloggar. Jag har full förståelse att det kan bli problem men inte så här ofta och under så lång tidsperiod. Det handlar om så lång period som ett år. Nu har jag tröttnat på Er brist att rätta till problemen. Jag kräver att ni omedlebart sätter igång och löser problemen permanent. Jag har startat en namninsamling som ska skickas till företagsledningen på Blogg Esse som driver blogg.se. Klicka här och skriv på du med och protestera. Skriv också kommentar här och länka till det här blogginlägget. Dessto fler vi blir som protesterar, ju mer lyssnar Blogg Esse på oss. Så sprid det här inlägget på era bloggar.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Läckra höstmössor

Trampus Hat SEK 299, Pepe Jeans - NELLY.COM
Har hittat perfekta och snygga höstmössor på Nelly.com. Den rutiga har så härliga och varma färger. Trampus Hat heter den och märket är Pepe Jeans. Priset du får lägga ut är 299 spänn. Lite väl mycket för en mössa.
Tuxedo Hat SEK 499, Armani - NELLY.COM
Den här coola Armani mössan gillar jag verkligen. Så läckert med Armanitexten som fyller mössan. Tuxedo Hat har de döpt den till. Eftersom det är en Armani så får man punga ut med 499 riksdaler. Aldeles för dyrt med min ekonomi.
Knitted Hat SEK 499, Armani - NELLY.COM
Samma pris för den här Armani mössan också. Knitted Hat är snyggt diskret och stilren. Alla mössorna kan köpas genom min Nelly.com annons här till höger. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Byt programledare i "Här är ditt liv"


Sissela Kyle en av gästerna. Foto: Peter Tullberg/SVT

Tacka vet jag Lasse Holmqvist som programledare för "Här är ditt liv". Tyvärr så finns han inte med oss längre så vi får dras med gamlingen Ingvar Oldsberg. Han har hamnat totalt fel. Han är så tråkig så man nästan somnar. Hela programmet blir så ointressant fast gästen är hur intressant som hellst. Sen så har de svårt att kunna kidnappa sina drömgäster så sist fick de nöja sig med Sissela Kyle. Det var ett av de bättre programmen för vem vill höra om Jan Eliassons liv. Tråkigt, tråkigt. Vi vill se folkkära kändisar. Kidnappningarna gör de så värdelöst. Kan de inte ens maskera gamgubben ordentligt så det blir lite kul. Det verkar mest som om det är han som har kul, inte den som blir kidnappad. Nej byt ut Oldsberg mot någon som det är lite mer liv i. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Nytt med After Dark



Fan va bra nya After Dark är.
Här är från Väldens barn - galan som sändes i TV härom dagen. Visst är de bra?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Smått och gott från gårdagen


S och jag. Foto: Jimmy

Vilket problem det var att hitta till S och J igår. Fick skjuts och vi irrade omkring i Torvalla för att försöka hitta rätta vägen. Den var som bortblåst. Blev så jäkla irriterad på att det ska vara så jäkla svårt att hitta i Torvalla. Fattar inte hur de byggt. Dessutom så var så jäkla många gatlysen släckta. Men till slut så hittade vi rätt. Det var så himla kul att få träffa S och J och lilla katten. En så gosig liten krabat. Fick så god lust att ta den med mig. Sen blev det buss till Plaza. Där var det superkul. Min favvo bartender jobbade den kvällen.


Känner hon till vänster. Foto: Stefan Falkelind


Min polare Ben som är kulturminister i republiken Jamtland.
Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Dagens dikt: Så rädd



Du är rädd för att bli sårad
Du är rädd för smärta
Du är rädd för dömande blickar
Du är rädd för att misslyckas
Det är så mycket som du är rädd för så du kan inte leva det liv du vill leva

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Toppen med stickorna men nej till läppglanset


Aftonbladet.se

I Storbritannien ska en ny antivåldtäkts läppglans marknadsföras. Tillsammans med läppglanset får man med speciella teststicker som ger utslag om drinken blivit spetsad med droger, rapporterar Daily Mail. Det börjar luckta vilseledning här. För det är inte läppglanset i sig som varnar utan det är teststickorna. Sen måste man lägga teststickan på läppen eller doppa den i drinken för att det ska fungera. Företaget försöker lura konsumenterna att köpa just det läppglanset för att de ska komma åt teststickorna. Det är en helt toppen ide att det finns såna så att man kan kolla om drinken har blivit spetsad med den sk. våldtäcksdrogen. Krogarna borde också sälja såna tycker jag. Men sälj stickorna separat. Vad tycker du?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Funderingar om Kinarestaurangerna



När jag var på stan idag så blev jag så sugen på Kinamat. Så jag knallade förbi Eastern Palace och beställde stektagrönsaker. Älskar det. Satte mig ned och väntade på maten. Funderade på varför som nästan ingen som jobbar på Kinarestauranger kan flytande svenska. De kan bara några ord som tre små jätter, mela lis,gass, kaffe och hejdå. Men om man skulle fråga dem om hur de gör suchi så skulle de inte fatta vad man menar. Det är inte bara här som det är så utan på varenda Kinarestaurang i hela Sverige. Varför är det så? Är det för att det är sån stor omsättning på personalen? Har de tillfälliga gästarbetare? Sen ser man aldrig de ute på stan. Vart håller de hus? Bara en massa funderingar jag fick där jag satt och väntade på maten. Vad tror ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Skitkul på Plaza



I går ringde O och undrade om jag skulle ut på krogen.
Hade tänkt mig det så jag tog med mig det lilla jag hade att dricka och knallade över till O. Tänkte att vi skulle dela på det lilla jag tog med mig. Det räckte precis till oss. Vi satt och lyssnade på bra musik genom Spotify och sen tog vi svängen förbi Oscar. Träffade på min underbara polare M som jobbar som polis fast nu var han ute privat. Snacka om att han är snygg. Nästa anhallt blev såklart Plaza. Där träffade jag ännu fler som jag är bekant med eller känner välare. Mitt i vimmlet hittade jag underbara B som är vå kulturminister i republiken Jamtland. Det var så längesedan jag träffade han så det var extra kul. Dansade och hade superkul. Vad har ni gjort?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vilken svinig dröm jag hade



Vaknade idag och kom ihågen så svinig dröm. Av allt man kan drömma om så drömde jag om Svininfluensan. Jag drömde att jag var i Sundsvall och kom på att jag skulle skynda mig att vaccinera mig mot Svinflunsan. Jag hittade nåt ställe där de vaccinerade. Hon där var så snäll så jag fick med mig sprutan och hon sa att jag skulle gå till sjukhuset hemma och få sprutan. Så jag tog med mig sprutan hem till Östersund och gick iväg på sjukhuset. Stod och väntade länge i kön. Väl framme så blev sköterskan stor tokig när jag lämnade fram min spruta. Hon sa att hon inte kunde vaccinera mig eftersom sprutan var från Sundsvall. Det var förbjudet att ta nån spruta från nån annan stad. Jag blev självklart förbannad och skällde ut henne och sa att det var skandal. Vilken svinig dröm alltså eller vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Min nya näsöppnare


Foto: Stefan Falkelind

I väg in till stan för att träffa en kvinna på ett företag där jag ska gå ett program. ett sk. jobbsökarprogram. Träffade henne och vi satt och pratade om hur de hade tänkt sig att det skulle innefatta. Blev faktiskt inspirerad att köra igång. Trodde faktiskt inte det. Jag får väl se vad det här kan ge mig. Har ju gått på sånt här förut. Inte för att jobben kommer flygande för att man går på sånt här. Icke. Sen in på Apoteket för jag behövde nån sån där näsborre öppnare. Hade hört talas om att det fanns. Mycket riktigt. Det fanns flera olika utformingar. Vissa var skitdyra men hittade den här som var billig. Lite under 50 lappen. Så nu har jag stoppat in plast bitarna i näsborrarna. Vilken otroligt skillnad det blev på andningen. Helt underbart härligt. Kan rekomendera dom till er som snarkar mycket. Ska testa dem i natt också.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Är det Michaels Jacksons ande?



Är det Michaels Jacksons ande som dyker upp under intervjun med brodern Jermaine Jackson? Intervjun sändes i talkshowen "Larry King" som körs på CNN. Vad tror ni det är?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kanske får praktik på resebyrå



Fick ett samtal från en resebyrå här i stan där jag sökt praktik. Hon frågade lite om mig som person, vad jag kunde mm. Hade tidigare skickat in mitt CV. Det lät bra men man ska inte ta ut nåt i förskott. Vi bestämde att hon skulle höra av sig om två veckor. Så nu håller jag tummarna för att jag får praktik där. Går praktiken bra så får jag jobb där. Skulle verkligen vara kul att jobba på en resebyrå.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Klockren Shakira parodi



Den här parodin på Shakira är så klockren den kan bli. Hon har verkligen problem med att sluta skaka på rumpan. Den är sjukt roligt. Eller vad tycker ni kära bloggläsare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Här kan du se Melodifestivalen live



Nu är det klart vart alla deltävlingarna i Melodifestivalen 2010 ska köras. Först ut är Örnsköldsvik med genrep 5/2 och första delfinalen den 6/2. Sandviken står sen på tur följt av Göteborg, Malmö, Örebro och slutligen finalen som vanligt i Stockholm. Som ni kommer ihåg så vann Malena Ernman årets Melodifestival. En jäkligt bra låt tycker jag. Vilka som ställer upp nästa år är inte klart än. Spännande tycker jag. Skulle vara jäkligt kul att åka till Globen när det är dax. Vad tycker ni? Biljetterna till alla genrep och delfinaler är redan släppta.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Divan Houston till Sverige



Det var 10 år sen megastjärnan Whitney Houston gjorde visit i Sverige. Till sommaren ställer hon sig på Globens scen när hon är ute på sin Europaturne. I bagaget har hon sitt comeback album "I look at you". Biljetterna släpps den 16 oktober. Du kan köpa biljetter genom min Ticnet annons här i högra menyn. Fan va kul säger jag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Snygga skjortor



Hittade de här snygg skjortorna på Bubbleroom. Först är av märket Brooker. Gillar enkelheten och det diskreta märket på framsidan. De har också sänkt priset till 129 spänn. Ordninarie 229 riksdaler. Skjortorna kan köpas genom min Bubbleroom annons i höger menyn.



Jäkligt snygg är denna skjorta av märket Andersen & Lauth Painter. Priset är dock alldeles för högt, 649 spänn. Inget som jag skulle betala. Finns att köpa genonom min Bubbleroom annons i högra menyn om ni är beredd att betala priset. Vad tycker ni om skjortorna?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Wallander på engelska


Kenneth Branagh som Wallander.

Nu har en ny serie börjat. Wallander på engelska. Nu får de ge sig tycker jag. Wallander ska vara på svenska punkt slut. Vi är vana vid den svenska mannen och han är ju svensk också. Så varför göra han på engelska? Vad tycker ni kära bloggläsare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Förfesten igår


Foto: Stefan Falkelind

Ja då sammanfattar jag förfesten igår. Schlagers, dans och alkohol. Ja just ja jag glömde de underbara personerna som kom. Hade superkul.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Party hos mig ikväll


Foto: Stefan Falkelind

Ja snart så smäller det.
Då blir det party hos mig. Har idag varit på bolaget och inhandlat nåt som jag aldrig brukar köpa. Det blev wisky och fruktvin. Vilken kombination alltså. Traskade förbi Konsum också och införskaffade lite snacks så mina polare har nåt att tugga på. Har bjudit underbara personer till mig. Det ska bli så jäkla kul. Ser verkligen fram emot det. Här hemma har jag städat och fixat. Det tar liksom aldrig slut. Vad ska ni göra ikväll?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vem har glömt kläderna sina?


Foto: Stefan Falkelind

Knallade iväg in till stan idag och på vägen ser jag detta. Tog genvägen under bilbron och blev aldeles paff. Där låg det två ryggsäckar och kläder utspridda. Tänkte först att det såg ut som ur nån rysare där mördaren rövat bort offren under deras camping. Nu var det ju inte så tack och lov. Undrar vems grejerna är? Nån som vet?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Esthonian Angel är "Snyggaste killbloggaren"


VINNARE!!


2:A PLATS!!

Nu har mina bloggläsare utsett vinnaren i min tävling "Snyggaste killbloggaren".
Jag säger GRATTIS till Esthonian Angel som kammade hem första platsen. Han fick överläget flest röster. På andra plats kom jalonen. Grattis säger jag till honom också. Tack till  alla ni som var med och röstade. Första priset är att bloggbannern finns utlagd i vänstermenyn ett tag.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Mina nya tänder


Foto: Stefan Falkelind

Nu har jag varit iväg och gjort en tethmakeover. Knatade in till tanddoktorn för att göra en hel makeover i käften. Hon höll på säkert en timme och fixade och slipade mina övertänder. Här ser ni resultatet. Snacka om att jag blev överlycklig när jag fick se resultatet. Är så himla nöjd. Känner mig som en ny människa. Fast det kostade multum också. Över 2 000 spänn men nu är det fixat och klart. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inget snack om saken


aftonbladet.se

Det är inget snack om saken om vem som borde få Nobelpriset i litteratur. Astrid Lindgren så klart. Ge det till henne postumt för hennes fenomenala skrivande som har och berör barn över hela världen. Kommer aldrig att glömma hennes underbara böcker om Emil i Lönneberga, Pippi Långstrump och Ronja Rövardotter. Sen har vi hennes engagemang i politiken och för djurens rätt. Så sluta att snacka. Ge vår älskade Astrid Nobelpriset i litteratur. Eller vad tycker ni bloggläsare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vill ni att jag skriver om andar här också?



Jag har en annan blogg också där jag bara skriver om andar.
Nu funderar jag på att lägga ned den och börja skriva om det här istället. Vad tror ni om det? Vill ni att jag börjar skriva om andar här på bloggen?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Dags för oss äldre att ta plats på prisutdelningen

Rösta på mig

Dags att vi äldre än Blondinbella och co också tar plats på VeckoRevyn Blog Awards 2009. Vi har något mer erfarenhet som kan passa bloggmobbarna som kommer att vara där. Skriv skit och mobba och bli stor och känd. Skulle aldrig sänka mig så lågt. Eller hur? Stockholm here I come.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

En lång fika på stan



En polare till mig, P, tyckte vis kulle ta en fika på stan idag. Det lät jäkligt kul tyckte jag så vi bestämde att vi skullle ta den på The Huset här i city. Ett mysigt ställe med gott fika. En annan kille hänkade också på. För min del blev det bara en morotskaka och svart kaffe. Fast det var inte bara. Morotskakan var rejält stor och supergod. De andra grabbarna tog mer mataktigt. Vi satt och snackade om allt mellan utlandsresor till Yranfoton. När vi klev upp och skulle gå hade det gått en massa timmar. Helt otroligt vad tiden hade runnit iväg. Men skoj hade vi haft. Jag behövde verkligen den här fikan för att koppla av lite. när jag kom ut så regnade det som bara den. Snacka om konstigt väder. Har ni fikat idag?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Bli medlem och hjälp mig



Nu behöver jag hjälp av er kära bloggläsare. Gör ett besök hos min annonsör Onlinebingo. Registrera dig som medlem och du får 50 kr att spela bingo för. Helt gratis. Du anger ingen promotion kod. Det kostar dig inget alls. Öppna mailet du får från dem och klicka på aktiveringslänken. Då har jag också tjänat pengar.  Det kostar dig inget alls och du får 50 kr att spela för och jag tjänar också på det. Så besök genast Onlinebingo.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Blir fort less på nya dipsmaken



Nu har OLW kommit med en ny dipsmak.
Bearnaise. När jag såg den på affären så trodde jag först jag såg fel. Men där fanns den mitt framför mina ögon. Köpte den för att pröva. Blandade till den och tog fram chipsen. Smaken är verkligen som bean om än lite friskare smak. Trodde först att det här var en hit men efter några dipningar så blev jag rejält nöjd och kände att det stod upp i halsen. Jag rekomenderar inte er kära bloggläsare att köpa den här nya smaken. Låt den stå kvar i hyllan. Nån annan som prövat den?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Gick Bert Karlsson för långt i sexskämtet?



Bert Karlsson hånar ståupp komikern Petra Mede i "Roast på Berns" som sänds på  kanal fem. Här drar han ett vulgärt sexskämt om henne. Gick Bert Karlsson för långt? Vad tycker du?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Nu ska jag bli coachad



Nu har Arbetsförmedlingen bestämt att jag ska få en egen jobbcoach. Jippi säger jag. Nä skojar bara. Inte är jag väl glad över det. Har ingen tro på att de ska kunna hitta nåt jobb åt en. Har varit på så många kurser och blivit coachad förut men inte har det blivit nåt jobb för det. Slöseri med skattepengar tycker jag. De som är unga och aldrig har fått gå jobbsökarkurser, låt dem gå. Men jag som är 41 behöver jag en speciell coach? Knappast. Ska verkligen bli intressant och se vad de kan trolla med. Nån som har en jobbcoach?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Rösta på finalisterna i "Snyggaste killbloggaren"

Nu är de fyra finalisterna utsedda i min bloggtävling "Snyggaste killbloggaren". Det var nio som mina läsare hade nominerat. Av dessa är det fyra stycken som fått flest röster. Nu återstår för er bloggläsare att rösta fram en vinnare!! Skriv ett blogginlägg om tävlingen och länka till detta tävlingsinlägg. Finalisterna som ni kan rösta på är:


1. kryckansblogg.se




2. metrobloggen.se/estonianangel




3.  falkelind.blogg.se




4.  jalonen.blogg.se

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Vilket fjant med en bulldag



Idag är det kanelbullens dag. Tillåt mig att skratta. Så urbota löjligt med en speciell dag för en bulle. Ja för bagerierna är det förstås bra. Då kan de tjäna lite extra money. Den här dagen handlar bara om komersialism. Ska ni fira kanelbullen? Det ska inte jag göra.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Go for Laila K



Laila K säger jag bara. Hon var så underbart grym när hon körde sina hits. Här bjuder jag på en grym video med discodivan. Det är bara så jäkla synd att hon inte kunde sköta sig och hantera sina pengar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Årets bäst klädde kille


Aftonbladet.se

Nu har årets bäst klädde kille utsetts av tidningen Café. Vinnaren blev Pelle Almqvist i gruppen the Hives. Motiveringen lyder: "Ingen annan rockartist i Sverige har så tydligt gjort sin stil till ett varumärke som Pelle Almqvist. Med skärpa och konsekvens har the Hives frontfigur förvandlat den oklanderliga kostymen, slipsen och skjortan till en självklar scenuniform för ett av världens bästa rockband. Efter tio år på toppen förtjänar Pelle Almqvist titeln Sveriges bäst klädda man mer än någon annan." Det var fler priser som delades ut. Årets designer blev Jonny Johansson. Priset till årets bäsk klädde TV profil gick till Nils Edwall. Jag håller med om att Pelle Almqvist är en värdig vinnare. Snygg är han också. Eller vad tycker du?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kul att Aqua stjärnan är med i film också


Foto: Nonstop entertainment

Aqua stjärnan är med i filmen "Fräls oss ifrån ondo"."Barbie girl", "Dr Jones" och de andra hitsen känner nog de flesta till. Nu har Aqua stjärnan Lene Nyström klivit in i filmbranschen. Efternamnet är danskt så det blir inte ett ö men hittar inte bättre bokstav. Har inte sett filmen men vill såklart gör det. Hon spelar med i den danska filmen. Hur hennes rollprestation ter sig kan jag inte uttala mig om Nån som sett den?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

KrösaMaja finns bland oss



Ni känner självklart till KrösaMaja. Hon som är med i Emil i Lönneberga filmerna. Skvallertackan som springer runt i gårdarna och snackar skit. Man kan lätt tro att så var det förr. men sanningen är är att KrösaMaja finns bland oss än idag. Uppmärksamhet, avundsjuka och inget intressant liv är kännetecknena. - Har ni hört att Emil har supit sig full och slagit ihjäl alla hönsen? ja så sa hon när Emil råkat äta av de slängda körsbären efter tillverkningen av körsbärsvinet och att griseknoen råkat äta av dem också. Grisstackaren skrämde hönsen så de blev paralyserade. Så kan en sanning bli till en påhittad lögn. Så än i dag när folk har så lite att göra så de måste hacka ned på andra. Så Krösamaja hon finns här och nu mitt i bland oss. Så var på din vakt.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Fick VIP kort från Patricia i posten


Foto: Stefan Falkelind

Snacka om jag blev glad när jag kollade posten idag och hittar ett brev från nattklubben Patricia. Visst redan vad det innhöll. Öppnade det och där låg ett VIP kort. Så nu kan jag gå in gratis på nattklubben varje söndag under hela oktober och november. Dessutom så får jag ta med mig en till som också går in utan att betala. Guld är det. Eller vad säger ni? Dessutom är VIP kortet så underbart snyggt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Hemma med två spännande CD


Foto: Stefan Falkelind

Knatade iväg idag för att hjälpa min polare Peter Lucas Erikson. Han behövde lite småhjälp med sin hemsida som jag tidigare gjort åt honom. Men det var flera år sedan. Så otroligt roligt att träffa han igen. Var ett långt tag sedan nu. Satte mig ned och grejsade och trixade för att få till det som han ville. Det lyckades perfekt och vi båda var nöjda. Sen är han så himla snäll och bjöd mig på middag. En smarrig pizza blev det. Sen hem till han igen för att fixa det sista. Fick med mig hem två av hans CD som han gjort tillsammans med musikern Björn Gidlund. Han läser ur sin bok "Sista rester av det vilda" och Björn Gidlund spelar gitarr. På sång och trumpiano hör man Gus Loxbo. En mycket spännande kombination som jag verkligen rekomenderar er att at del av. Jag känner mig verkligen hedrad över att han valde att använda en bild som jag tagit på honom. Den finns på baksidan av konvolutet. Så nu har jag dessa i min ägo. Ska vårda dem ömt. Kommer att lägga ut ett spår här på bloggen sen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,





RSS 2.0