Är Macaulay pappa till Jacksons son?


Aftonbladet.se

Ryktena om Michael Jackson fortsätter och nu gäller det hans son. Vem är far till hans son Prince Michael II? Är det Jackson själv eller skådespelaren Macaulay Culkin,29? Enlig brittiska The Sun så har Culkin donerat sin sperma för att hjälpa megastjärnan att skaffa ett barn. Vad som är sant i historien är inte klart än. Culkin vill nämligen inte kommentera påståendet. I vilket fall som hellst så tror jag att Jacksons son ser megastjärnan som sin far även om det visar sig vara fel. Ett blodprov så är saken ur världen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Jippi, nu har jag min nya minidator


Foto: Stefan Falkelind

Klev upp idag och gick genast in på datorn och kollade på mini PC. Surfade in på alla möjliga datorsiter. Funderade fram och tillbaka på vilken dator jag ville ha. Till slut så föll mina ögon på en som passade mig och priset var rätt också. Gjorde mig i ordning för att åka iväg och köpa den men då kom jag på att kika på Elgigantens site. Där hittade jag en som var lika bra men billigare, 3 290 spänn. Så jag bestämde mig för att åka dit och inhandla den. Så nu har jag precis packat upp och istallerat min mini PC. Är så jäkla glad nu. Känns som julafton. Märket blev Acer Aspire D250 10,1 tum. En liten helläcker svart sak som jag bara älskar. Den ska jag ha som min bloggdator. Jippi ju!!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Gissa vilken kändiskille?



Gissa vilken kändiskille som döljer sig bakom maskeringen? Det är en riktig het en kan jag ge som ledtråd. Svensk är han också. Gissa som bara den nu.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Ska på party nästa helg



Nästa lördag blir det party för mig. Min polare D ordnar då ett jäkla party på en restaurang på min ö. Flyttat till Jack Rabbit Slim Jim's. Live band dessutom. Fan blir riktigt jäkla glad över att han fixar med det. Ett band som heter Corazon killers ska lirar där. Har aldrig hör dem så det ska bli extra kul. Ska bli så himla nice att parta då. Självklart så kommer jag att fota så ni får se bilder därifrån. Ska ni dit?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Underbara kallingar

nelly.com
Bild: Short Shorts Coffee/Ski SEK 199, Björn Borg - nelly.com

nelly.com
Bild: Short Shorts Coffee/Ski SEK 199, Björn Borg - nelly.com

Visst är de här kallingarna urläckra? Jag tycker de är så underbart snygga  med de olika färgerna. Mönstret är så spännande och super coolt. Hittade de på nelly.com för 199 spänn. Beställ genom min nelly.com annons.Vill verkligen ha dem. Eller vad säger ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vill ha en bärbar dator nu


Samsung NC10

Sitter här och kollar på bärbara datorer. Det finns en hel massa i olika storlekar och färger. Jag blir verkligen lite förvirrad och har svårt att bestämma mig vilken jag skulle vilja ha. Ja just det. Skulle vilja ha. För nu har jag inga pengar alls för att kunna inhandla nåt bärbart. Men jag vill ha en nu. Så snälla ni bloggläsare. Besök och handla av mina annonsörer som ni hittar i toppen och på höger sida. Blir glad då. Det skulle underlätta mitt bloggande mycket att ha en bärbar dator och mobilt.  Vilken dator ska man köpa om man inte vill betala mer än runt 4 000 spänn? Är Samsung NC10 ett bra köp?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nu finns jag på Twitter också



Nu finns jag på Twitter också. Twitterlu på er. Satt häromdagen och funderade på vilken mikroblogg tjänst jag skulle gå med i. Den största är twitter.com och så har vi den svenska bloggy.se. Efter mycket funderande så valde jag tvitter. Kände att den nog var bäst för mig. För er som inte vet vad en mikroblogg är så kan jag tala om för er att den fungerar som en chatt. Du skriver vad du gör just nu,ställer frågor och svarar på andras inlägg. Bara korta mikroinlägg utan bilder. Man får reda på vad folk gör och många,många kändisar har sin mikroblogg där. Den är också perfekt för att marknadsföra sin vanliga blogg. Ni kan följa mig där också.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Falska Kissie


Aftonbladet.se

Kissie bloggen som är en fejk. Hon kallar sig för Kissie och driver Sveriges största blogg. Hon är kaxig och provocerar rejält. Men hela bloggen är en fejk avslöjar hon själv. Egentligen heter hon Alexandra Nilsson och är 18 bast. Hon säger själv till Aftonbladet att hon överdiver till 100 procent och povocerar på lossas. Nu har hennes blogg blivit stört i Sverige. Är det nåt att vara stolt över? Att driva en blogg som är helt igenom falsk och som man inte står för,vad får man ut av det? Visst kan man skapa en bloggkaraktär men då ska det framgå på bloggen att det är det och inte ge sken av att det är en äkta brud som skriver den. Det är så himla lågt att tjäna en massa pengar och få hundratusentals besökare på att vara helt igenom falsk. Nej sluta att besöka hennes blogg.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Hjälp mig,vad ska jag äta idag?

maträtter

Jag behöver er hjälp på vad jag ska äta idag.
Sitter här i lägenheten och funderar och funderar på vad jag ska hitta på att äta till middag. I huvudet dyker det upp pizza men vid eftertanke så vill jag nog inte ta fram nån pizza ur frysen. Är inte sugen på den sorten. Jag kan ju gå iväg och köpa mig en pizza som jag vill ha på pizzerian här borta men dit orkar jag inte gå nu. Korv och potatis kanske. Så snälla hjälp mig med lite tips. Inte nåt avancerat för det orkar jag inte stå och göra. Lätt och vegetariskt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Se din rumpa bekvämt i provhytten


Sony HDR-SE10

Nu slipper du vrida och vända på dig för att kunna se din rumpa i provhytten.
I alla fall om du befinner dig i vissa klädbutiker i Autralien, USA och England. Det australienska jeans företaget, Jeanswest, har satt upp kameror i några av deras provhytter. Enligt Reuters Life så har klädföretaget hittills installerat kameror i tre av sina butiker i Australien. Man planerar att det även ska finnas i deras övriga butiker i landet i slutet av det här året. Företaget hävdar att man är först i landet att använda sig av den här tekniken. Redan nu så använder en del modeaffärer i USA och England sig av sådana här kameror. Fast här i Sverige får vi fortfarande dras med speglarna. Jag tycker att det är strålande att man bekvämt kan få se hur rumpan sin ser ut i byxorna man just dragit på sig. Snacka om handikapp anpassat. Tummen upp!! Eller vad tycker ni läsare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Lägger in bloggar nu



Sitter och håller på att lägga in bloggar på min Google Reader.
Eftersom jag läser så många av era bloggar så har det blivit en lång lista. De som har Bloglovin har jag där. De andra på min Google Reader. Håller nu på att lägga till ännu fler bloggar där. Måste säga att både Bloglovin och Google Reader är fenomenala verktyg för att ha kolla på alla bloggar man följer. Men det är lite små jobbigt nu att kopiera hit och kopiera dit men sen så blir det smidigt. Lite mat och sen fortsätta. Vad gör ni då?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Marit Bergmans pride video släppt



Marit Bergman lyckades verkligen med sin pride låt. Låten "Casey - Hold on" har nu blivit video. Den är skön att lyssna på och det är så underbart härligt att se alla glada människor i videon. Där får du se bilder från Stockholm Pride paraden. Låten utstrålar en sån glädje. Marit Bergman  var lite bekymrad över om hon skulle kunna få till en pride låt och det lyckades hon galant med. Eller vad tycker du?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

En härlig fika på stan



Idag blev det en härlig fika på stan.
Gick in på Facebook och såg att den underbara A var online. Skickade ett mess och undrade om vi skulle ta en fika på stan. Det ville hon så jag knatade in och mötte upp henne utanför Kärnan. Vi tog en sväng förbi mitt före detta jobb så jag kunde lämna över mitt sjukintyg som han påstår att han inte fått. Men det har han fått för över en månad sen. Nu har jag A som vittnet att jag lämnat det till honom. Han bad mig dra och helvete och kallade mig för tjuv. Sa bara att han skulle betala min lön och att det var han som var tjuv. A och jag gick ned till Badhusparken och drack vårt kaffe och citronmuffinsen. Det var underbart skönt att sitta där i det härliga vädret. Det var så längesedan jag träffade henne så vi hade mycket att snacka om. Vad har du gjort idag då?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Finns inget komiskt i att medvetet störa sina grannar, Batra


aftonbladet.se

Det finns inget komiskt i att medvetet störa sina grannar med en oljudsskiva,Batra. Det verkar som om komikern David Batra blivit inpirerad av programmet "Grannfejden", nu när han släppt en cd med oljud. Visst kan man bli jäkligt irriterad på grannar som stör med en massa oljud men att hämnas tillbaka med att spela upp oljud från en platta är så barnsligt som det bara går. Jag ser inte det roliga i att hämnas på grannarna. Skulle det bli bättre av att det kom fejkade kräkljud och höga snarkningar från sin egna lägenhet också? Knappast. Kan tänka mig att David Batra sitter och gottar sig åt konflikterna i "Grannfejden". Vart finnd et komiska? Eller vad tycker du?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

TV4 kom på besök


Sony HDR-SE10

Nu är jag så himla less och trött på att det drar ut på tiden innan jag får min lön från mitt före detta jobb så jag kontaktade TV4 Östersund och  lokalmedia. En reporter på den lokala delen av TV4 ringde mig och jag fick berätta hela historien om min före detta arbetsgivare. Sen så ville han komma till mig för en intervju. Fick plocka ihop lite så det såg lite bättre ut här hemma. Intervjun flöt på bra fast självklart så var det lite jobbigt att dra upp det hela igen. Jag visste av erfarenhet vilka frågor han skulle ställa så svaren hade jag redan klara. Nu kanske det blir lite fart på det hela. Jag vet hur media fungerar och vad som är nyhetsvärde så jag visste att det här skulle intressera dem. Det är ett bra sätt att kontakta media när man vill att det ska bli lite mer fart på segdragna ärenden. Nån av er som gjort det?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

"True blood" visas på nätet


Aftonbladet.se

Nu på onsdag har vampyrserien "True blood" premiär på SVT. Enligt Aftonbladet.se kommer den även att visar på SVT Play. Vår svenska skådespelare Alexander Skarsgård spelar vampyren Eric Northman. Jag ska absolut se serien. Ska ni? Visst är Skarsgård otroligt sexig som vampyr? Även serierna "Little Britian" och John Adams" körs på SVT Play.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Klättrar på topplistan



Min blogg klättrar uppåt på topplistan.
Kikade in på Blogportalen och såg att min blogg har klättrar upp en placering på topplistan över mest besökta privata bloggare i Östersund. Nu ligger jag på plats fyra. Visst blir man glad. Det är tackvare er kära böoggläsare. Tack ska ni ha.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Otroligt kul kväll på Plaza



B ringde mig igår och sa att hon var på väg upp till stan. Blev så himla glad att hon skulle hit. Har inte fått träffa henne så där riktigt på hur länge som helst. Självklart så blev det utgång på Plaza. Mitt favvo ställe här i stan. Det känns så skönt att slippa stå i kö. Bara att gå fram till HB och så får jag biljetter till nästa ingång. Som vanligt så blev det en super,super kul kväll. Det blev så mycket hejande hit och dit hela tiden. Nästan lite väl mycket kändes det som eftersom jag inte hade tid att prata så mycket med alla dem. Så idag känner jag mig så där seg som man brukar vara efter en Plaza kväll. Bandet Finn fem fel lirade där också. Himla bra är de. Vad gjorde ni då?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Hos mig finns det vitkindade gäss


Foton: Stefan Falkelind

Här där jag bor har vi vitkindade gäss. För nån dag sedan när jag var på väg in till stan så såg jag de här underbart vackra fåglarna. De hade fullt upp med att käka gräs. Vissa av oss människor brukar ju röka gräs istället.  Visst är de vackra de vitkindade gässen? Klicka på miniatyrerna så blir de större.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Rösta fram Peter till Sveriges nästa artist


Foto: Privat

Hjälp till att rösta fram Peter Svensson till Sveriges nästa artist.
Jag känner Peter Svensson,31 år, sen många år tillbaka. Han är en fantastisk person och så himla snygg också. Han måste ha ett otroligt roligt kneg eftersom han jobbar inom musikalbranschen. Är så glad för hans skull. Nu är han med i Mix Megapols Artistjakt. Det är så himla roligt att han är med och tävlar. Han har sina rötter på Frösön där jag bor. Jag tycker ni ska börja med att gå med i hans fanklubb på Facebook. Den heter "Peter Svensson i Artistjakten". Sen går ni in på Mix Megapols Artistjakt och röstar på hans härliga bidrag. Vi ska se till att han vinner och blir Sveriges nästa artist. Eller hur?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Nu är jag less på facket

Unionen
Nu är jag less på att facket agerar så långsamt. Ringde upp min ombudsman på Unionen för att höra vad de gjort gällande att få min före detta arbetsgivare att ge mig min lön. Tillslut så fick jag tag på han. Frågade rakt ut vad de gjort. Han svarade att min före detta arbetgivare hade fått ett kravbrev för två veckor sen ungefär. Han hade då sju dagar på sig att ge mig min lön som jag ska ha. Nu har det gått de där sju dagarna och mer där till men inga pengar har kommit. Min ombudsman hade försökt att få tag på min före detta chef men inte lyckats. Men snälla det har gått alldeles för lång tid sen de där sju dagarna passerat. Facket ska väl för fasen agera snabbt. Varför vänta så här länge? Jag fattar det inte. Jag blir så himla jäkla less på att facket drar ut på det hela. De ska väl agera lite snabbare eller hur? Nästa steg för dem är att kalla till en förhandling igen och överlämna ett betalningsföreläggande till min ex chef. När ska de göra det kan jag undra?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Utsedd till dagens blogg av Bloggplus



Min blogg har blivit utsedd till dagens blogg av bloggplus.se. Wow, det känns helt fantastiskt kul att de utsett min kära blogg till dagens. Eller vad tycker ni? Vill du också ha fler besökare till din blogg så gå in på bloggplus.se.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Stortorgets förändring


Foton: Stefan Falkelind

Stortorget i Östersund är i en stor förändring just nu. Knatade iväg in till stan för att besöka vårt kära bibliotek. Självklart så tog jag vägen förbi vårt Stortorg som är så omtalat och engagerar folk. Delar av torget ser mest ut som en djurpark med burar och inhängnader. När jag går genom torget så känner jag mig som om jag skulle vara på en stor djurpark som håller på att byggas om. Fattas bara lite elefanter och lejon. Ombyggnaden har kostat skjortan och mer blir det. Slöseri med skattepengar tycker jag. De kunde använt de till annat. Vad tycker ni om Stortoget och att kommunen slantat upp miljoner till detta projekt? Klicka på miniatyrerna så blir de större.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Diamond Dogs nyaste shownummer



Diamond Dogs nyaste shownummer ser du här. Transorna ligger verkligen inte på latsidan. Blev så glad när jag hittade deras nyaste shownummer i videoformat. Som jag alltid säger är Diamond Dogs mina favvo transor. Nummer ett av alla som jag sett här i Sverige. Det är inte många men men. Jag måste bara låta er få se dem live fast i videoformat. Lite svårt annars. Visst är de bra?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Grönsakspajen satt fint


Foto: Stefan Falkelind

En sen lunch med Familjen Dafgårds grönsakspaj. M ringde mig och undrade om hon kunde kika förbi en sväng. Självklart sa jag. Det var så himla länge sedan hon var hos mig. Det är till och med flera år sedan. Huvva vad tiden går. Helt otroligt. Det ringde på dörren och jag öppnade och där stod M lika vacker som alltid. Blev verkligen överaskad när hon tog fram ett paket grönsakspaj och ville bjuda mig på en sen lunch. Hon är härligt go hon. Till sig själv hade hon köpt en annan sort. In med dem i micron. Sen satte vi oss på min balkong och njöt av pajerna och den underbara solen. Älskar verkligen Familjen Dafgårds grönsakspaj. Den är helt underbar. Äppeljuice blev det i strupen. Vad åt ni för lunch?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Har ändrat min bloggdesign



Nu har jag ändrat på min bloggdesign.
Satt igår och bläddrade och bläddrade igenom blaskan Blogg guiden. En otroligt bra tidning. En riktig guldgruva för oss bloggare som vill snygga till vår bloggdesign. Låg och funderade fram och tillbaka på om jag skulle ändra färgerna på min kära blogg. Eller om det var bra som det var. Kom fram till att jag skulle ändra och gick in på Colorschemedesigner för att hitta olika färgskalor som passar ihop. En suverän site. Så det blev den här blåa färgskalan. Tyckte att den passade bäst och var snyggast. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Blir ni rädd för den här Apoliva bruden?



Har hört att det är en hel del av er som blir lite darriga och rädda när ni glor på Apoliva reklamen. Tycker själv att hon ser himla gosig ut. Inte ett dugg skrämmande. Men för er som ändå blir lite skrajja så kommer här en annan brud. Blir ni rädd för henne också?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Äntligen har jag blogg guiden i handen


Foto: Stefan Falkelind

Satt som brukligt vid min dator och pulade. Såg att min kära polare D var inloggad på msn. Han undrade vad det var för tidning jag letade efter (som jag skrev om i ett tidigare blogginlägg). Blogg guiden svarade jag honom. Det visade sig att han hade den blaskan hemma och att jag kunde få låna den av honom. Wow säger jag bara!! Helt jäkla underbart bra. Kände att jag inte kunde vänta tills jag själv får den instoppad i brevlådan eftersom jag beställt mitt egna ex. D skulle bara en sväng på skolan men sen så kunde jag komma över och hämta magasinet. Knallade dit med raska steg. Var så himla nyfiken på allt kul som skulle stå i den. Nu har jag precis börjat att blädrra i den och måste nog tillbaka till den. Har ni läst den?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vad ska jag äta?



Har nästan ätit färdigt nu. Har lite kvar bara. Det blev lite blandat. En skvätt böngryta och potatissallad och vegetariska små runda bullar. Det var inget att fota så därför får ni ingen bild på det. Datorn är helt magiskt. Man fastnar så himla lätt framför den. Det finns tusen saker att pyssla med då man sitter framför burken. Nu börjar jag att fundera på vad jag ska käka till middag? Hmm..har ni några förslag? Vegetariskt ska det såklart vara. Behöver ha lite hjälp av er.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Vad tycker du?


media.photobucket.com

Det skulle vara så himla nice att få veta vad du som läser min blogg tycker. Gillar du min blogg? Vad vill du att jag ska ha mer av på bloggen? Vad vill du ha mindre av? Vad läser du här? Hur ofta är du inne på min blogg? Vart bor du? Hur gammal är du? Ja det blev många frågor. Så det är bara att svara så tangentbordet ryker.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Glöm inte att rösta på min blogg

Jag är med och tävlar som veckans blogg på Tereses härliga blogg. Jag försöker läsa hennes blogg varje dag.  Så nu vill jag att ni bloggläsare klickar här och skriver att ni röstar på nummer 5 som är min blogg. Please gör det!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Riktigt fult


posh24.se

Kate Von D som är känd från TV-serien Miami Ink och LA Ink kan det här med att klä sig fult. Smaken är som baken,delad. Den lilla toppen som bara döljer en liten del passar verkligen inte tillsammans med hennes tatueringar. Toppen är dessutom rent ut sagt ful. Det kan man också säga om hennes tatueringar. Det ser mer ut som om hon varit på dagis och ungarna har fått klottra på henne. Eller vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Nån som fått svininfluensan?



Det talas ju hela tiden om svininfluensan och att den kommer att drabba så himla många personer här i Sverige. Själv vet jag inte om någon som jag känner som drabbats av den. Så nu undrar jag om nån av er kära bloggläsare fått en släng av svininfluensan? Är det så här man blir när man fått den he he?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Urkul Plaza kväll

K ringde och frågade om vi skulle gå ut på krogen senare på kvällen. Absolut ville jag det. K dök upp och jag bjöd han på lite vin men han tyckte det var vidrigt. Sen kanallade vi in till stan och till Simon o Victor. Himla mysigt att sitta där. Lugn och skönt. Där träffade jag min brors ex som var på strålande humör. Vi tog en sväng förbi Captain Cook också för att avsluta på Plaza. Det är alltid super kul på Plaza. Trevligt folk och bra musik. Det blev mycket hejande hit och dit under hela kvällen. Jag dansade som bara den. Älskar att dansa. Så nu är man inte så himla pigg och alert. Hur mår ni då?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Pressbyrån och Michael Jackson



Idag så kanatade jag in till stan. Första besöket var bibblan. Surfade in på min blogg och klickade mig runt där. Han inte mer innan de 30 minuterna tog slut. Sen skulle jag jaga efter tidningen Blogg guiden. Var på den ena affären efter den andra men den fanns inte nån stans. Inte ens på Pressbyrån. Fick gå till både sjukhuset och stationen men icke. Så det var bara att kanata hem. Stannade till på gågatan och såg på en sån där danshyllning till Michael Jackson. Det var folk som spontant dansade på det lilla torget. Kul att se dem dansa till MJ låten och höra musiken välla ur högtalarna. Härligt! Vad har ni gjort idag?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

En riktig städ dag



Satt vid datorn och kom plötsligt på att jag nog borde städa lite. Sagt och gjort. Fram med sugaren och så sög man av golvena i lägenheten. Ut med mattor på balkongen. Fram med skurhinken och trasan. Torka och torka. Har inte torkat alla golven än. Får ta det sista imorgon. Slitsamt det här med städning. En underbar polare ringde till mig. Har inte träffat han på flera år. Det är inte så konstigt för han bor inte här i stan. Kanske man får träffa han ikväll. Han visste inte riktigt om han skulle åka in en sväng till Östersund eller inte. Hoppas att han gör det. Vad har ni gjort?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Hjorton cidern är supergod


Igår när jag var på affären så skulle jag köpa mig nån god läsk. Ögonen föll direkt på Herrljunga cidern och på smaken hjortron. Jag bara älskar den smaken. Underbart god. Inte sliskigt söt utan helt perfekt. Jag kan verkligen rekomendera den till alla läsk fantaster. Min favvo helt klart men nu är den tyvärr slut. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Rösta på mig som veckans blogg



Jag är så glad över att jag är med och tävlar som veckans blogg på Tereses härliga blogg. Jag är en trogen läsare av hennes blogg. Så nu vill jag att ni kära bloggläsare klickar här och skriver att ni röstar på nummer 5 som är min blogg. Tack på förhand.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Helt otroligt

Idag så ringde Försäkringskassan till mig. Det gällde min ansökan om sjuklön eftersom min jäkla fd.arbetgivare vägrar betala ut sjuklön till mig. Hon hade ringt och pratat med honom såklart. Vet ni vad den jäkeln säger till dem? Jo att jag aldrig har jobbat där och att det aldrig har varit meningen att jag skulle göra det heller. Det är helt fucking otroligt vad han ljuger. Det dyker upp fler och fler lögner från hans sida. Dessutom så hörde jag igår från en polare att min fd arbetsgivare skulle spöa mig. Inte just nu men senare. Helt otroligt vilken soppa det här har blivit.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Härlig huvsweatshirt från Halens



Gillar verkligen den här huvsweatshirten av märket Brooker guy från Halens. Den är cool med de kraftiga ränderna och det härliga trycket på bröstet. 249 är prislappen. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Senaste Vogue



Nu kan ni se senaste vimmelbilderna på mig i VOGUE. Hon som är med mig på bilden är en riktig going. Min fjärde egofake.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Cancerforskning i all ära men...

Igår hade jag måndag hela dagen. Blev lite förvånad när det inte kom någon tidning men tänkte att de missat att dela ut den. Ibland är man dagavill. Men nu är det måndag på riktigt. Telefonen ringde och i andra luren var det nån man men utländsk namn som sa att han ringde från Karolinska sjukhuset. Han sa att de höll på med cancerforskning. Jag var snabb som den och sa att jag inte var intresserad. Misstänkte att han tiggde pengar. Mycket riktigt så sa han "Bara en gång?" trots att jag sagt nej och åter nej. Jag är övertygad om att han bluffade eftersom han inte ens sa att han ringde från nån organisation. Dessutom så hade jag inga pengar över och vill jag ge nåt till cancerforskningen så gör jag det när JAG har lust. Inte för att nån ringer och tigger.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Puss på er bloggläsare


Foto: Stefan Falkelind

Jag måste ge er alla en stor puss på kinden. Det är otroligt roligt att läsa era kommentarer. Så fortsätt att kommentera inläggen. Ett stort tack till alla ni som läser min blogg och till alla ni som följer min blogg genom Bloglovin. Det är sååå nice. Puss på er alla!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ge mig ett jobb



Ja då har jag varit arbetslös, eller som man säger mellan två jobb, ett tag. Visst är det träligt att inte ha ett jobb att gå till. Förutom att man saknar arbetspolare och arbetsuppgifter så har jag mindre pengar att röra mig med nu. Har faktiskt nästan inga alls. Pengarna kommer men när det vette fan. Är det nån som har nåt jobb på lager åt mig?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Lili o Sussie- Oh mama



Den här låten är så jäkla bra. Nostalgi video. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Ont i hela kroppen

Idag har det inte hänt mycket. Ha mest legat och försökt vila. Har haft ont i hela kroppen: Nä jag håller inte på att få nån influensa utan jag vet varför jag har ont. Det är inget att göra nåt åt. Det blir bättre sen. Det vet jag. Ute är det fortfarande fint och soligt. Skönt att det är nåt positivt idag. Såg på reprisen av Allsång på Skansen. Ett jäkligt bra program. Man blir glad av att se det. När Bosse Larsson hade liknande på tv för en massa år sedan så var det mest gamlingar som glodde på det. Annat nu när det lockar precis alla åldrar. Allt från barn till gamlingar. Kul att se blandningen. Nä nu blir det snart soffan igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Jag är med på Lady Gagas nya dress



Kan ni fatta? Superstjärnan Lady Gaga ville ha min bild på hennes nya scendress. Helt otroligt. Först ville jag inte men efter att ha fått lite i näven så sa jag ok. Min tredje egofake. Visst är den snygg?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Sen lunch


Foto: Stefan Falkelind

Fan vad jag blev frustrerad när jag precis skulle käka sen lunch. Tänkte skriva ett blogginlägg här men datorn blev segare och segare. Jag höll på att kasta ut datorn genom fönstret. Det värsta som finns är när datorn jävlas. Jag blev tvungen att starta om den jäveln. Så min lunch blev ännu senare. Äntligen har datorn skärpt till sig och nu jävlas den inte. Maten har jag också hunnit slänga i mig. Det blev en grönsaksgratäng med aubergine, champinjoner, vegfärs och ost överst. Tog hackad salladskål tillsammans med den. Mumsigt. Vad har ni ätit?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Lady Gaga live på Yran



Jag stod längst fram till vänster. Perfekt plats.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Vem ska uppträda på invigningen?



Idag är det rigtigt varmt ute. Tog en sväng förbi försäkringskassan och lämnade in lite papper. Blev nyfiken på hur torget såg ut nu. Ville se det ordentligt och inte bara under Yran. Efter torgkanten såg jag att de gula gatstenarna hade blivit riktigt skitiga och det såg inte snyggt ut. Jag tänkte på att de kostat oss så himla mycket pengar. Så onödigt. Den 23 oktober så blir det invigning. Jag är väldigt nyfiken på vilka som kommer att uppträda då? Kalaset kommer att kosta oss skattebetalare 20 000 spänn. Jag skulle gärna vilja se Wendlas dansare sätta upp en färgsprakande show. Vilka tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Skönt med lite sällskap

En polare till mig ringde och undrade om vi kunde träffas. Jag funderade en kort stund och sen sa jag att det kunde vi göra. Så nu ska han komma och hälsa på om en timme. Det ska bli himla nice att träffa honom. Känner att idag behöver jag verkligen lite sällskap. Måste försöka att ha nåt annat att tänka på än bara bekymmer. Måste kolla om jag har nåt kaffe kvar att bjuda på. Men det blir nog inte Gevalia eftersom jag inte får oväntat besök ha ha.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Få mer bloggbesökare











Genom bloggtrafik, nextblogg, Bannerutbyte, Mer-Trafik och Bloggplus kan du få  ännu mera bloggbesökare utan att du behöver anstränga dig så mycket. Surfa in på hemsidorna och regga dig som medlem. Det funkar så att den länken du får visar upp andra medlemmars sidor och ju mer du surfar, ju fler poäng får du och din blogg visas oftare för andra medlemmar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,


Vill ni ha fler tävlingar?



Tänkte höra med er kära bloggläsare om ni är sugna på fler tävlingar? Jag personligen tycker det är super roligt att få vara med och tävla även om jag sällan vinner. Men det händer och då blir man så lycklig. Vad skulle ni vilja ha för tävlingar? Skulle ni vara beredda att betala 10 spänn för att deltaga? Det skulle då ske genom SMS. En del av slanten får jag behålla för mitt arbete. Tyck till som bara den så jag får reda på vad ni kära bloggläsare tycker.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Läckra tischor från Halens


Foto: Halens.se
 
Jag bara älskar fågelmotiv på tischor. Nu har jag hittat en på  Halens.se
Kombinationen av svart med vitt kontrasttryck är hel coolt. Så himla snyggt med örnen som är i färd med att ta ett byte. Priset är helt rätt också 149 spänn bara.


Foto: Halens.se

Vill du vara lite tuffare så har du den här. Gillar skarpt döskallen i mitten. Priset är helt otroligt billigt. Bara 59 riksdaler. Otroligt.


Foto: Halens.se

Älskar det här trycket för att det innehåller så mycket härliga färger och mönstret är också härligt. Man blir glad av att se den. Här har vi också ett helt otroligt billigt pris. Bara 79 pix. Visst är tischorna snygga och läckra?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Fan vad jag har varit trött



När jag vaknade idag så kände jag mig helt slut. Både i kroppen och skallen. Klev upp och tog nåt att dricka. Tänkte att jag skulle bli piggare men icke. Var lika trött och slut. Det har att göra med att min jäkla före detta arbetsgivare inte har betalat min lön. Unionen skulle ha haft pengarna från han i fredags. Det hade de kommit överens om. Men han skiter i det. I dag är det måndag och han har inte satt in min lön. Sånt här tar på krafterna. Man blir helt slut. Har sovit och sovit idag men är fortfarande trött.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Sista från Yran


Lady Gaga. Foto: Stefan Falkelind

Det var tur för mig att jag inte fotade mer än vad jag gjorde igår. Det hade tagit flera dagar annars att lägga ut dem här på min blogg. Nu är Yran över för denna gång. Det känns riktigt skönt. Det blir så intensiva dagar med massor av folk och liv. Här ser ni mina bilder på Amy McDonald, Thåström och Lady Gaga. Vad tycker ni om bilderna? Jag är hel nöjd iallafall. Klicka på de så blir de större. Foto: Stefan Falkelind.









Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Lady Gaga orsakade ordnad kaos


Lady Gaga. Foto: Stefan Falkelind

Vilken kväll och natt det har var i går. Nä,nä jag har inte partat något alls. Har inte ens tagit en endaste öl. Istället har jag varit runt på Yran området och njutit av mina favvo artister. Helt själv med kameran i högsta hugg. Hade skrivit ned på en lapp så jag inte skulle missa tiderna. Jag ville ju vara vid scenen i god tid så jag fick bra plats. Mycket riktigt så hittade jag jäkligt bra platser. Inte mitt i längst fram för där är det mest tryck. Lena Ph och Orup var helt jäkla suveräna. Jag njöt varaenda sekund. De passar som handsken ihop på scenen. Amy McDonald hade jag inte hört så mycket av tidigare så det var spännande att se henne. Hon har en grymt bra röst. Thåström var helt galen på scenen. Vilken energi han har den pöjken. Fast jag stod inte där hela konserten för jag måste upp till torget så jag skulle få nån bra plats tills Lady Gagas show. Hon var helt jäkla grym. Det var en show som heter duga. Älskade uppträdandet. Hon passade på att prata lite svenska också till publikens jubel. Det blev precis som jag hade trott. Ordnad kaos. Trycket längst fram blev så mycket att vakterna fick lyfta över folk på löpande band. Längst fram där jag stod var det ganska lugnt och superbra. Visst är bilderna bra? Här bjuder jag på Lena o Orup. Klicka på de så blir de större. Fler bilder i nästa inlägg. Foto: Stefan Falkelind.














  

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Vilket liv utanför fönstret


Inte Frösöbron. Foto: Yvonne Palm Lundström

Ja då är det snart dags för Storsjöyran finalen. Ikväll smäller det med Lady Gaga,Lena och Orup och en massa till. Kollar nu lite på TV och har vardagsrums fönstret öppet. Men det är jäkligt svårt att koncentrera sig på programmet för det är ett jäkla liv utanför. Nä det är inga fulla människor som skränar utan ljuden kommer från den jäkla bilbron utanför. Det är som värsta motorvägen. Den ena gasar mera än den andra. Det märks att det är Yran. Det ska bli skönt när allt återgår till det normala sen. Nu ledsnade jag och stängde fönstret.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

En åktur med ångbåten

I går så ringde en polare till mig och undrade om jag skulle träffa han och T. Bestämde träff nere i Badhusparken för vi skulle åka en sväng med båten Thome. Vädret var helt perfekt. Soligt och varmt. En perfekt temperatur för en båtfärd. Vi skyndade oss till bryggan för vi trodde vi var sena men väl framme så visade det sig att det var gott om tid kvar. Klev ombord på båten och gick upp och tog oss en egen hytt. Helt underbart perfekt. Kändes lyxigt att ha en helt egen hytt. Gick ut på däcket och kände den underbara vinden i ansiktet. Så jäkla skönt att bara stå där när det blåser från sjön. Ångrar inte en sekund att jag följde med. Jag har schyssta polare som tar med mig på lite skoj. Självklart så blev det Yran på kvällen men jag tog inte med mig kameran så ni får inte se några bilder här. Var ni på Yran igår?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,





RSS 2.0