Fick låna den söta rosa

Ja nu sitter jag hos C. Ni ska veta att hon har jag avskytt men nu bara älskar jag henne. Fick låna hennnes lilla rosa sak. Så här är jag. Ni bara måste fatta att hon har en underbar lägenhet. Så vackert som den. Här är jag och C och B. Man måste ju blogga varje dag som ni vet. C har pratat hela eftermiddan om den rosa. Så nu fick jag använda den. Vi har haft det så kul. Hon bor på det perfekta stället. Här ska vi ha det kul. Inga sura miner här inte.



Läs även andra bloggares åsikter om mobilt bredband, telia, internet

MQs Joel Kinnaman

Du har sett han i flera filmer bland annat i "Snabba cash" och Johan Falk filmerna. Ja jag pratar om läckerbiten Joel Kinnaman. Klädkedjan MQ har snott honom som deras modell för festkläder. Ett mycket bra val tycker jag. Han är som klippt och skuren för det. Så snygg han är i kavajerna. Kan knappt slita blicken från reklampelaren. Jag älskar den här outfiten på den här bilden. Så stiligt och samtidigt glammigt. Vill se mer av Joel som modell, please.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nu funkar bredbandet på jobbet

Snacka om att jag var glad när jag fick till vårt mobilabredband på jobbet. Knappade i pinkoden och vips så kunde jag ansluta till nätet. Men det är nåt fel ändå. Blev så glad att jag ropade högt. så idag kunde jag jobba med vår nya blogg. Fixa och trixa. Tid tog det. samtidigt skulle jag uppdatera den med nytt material och bilder. Jäkligt kul alltså. Ni ska få adressen dit sen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Lite ensamt för torgstenarna

Efter jobbet tog jag och knallade förbi vårt ökända eller omtalade torg. En ganska dyster syn att se ett så öde torg. Bara några få som snabbt genade över de grå stenarna. Det måste vara lite ensamt för torgstenarna att bara ligga där och nästan ingen som vill beträda dem. Nu såg jag vilken enorm yta torget har.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nu är jag lärd och vis

Kunskap är aldrig tungt att bära. Så resonerar jag. Man kan liksom inte få för mycket av det. I dag på jobbet hade vi lite utbildning i folkbildning. Himla nice tyckte jag. Inte för långa pass och inte bara inmatning utan det var i lagom tempo. Det kan jag tacka Lotta på ABF JH. Så nu är jag lärd och vis som det heter.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ge tillbaka konsertpengarna

I söndags uppträdde soulstjärnan Whitney Houston i London. Ni har en himla tur att ni inte köpte nån biljett. Världsstjärnan sjöng nämligen ofta falskt, rapporterar The Sun. Hon har lidit av luftvägsinfektion och har tvingats ställa in flera konserter. Men det är inget skäl att leverera så här usel konsert så att till och med många fans lämnade konserten redan efter 20 minuter. Är man sångerska och tar så här jäkla mycket i gage så ska man banne mig leverera. Det är ett jobb hon utför och är man så pass klen i halsen att man inte kan sjunga rent och som man kan begära, så ska man inte ställa sig på scenen. Withey borde inte få en krona i gage och betala tillbaka pengarna till konsertbesökarna in pronto. Vad tycker ni mina bloggläsare?


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Bråkat med mobila bredbandet

Idag fick vi vårt mobila bredand på jobbet. Skulle koppla in det till datan. Trodde att det skulle gå smidigt och bra för det är en enkel sak. Bara att plugga in modemet och sen ska allt installera sig själv. Men genast stötte vi på patrull. Det gick inte att få hela installationen klar. Satt och bråkade med det hela ett bra tag men sen så upptäckte jag att problemet måste vara att modemet inte kan ta emot nån signal för att väggarana är av kraftig betong med en massa armeringsjärn i. Så vi gav upp det hela. Visst är problemet det eftersom det funkar i en annan lokal?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Fyra kallingar för ett pris

Kikade runt och hittade de har kallingarna som jag tycker har läckra färger. Vill du inte ha mönstrade boxerkalsonger så får du här fyra för ett pris. De kommer från JackJones. Visst är de snygga?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Min nya klädkollektion

Här ser ni min nya sommarkollektion som jag presenterade på catwalken nyligen. En riktig fakebild.


loonapix.com

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Äntligen ska jag se Da Vincikoden

Jag har länge, länge velat se filmen Da Vincikoden. Den verkar jäkligt bra. Och nu ikväll klockan 21 ska de visa den filmen på trean. Kan det bli en bättre Söndagskväll? Det är inte så länge kvar och jag behöver inte ladda upp med chips eller så. Här hemma har jag nachochips och salsasås. underbart gott.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Falafel i solskenet

Ute strålade solen och här inne var jag bänkad framför TVn. Då ringer telefonen och i andra luren är det T. Han vill att vi ska ses i Badhusparken och koppla av. Absolut vill jag det. Tar på mig kläderna och knatar iväg mot Badhusparken. Väl framme ser jag T sitta i en solstol och sola i den gassande solen. Slår mig ned bredvid honom. Det är så bra att det finns gratis solstolar där. Bara att ta för sig. När vi suttit ett tag blev vi lite sugna på käk. Så jag knallade upp och köpte kebab och falafel. Falafeln var till  mig. Det är härligt att sitta så där i solstolen och käka och fördriva tiden. Rekomenderar verkligen det.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Ställ inte upp på Courtney Loves krav

Artisten och skådespelerskan Courtney Love är en riktigt bortskämd diva. Hon behandlar media som skit och tycker att hon ska bestämma vad de får fråga om. Och media går med på det. Hade jag varit journalist så hade jag aldrig gått med på de kraven. Självklart ska en journalist få ställa vilka frågor som hellst till en artist. Sen kan man självklart inte kräva att få ett svar men att få ställa frågorna ska man få göra. Så jag tycker att media inte ska ställa upp på divans krav. Skit i att intervjua henne. Eller vad tycker ni kära bloggläsare.


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Lördagsmat på Tages

Ja då blev det Tages igen. P ringde och undrade om jag hade lust att käka Tages. Absolut ville jag det. Så jag klädde på mig kläderna och traskade iväg dit. Där längst inne vid ett bord satt P och A. De hade redan beställt mat men inte gjorde det nåt. Jag gick fram till kassan och beställde Greenmeal. Det är vegetarisk hamburgare med strips. Smarrigt värre. Sen plötsligt dök K och J upp med deras jänta. Så jäkla kul att träffa dem. Dem har jag inte sett på år och dar. Vi satt där länge som vi brukar. Jag älskar att titta på folk. Studera hur de äter och vad de äter. Många snyggingar såg jag där. Sen blev det till att traska hem i solen.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Trevlig helg alla mina bloggläsare


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Afterwork för min del

Ja så är det fredag igen. Slut på arbetveckan och helgen framför sig. Jag och några brudar ska ut på afterwork. Lite mat och öl blir det. Vi börjar på Captain Cook, ett underbart mysigt ställe med superbra personal. Sen blir det Plaza som jag älskar. Det ska bli så underbart kul. Det är speciellt ed afterwork eftersom man sitter ned med varandra och surrar om livet och framtiden. Inget flackande runt i lokalen och ingen dans. Är skönt när det är så också. Variation behöver människan.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Byt reklam Radiotjänst

Jag är verkligen så less på att ständigt få höra och se Radiotjänst skitreklam. Det är ju meningen att fler ska betala tvavgift när de visar reklamen. Men den har nog en oönskad effekt är jag övertygad om. Det blir nog färre istället. För jag bara hatar den här reklamen. Töntig,barnslig och totalt tråkig att glo på. Jag vill bara spy när jag ser och hör den. Nej gör en rolig och cool reklamfilm istället. Lite fantasi måste det väl ändå finnas kan jag tycka. Vad tycker mina kära bloggläsare om reklamfilmen?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Får en riktigt bra lön

Kollade posten idag. Vilket glädjebesked jag fick mitt i eländet. Jag får en riktigt bra lön imorgon från mitt senaste jobb. Trodde inte att jag skulle få så här mycket money så glädjen blev dessto större. Inte för att jag helt plötsligt blivit miljonär men pengar kan jag inte få för mycket av. Tvärtom. Jippi säger jag. Grattis till mig själv för min utmärkta jobbprestation.


Foto: Ian Britton FreeFoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Härliga 80-tal igen



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Unionen är totalt värdelösa

Jag har aldrig varit med om ett sämmre fackförbund än Unionen. Som jag berättat här tidigare så har jag fått en ny ombudsman på Unionen. Han skulle hjälpa mig att få ut min resterande lön från min ex arbetsgivare. Pratade med både min gamla och min nya ombudsman för en stund sedan. Hör och häpna. De kommer att lägga ned mitt ärende för att de påstår att det inte finns några underlag på att jag inte fått resterande. Detta efter att min ex arbetsgivare ljuger och säger att jag fått det som fattas direkt i handen. Då menar facket att jag måste ha bevis på att jag INTE fått det direkt i handen. Så som facket resonerar så behöver ingen arbetsgivare i hela Sverige betala ut lön till sina anställda. De behöver bara säga att de betalat ut den antälldes lön kontant. Då slipper de betala någon lön. Jag ska alltså bevisa något som inte skett. Bevisbördan ligger på mig säger Unionen. Jag blir så jävla förbannad så jag tror jag får en hjärtinfarkt.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Härliga 80-tal



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nu ska jag få fibernät

När jag kom hem från jobbet möttes jag av en massa killar i trappuppgången. Fullt med sladdar och kablar låg i framför min dörr och dörren stod på vid gavel. Nejdå det var inget allvarligt som hänt utan jag visste att de skulle vara här i dag. Vi ska nämligen få fibernät här i huset så killarna höll på att montera in jätteskåp i lägenheterna. Jag bara säger vilket gigantiskt skåp jag fått. Man kan ju tro att jag har skaffat värsta övervakningsutrusningen. Men sen så kommer jag att ha det snabbaste internet man kan ha. Underbart bra. Killen som höll på i min lägenhet är nästan klar nu. Spännande det ska bli.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Lite ovanlig att begravas i

En pyramid är nog inte det vanligaste man vill begravas i. Och vilka av oss vanliga dödliga har råd att bygga en egen om man nu kommer på den tanken? Inte vi med akassa. Nån som däremot har mycket pengar över är skådespelaren Nicolas Cage. Han vill ligga i en egen pyramid när han dör och har låtit bygga en som står på en kyrkogård i New Orleans, meddelar Aftonbladet oss. Visst tycker jag att man ska få begravas nästan hur man vill så varför inte en pyramid. Lite ovanligt dock.


Aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vår nya lokal

Ja idag var det dax att åka till lokalen där vi ska jobba i Torvalla. Först till ABF och hämta lite grejor och sen raka vägen till Torvalla. Vilken inpiration vi fick när vi kom in i lokalen. En stor kvarterslokal med egen ingång på Blåhammarvägen. Vi började genast att komma på ideer hur vi vill ha lokalen och vi flyttade genast om lite. På eftermiddagen hade vi bestämt en date med ordföranden i den lokala Hyresgästföreningen. Det är deras lokal som vi fått låna. Toppen det. Vi planerade vad som måste göras i vår nya lokal. Det känns så kul att vara med från början.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind


Ordföranden i lokala Hyresgästföreningen. Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Söndagsfika och pizza

Idag blev det också Söndagsfika. Börjar bli en vana det här nu. Hade skrivit ett mess på min Fb att jag ville fika med nån hemma hos mig. P nappade och kom över tillsammans med A. I handen hade de lite fikabröd och jag hade köpt munkar med vaniljfyllning. Underbart goda var de. Bryggde kaffe och vi satte oss i vardagsrummet och kollade på kort som A hade med sig. Blev prat om politik. Intressant ämne tyckte vi alla. Det är liksom oändligt. P började prata om att vi kanske skulle beställa hem lite mat. Tyckte det lät som en toppen ide så här på en Söndag. Men A hade redan bestämt att han skulle träffa sin syrra så han blev tvungen att åka iväg. Vi andra beställde varsin pizza från Abzolute. Blev impad över hur snabb de var. Det gillar vi.

(c)FreeFoto.com
Foto: Ian Britton FreeFoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Suttit med min andra blogg

En härlig Söndag jag har här. Solen skiner här ute. Men jag sitter och håller på att pula med min andra blogg. Den som handlar om resurser för bloggare. Jäkligt kul att fixa med den också. Jag har skrivit lite nya blogginlägg som många kommer att ha glädje av. Tog en liten pause och gick på affären i den gassande solen. Lite fikabröd kom jag ut med från affären.


Min dator på SJ. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Har svårt för teater

Just nu började en teaterföreställning på SVT. SVT har alltid varit bra på att visa sånt här. Ja jag säger sånt här. För jag har alltid haft svårt för teater. Kan inte riktigt med det. Teater ska ju beröra människor och det sägs att det gör det. Visst är det så men mig berör det på ett sätt som det inte är tänkt. Jag tycker all teater är jobbig att glo på. Den är tråkig och jag fattar oftast inte ens vad föreställningen handlar om. Jag måste lägga ned så mycket hjärnarbete så det blir för jobbigt. Så är den här pjäsen också. Kan ni med teater?


svt.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Underbart god middag

Håller på att äta middag nu. Idag blir det ris med qourn,vegbacon och curry. T0ppad med banan. Jag har aldrig varit förtjust att blanda banan i mat. Har tyckt att frukt ska vara för sig själv. Men idag så har jag ändrat mig. Det blev supergott med banan i maten. Se och njut.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Knapast kul med elchock i rumpan

Poliskollegan skulle skämta med sin kvinliga kollega och gav henne en elchock med elchockpistolen. I rumpan. Ett kul skämt? Nej knappast. Elchockspistoler är inge jäkla leksaker och det gör jäkligt ont att bli utsatt av en sån.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nudlar och wokgrönsaker till tidig middag

Har precis gjort i ordning lite mat. Var så hungrig som den. Så nu blir det en tidig middag. Funderade mycket på vad jag skulle käka. Det blev att jag gjorde min egna specialare. Fast jag har aldrig gjort det förut. Det blev nudlar med kryddblandning, wokade upp grönsaker. Längst upp hedde jag majs och toppade med soya. Fasiken vad gott det blev. Kan rekomendera det.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Ska dansa loss på Plaza

Känner verkligen för att gå ut ikväll. Jag har verkligen förtjänat att roa mig lite eftersom jag har slitit hela veckan med diverse saker. Så ikväll ska jag ut och dansa på Plaza. Ska bli så nice. Ska ni med?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Första dagen på nya jobbet

Ja då har jag avklarat första dagen på nya jobbet. Har längtat efter den här dagen. Har varit så ivig att börja jobba med det här projektet. Det var roligt att träffa mina nya arbetskompisar och höra vad de gjort innan det här. Jobbtiderna delades ut och vi spånade om aktiviteter vi ska göra. Blev bjuden på lunch på Plaza. Fantastiskt. Jag måste verkligen berömma Plaza för den otroligt goda maten. Lunchbuffe med superfrächa grönsaker och en otroligt god morots och löksoppa. Kan ge dem en eloge för att de hade vegetariskt alternativ. Mycket bra. Efter lunch blev det föreläsning som vi har användning av i vårat jobb. En toppendag helt enkelt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Åtalar honom för förtal och trakasserier

Nu är det gjort. Jag ringde nyss polisen och anmälde kille för förtal och trakasserier mot mig. Polisen sa att de inte kunde göra något eftersom det inte går under allmänt åtal. Sa jag får själv åtala honom vilket kommer att ske genom att jag gjort en polisanmälan nu. Det är skrattretande att vi har såna här skitlagar här i Sverige. Bara att beklaga. Men han kommer inte undan iallafall. Jag har vattentäta bevis mot honom och andra liknande domar att stödja mig på. Det här är lite vad han har skrivit i kommentarer till mina blogginlägg:

Att jag är alkoholist
Att jag fått sparken pga. av drickande
Att jag behöver uppsöka spykolog
Att jag förstör andras liv
Att jag förstört livet för en kille
Att jag är spykiskt sjuk
Att jag är en äcklig bög
Att jag har falskt CV
Att jag ser ut som ett missfoster
Att jag är vanskapt och missbildad
Att han ska bajsa på min grav
Att han ser framemot att jag dör
Önskar att jag blev utrotad
Att han säger till folk att de ska akta sig för mig pga. att han säger att jag är alkholist



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Fått ny ombudsman på Unionen

Det är en långdragen historia för att jag ska få min lön från min ex arbetsgivare. Nu har jag fått en ny ombudsman Unionen. Tack för det. Den jag hade var inget att hänga i julgranen. Pratade med min nya för en stund sedan. Han hade skickat iväg ett kravbrev till min ex arbetsgivare men inte hört nåt än. Vi skulle prata igenom allt på måndag. Hoppas verkligen att den här ombudsmannen sätter fart på ärendet så det blir nåt slut på det här. Hoppas kan jag ju göra.




Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Telefonförsäljarna fattar trögt

Blir så jäkla less på dessa telefonförsäljare. Ja jag menar inte de som säljer telefon utan de som ringer och ska försöka pracka på mig allt från några trosor till att förvalta mina pengar. Alldeles nyss så ringde en brud från Monetar Pensionsförvaltning. Jag sa bestämt nej att jag inget ville ha men hon gav sig inte. Jag sa att jag inte var intresserad av deras tjänst men hon fattade trögt. Hon fortasatte att babbla så jag la helt sonika på luren i örat på henne. Fattar de inget. Säger jag nej så menar jag nej. Lär er att fatta det. Ja jag vet att jag kan anmäla mig till NIX men det vill jag inte göra.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Tandläkaren igen

Ja då var det dax för tandläkaren igen. Trodde att jag inte skulle behöva traska dit förrän om ett bra tag men icke sa Nicke. En stor bit av ena framtanden hade lossnat och i underkäken hade det lossnat mellan två tänder. Jag protesterade mot att behöva betala för det eftersom jag tyckte det borde hålla bättre. Men se det gick hon inte med på men jag fick det billigare. 1 200 spänn gick det på. Jag fick kostnadsförslag på vad det skulle kosta att sätta i kronor. Måste göra det senare iallafall. Höll på att tappa andan. Över 73 000 riksdaler skulle kalaset gå på. Inte har jag dessa pengar inte. Men ska höra med soc om de kan bidra med några kronor. Fy fan vad det kostar att laga tänder.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nu gör jag polisanmälan

Ska precis börja med att plita ned en polisanmälan. Det är en person här i stan som har satt som sin livsuppgift att trakassera mig och försöka förstöra mitt liv. Har berättat om den personen här förut. Han kommer med grova anklagelser och rent förtal. Han har skrivit en uppsjö med kommentarer här på min blogg så jag har hur mycket underlag som hellst till polisanmälan. Det finns en gräns hur man gör mot nån annan och den gränsen har han passerat för längesedan.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Gagas dubbla sexbudskap

Megastjärnan Lady Gaga skapar nya rubriker på löpande band. Nu senast efter att hon kläckt ur sig i brittiska Daily Mail att hon tycker att hennes fans inte ska ha sex. Men i en annan mening säger sångerskan:
- Om du är redo så delas det ut gratis kondomer efter mina konserter.
Det är verkligen dubbla budskap. Först inget sex alls och sen uppmuntrar hon fansen att ha sex genom att bjuda de på gratis kådisar. Jag tycker det känns helt fel om man tycker som hon gör. Man ska hålla sig till ett budskap och inte ha dubbla. Snacka om att göra fans förvirrade. Inget bra det. Visst är det bra att det delas ut gratis kådisar på konserter för att försöka få konsertbesökarna att skydda sig när de har sex. Men det passar inte in här. Vad tycker ni kära bloggbesökare?


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Snart är Sex & The City 2 här



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Härlig motion och shopping

När jag klev upp såg jag att utanför strålade solen. Underbart så här på en Söndag. Hade inte varit uppe så länge förräns B ringde och undrade om vi skulle ta en långpromenad till Ö o B. Självklart sa jag ja till det nu när solen sken. Dessutom så har jag tänkt länge att jag skulle till Ö o B och shoppa. Vi möttes upp i härliga Badhusparken där B och P satt på en bänk och slöade. Slog mig ned och surrade lite. Det blev dax att motionera bort till Ö o B. En bra bit är det dit. Kändes så härligt avkopplande att promenera speciellt när man har sällskap. Äntligen var vi framme vid varuhuset och vi knatade in. Oj oj vad mycket jag ville ha. Hittade några jäkligt snygga canvastavlor. Men efter lite velande så fick de stå kvar i hyllan. Istället blev det lite annat för 120 riksdaler. Som hittat. Sen ut och över till Willys. Fast där blev det bara två saker tack och lov. En perfekt Söndags trip.


Rödöbron. Foto: Stefan Falkelind


Badhusparken. Foto: Stefan Falkelind


Badhusparken. Foto: Stefan Falkelind


Frösön. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Vågade Christina Aguilera



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Fika igen

Ja det har blivit ganska mycket fikatajmer nu på senare tid. Den ena efter den andra. Älskar det. Idag var det dax igen. P ringde och han var påväg till Tages för att fika. Självklart ville jag hänga på. Tog på ytterkläderna och knatade upp till fiket. A hade slutit upp. Det blev inget sliskiligt bakverk utan det blev en vegetarisk burgare och strips. Mums, mums. Vi satt och surrade om våra jobb som vi har eller kommer att få. Om Talang 2010 och allt möjligt annat. Tänk vad mycket vi har att prtata om när vi ses.


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Fryddy Amigo Sveriges Susan Boyle



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Domusfika

Hade redan bestämt för flera dagar sedan att jag och C skulle ta en fika på stan. Så idag var det dax. Tog på mig en av mina nya jeans och traskade in till stan. Lika bra väder ute idag också. Mötte upp C på Domus. Har faktiskt aldrig fikat där sen de byggde om. Vi slog oss ned vid ett bord. Upptäckte att de hade en stor fluffig matta. Härligt att gå på en sån mjuk och sen så dämpar den ljud också. Himla mysigt att sitta där och surra. Var så längesedan jag träffade henne. Det är också himla kul att sitta och titta på folk. Mina polare S och A gick förbi och S kom och satte sig en stund med oss. Perfekt med en fredagsmys. Vad har ni gjort idag?


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Jeans shopping på Dressman

Nu har jag äntligen kommit till skott och köpt nya jeans. Knatade in till stan och Dressman. En butik som jag verkligen gillar. Bra kläder och priser. Skulle egentligen köpa tre par men det blev fyra. De hade erbjudande om man köpte tre fick man ett av dem gratis. Kanon tyckte jag. Men väl där inne hittade jag ytterligare ett par som jag bara måste ha. Så när jag kom ut så hade jag fyra på byxor i påsen. Ni ska få se outfit bilder senare. 750 riksdaler för alla. Kanon pris eller hur?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

De här jeansen gillar jag

De här jeansen gillar jag verkligen. De är så snygga som bara den. Bältet på baken gör att de blir tuffa. Helt i min smak Men priset är lite högt tycker jag 999 spänn på Nelly. Märket heter Superdry.


Classic Dean Denim Straight SEK 999, Superdry - NELLY.COM

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Möte om mitt nya jobb

Knallade iväg in till stan idag i det underbara vädret. Skulle på möte om mitt nya jobb som jag ska börja på nästa vecka. Det är en sk. sysselsättningsplats. Jag har berättat om det förut här på bloggen. Blev ännu mer peppad av mötet. Hon på ABF är så himla underbar person. Skulle velat börja jobba redan nu men får hålla mig till tåls till torsdag nästa vecka. Då kör vi igång med planeringen av Mötesplats Torvalla. Ett projekt som är som skuret för mig. Underbart det känns. Är så jäkla glad över det.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Min nya snygga arbetsförmedlare

Idag var jag på en date på Arbetsförmedlingen. Nej det var inte en sån där vanlig date som man kan ha utan det blev mer som ett litet möte. Ja ni förstår. Var faktisk ivrig att komma dit. Det brukar jag inte vara när det gäller träffar på förmedlingen. Men idag var jag det för jag skulle träffa min arbetsförmedlare för första gången. Var himla nyfiken på hur han såg ut. Han hade ett utländskt namn. Gick genom korridoren och där satt han i ett av rummen. Han såg inte ut som jag hade tänkt mig men snygg var han. Mörk och lång. Satte oss ned och pratade om min jobbframtid. Jag var så uppåt så orden bara rann ur min mun. Kände att han och jag fick en bra kontakt och han var super trevlig. Vilken tur jag har som fått en bra förmedlare. Det kan man aldrig veta i förväg.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Våren är här

Det känns så himla skönt idag. Våren håller på att städa bort vintern här utanför. Gräset har kommit fram ordentligt. Visserligen finns det snö kvar på vissa platser än men den tinar raskt bort. Solen strålar på himelen. Underbart helt enkelt. Såg den här skatan som höll på att samla in kvistar till sitt bo.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Gaga + Beyoce=underbart coolt

Jag är också ett fan av både Gaga och Beyonce. Lady Gagas videor är alltid så bra. Speciellt när Åkerlund gör dem. Hans videor är de bästa jag sett. Visst spelar de på sex men inte är det för mycket. Tvärtom. Det är lagom. Titta på andra musikvideos, där det juckas och juckas hit och dit hela tiden i rasande fart.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Fikatajm på Tages

Äntligen fick jag gå och fika med lite folk. Har kännt att behovet tryckt på länge nu. P hörde av sig och föreslog en fikatajm Tages här på Frösön. De har himla gott fika kan jag säga. Kändes mysigt att sitta där. Vi var det gamla fikagänget och en till. kul var det att lära känna hon som var med. Älskar nya ansikten. Härligt med promenad dit och kaffe och tårta.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

En skön TV kväll med Påskgodis

Ja då min sista jobbdag slut och jag har lagt mig i soffan. Känner verkligen för att slappa hela kvällen i min sköna soffa och glo på TV. Har ätit sen middag. Nu ska jag frossa i lite Påskgodis. Har ju kvar av det jag fick av jobbet. Just nu är det Bingo Lotto. Vad ska ni göra ikväll?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

En dag kvar

Nu har jag bara en dag kvar på mitt jobb på SJ i Ånge. Nej jag har inte sagt upp mig eller så. Trivs så bra där men det var bara tidsbegränsat. känns lite konstigt att det bara är en dag kvar. Har ju fått så många härliga arbetspolare och nu ska man sluta. Eftersom det är Påsk nu så fick vi varsitt Påskägg idag. Fyllt med härligt godis. Visst blir man glad över uppskattningen. Har ni fått nåt Påskägg?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Hejja Marie Picasso

Sitter och glor på "Körslaget" på TV4. Snart är det dax för team Marie Picasso. Blev så himla glad när jag hörde till vilka hon skulle ge vinstpengarna på 500 000. Ja om hennes kör vinner förståss. Jo till Sveriges största djurrätts organisation Djurens Rätt. Jippi. Jag är själv med där. Jag håller tummarna att hennes kör vinner. Hörde låten nu. Den är underbart vacker så den kanske vinner. Hejja Picasso.


tv4.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Lite påsk ABBA




Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Underbart rolig kväll

Hade en supekul kväll igår. På eftermiddan mötte jag lite polare på After SleepPlaza. Vi var först på låset. M kom och öppnade så vi slapp stå ute och frysa i regnet. Hon är alltid så glad och underbar. Vi flyttade om lite så vi alla skulle få plats. Det blev mycket surr och skratt run borden. precis som det ska vara. Sen bar det iväg på bolaget och jag köpte öl. Vidare till B fast alla var inte med dit. Bara T och jag. Vi satt där en liten stund för att sen gå över till H för att sjunga kareoke. Jäkligt kul att försöka sjunga låtarna. Det gick inte så bra kan jag lova. Slutligen knatade vi ner till Plaza. Otroligt nice var det där också. Träffade lite bekanta där.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nu blir det After Sleep

Ska göra mig fin så gott det går. För snart är det dax för After Sleep. Ja ni läser rätt. För jag kan ju inte gå på After Work då jag inte jobbat idag. så det får bli en After Sleep för sovit har jag ju gjort. Ska träffa mina underbara polare på Plaza. Så har du vägarna förbi så slink in och surra lite. dessto fler,dessto roligare. Eller hur?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vem är Sveriges bästa programledare?


Foto: Andreas lundberg/TV4


Foto: TV4


Foto: SVT

Vem är sveriges bästa programledare? Ja för min del så har jag plockat fram mina favoriter. Måns,Gry och David är min favvosar. Christine och Dolph kom bara med för de var på samma bild men de är absolut inga favoriter för min del. David Helenius är både supersnygg och underbart proffsig i rutan. Ingen frant eller att han yrslar runt som en skrämd höna. Han är lugn och säker och utstrålar värme och engagemang. Gry Forsell är lika proffsig och otroligt vacker. Hon skrattar mycket och det gör att stämmningen höjs. Proffs uti fingertopparna. Måns Zelmerlöw är lugn,charmig och fjantar sig inte. Plus är att han är så otroligt snygg så jag nästan dör. En fröjd för ögat när man ser han i rutan som programledare. Om jag måste välja så vinner Gry. Vilken tycker ni är bästa programledaren i Sverige?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,





RSS 2.0