Cazzi Opeia till Östersund

Nya svenska artisten Cazzi Opeia gästar Östersund och Nattklubb New York, på lördag den 12/2. Jag har aldrig hört henne förut men blev riktigt impad nu när jag lyssnat. Helt underbar artist. Så stegen bär iväg till New York då. Visst är hon grym?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Charlie Sheen inlagt på rehab igen

Nu är Charlie Sheen inlagd på rehab och där ska han stanna i tre månader för att bli av med sitt missbruk av droger och alkohol. Resultatet blir att åtta avsnitt av ”2 1/2 män” kommer att bli försenade, vilket oroar många.
– Det är 300 personer som jobbar med showen, många är oroliga över att inte få ut någon lön, säger en källa till TMZ.
Det är inte första gången han gör visit på rehab. Hoppas bara att det hjälper för jag vill fortsätta att se han  i rutan igen.

aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,


"Desperate Housewifes" stjärnorna på 80-talet



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Värdelösa Yvonne & Ouick Picks

Var på nattklubben New York igår efter middagen på Asian Wok. Blev så nyfiken att gå in där eftersom jag aldrig satt min fot där tidigare. Blev verkligen impad över hur underbart grymt snyggt det var och den underbara musiken de körde. Helt i min smak. Hade så jäkla kul där så jag stannade där hela kvällen. Besvikelsen var dansbandet som lirade där. Yvonne & Quick Picks. Inte för att det var just ett dansband utan för att sångerskan var totalt värdelös. Likgiltig, stel, ointresserad av sin publik, skitlåtar, för lugna låtar. Hon gjorde inte ett dugg för att få igång publiken. Det var det sämsta dansband jag någonsin sett. En total flopp.




Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Middag ute

Ikväll blir det middag ute. Ja inte bokstavligen. Lite för kallt för det så vi kommer att sitta inne på Asian Wook. Älskar Kinamat restaurangen blir perfekt. Ser verkligen framemot kvällen. Vi blir ett härligt gäng. var på bolaget och köpte mig lite bubbel. Tänkte pröva den här sorten. Den ser jäkligt god ut. Nån som prövat den?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

En kavaj inköpt

Knatade in till stan idag. Målet var Dressman. De hade billiga kavajer så då måste man ju dit. Men väl där inne så var det inte så många att välja på. Hittade en supersnygg. Tog med den till kassan men den kostade nära 600 spänn. Det var bara att glömma den. Min kära H som är butikschef där hittade en hel nice åt mig för bara 200 riksdaler. Så den blev det. Hel nöjd med den. Vad tycker du om den nya kavajen?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Ingen releasefest i eftermiddag

Det var meningen att jag skulle gå på releasefest i eftermiddag. Men nu känner jag att jag inte orkar. tänkte vara hemma och ta det lugnt. Måste ladda upp inför imorgon då jag ska ut på middag och roligheter.Lite ont i ryggen har jag också.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

En sväng om på Plaza

Nu är det hög tid att göra sig iordning för en sväng om på Plaza. Tänkte inte gå dit nu om ni trodde det. Det blir senare ikväll när det är drag där. Känner att jag måste ta mig en sväng om där. Älskar ju att dansa. Vad ska du göra ikväll?


Arkivbild.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inbjuden på releasefest

Såg att jag fått en inbjudan på att gå på releasefest imorgon. Det nya magasinet FEST bal & bröllop ska firas. Verkligen nice att bli inbjuden så självklart ska jag styra stegen dit imorgon. Lite mingel och buffè sitter fint.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Känner mig riktigt slö ikväll

Jäsp säger jag. Känner mig riktigt slö ikväll. Känns som om jag har slitit hårt idag fast jag inte har det. Hoppas det går nån bra film på TV. Får inte slöa till för mycket så jag somnar här i soffan. Lite slöseri med tiden menar jag. Men det är frestande att bara sluta ögonen. Slöa i soffan blir det ikväll för min del.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inte ett jävla dugg kul

TV3 har varit ute och drivit med författaren Marcus Birro. Det var tänkt till deras nya humorprogram "Varning för barn". men nu kommer inslaget inte att användas, enligt aftonbladet.se. Jag fattar verkligen inte vad det är för kul att barn låssas vara handikappade för att sedan kliva upp ur rullstolen. Inte ett jävla dugg kul. vad tycker du?




Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Så ont i käften

Nu har jag fått lite efterdyningar efter tandläkarbesöket jag var på sist. Det är provisorierna som spökar. I lördags blev jag tvungen att ta bort den som satt längst in i käften. Hade alldeles för ont. Tandköttet är ömt av de provisoriska tänderna. Visst har det blivit bättre men bra är det inte. Så nu får jag bara tugga på högra sidan. Fy vad lesamt det är. Skulle gärna ta en bedövningsspruta nu.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Fick besök av Jämtlandsnytt

Ikväll fick jag storfrämmande. Nä det var inte Lady Gaga som tittade förbi utan Jämtlandsnytts Maria Harning och fotografen Jack Jonasson. De skulle göra ett inslag om att DO inte tänker utreda min anmälan av Socialstyrelsen för diskriminering av homomän som vill lämna blod. Jag hann inte mer än hem förrän de ringde så det fanns inte så mycket tid att varva ned efter jobbet. När de väl hade kommit in i lägenheten så skulle intervjuplatsen väljas. Valet föll vid köksbordet. Tur att det inte blev framför diskbänken. Ni förstår säkert varför. Kameran och den starka lampan riggades upp. Sen var det bara att börja snacka. Resultatet ser ni imorgon.


Jämtlandsnytts Maria Harning och Jack Jonasson. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Heja Ingrid

Sitter och glor på "Halv åtta hos mig". Det var det programmet jag sökte till för ett tag sedan. Men tyvärr så kom jag inte med. Men det var kul att produktionsbolaget kontaktade mig och ville att jag skulle söka. Ikväll är det från Östersund. Min goa vän Ingrid Torfjäll är kvällens värd. Fan vad kul att hon är med och jag håller tummarna att hon vinner. Även om det redan är avgjort vem vinnaren är. Såg ni vilka häftiga kuddar hon har?


tv4.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

En skitsak

Nu när det är regn och tö ute så syns hundskiten tydligare. Har man hund så ska man ta upp skiten efter hunden. Självklart att det kan hända alla att man helt enkelt glömt påsarna hemma nångång men det är förjäkligt när hundägare systematiskt rent ut sagt skiter i att ta upp efter sin hund. Såg att nån satt upp en sån här skylt här där jag bor. Skulle varit bättre om den satt på en pinne så att den inte blåser iväg. Verkligen ovanligt ställe att placera den på tycker jag.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Spännande tidsfördriv

På lördagarna samlas massor av folk framför TV:n för att spela bingo. Det har hänt att jag några få gånger har spelat Bingolotto. Vann faktiskt 500 riksdaler men de fick min morsa. Däremot har jag varit ute på nätet och spelat. Blev sugen att testa hur det funkade där. Blev positivt överaskad. Det var riktigt roligt och superenkelt. Det bästa med bingo är spänningen. Spänningen att man faktiskt kan vinna stort. Jag har nyss varit inne på siten 888bingo och kikat runt. Blev riktigt positivt överaskad när jag såg att de hade flera riktigt höga jackpottar på de flesta av bingospelen. Dessutom så är det riktigt låga insatser. Från 50 öre till 5 spänn. Helt ok. Då kan man spela mer för pengarna. Det som känns lockande att börja spela är att varje måndag kan man spela gratis. Det är aldrig fel med lite gratisspel. Jag får direkt en känsla av seriösitet över siten och känner en trygghet.


Sponsrat inlägg.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,


Tuff huvjacka

Huvjackor är inte min favorit men den här är riktigt tuff. Mönstret är så underbart snyggt. Pricken över i:et är guldtrycket på högra sidan. Det smälter in så bra. Märket är Christian Audigier - Ancient Crest Speciality Hood och finns på stayhard.se.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ricky Martins comeback-låt

Ricky Martins comeback-låt ”The best thing about me is you” är riktigt skön. Härligt gung. Sen så älskar jag hans fenomenala röst. Vad tycker du om låten?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Semlekväll

Helt plötsligt så blev jag så otroligt sugen på semlor. Det var otroligt längesedan som jag käkade nån. Vilken tur att affären bara ligger ett stenkasst från mig. Men jag ska vila lite först. har du ätit några semlor än?


Ture Sventon

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Bara att ragga på "Färjan"-Håkan

Nu är det fritt fram att ragga på "Färjan"-Håkan. Han är nämligen singel igen,rapporterar Se & Hör. Han och Jessica Falke har gjort slut med varandra. Jag måste säga att han är en riktig läckerbit. Tänk att få sätta tänderna i honom. Det skulle jag inte säga nej till. Skulle du?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

DO utreder inte min anmälan

Diskrimineringsombudsmannen (DO) utreder inte min anmälan av Socialstyrelsen för diskriminering av homomän som vill lämna blod. Här är motivationen:
DO kan inte påverka eller ändra lagstiftningen eller andra myndighetsnormer, såsom det är fråga om när det gäller Socialstyrelsen. Det är en fråga för Riksdagen eller berörd myndighet. Inte heller kan DO ändra beslut från myndigheter, dem måste du själv överklaga i laga ordning om du önskar ändring. DO kommer därför inte att inleda någon utredning i ditt ärende.

Jag blir verkligen riktigt upprörd och förbannad över beslutet. DO kunde väl ha utrett hur Socialstyrelsens blodgivarkrav är förenligt med Diskrimineringslagstiftningen. Jag tycker att en av DOs uppgifter är att granska bland annat myndigheters krav för att se om de strider mot lagstiftningen. I mitt fall så väljer de att avstå vilket är rent ut sagt förjävligt. Vem ska annars göra det? Det här är en diskrimineringsfråga och såna frågor hör ju hemma hos DO.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Dagens dikt: Bubblan

Flyter in i en sorts bubbla
Vill inte in i den
Kämpar emot men utan resultat
Ser världen på håll, en distans
En ofrivillig distans som inte valts
Bubblan omsluter min inre värld

I distansen försöker jag ta in världen runt mig
Försöker vara klar. Ja närvarande
Hittar ingen rispa som kan göra att jag tar mig ur
Bubblan har ett eget liv och spricker när den är redo
Inte när jag vill det
Inte när jag vill att den ska spricka
av Stefan Falkelind



Läs även andra bloggares åsikter om ,

Maria Montazamis tofsväskor

Nu har Hollywoodfrun Maria Montazami lanserat sin väskkollektion. Det gjorde hon idag på Formex-mässan i Älvsjö. Riktigt läckra är de och självklart så har hon inte glömt tofsarna. Perfekt val att använda tofsar för då känner man verkligen att det är Maria Montazami som står bakom kollektionen. Vad tycker du om väskorna?


posh24.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

För mycket kaffe idag

När jag kom hem från en utbildning idag så kände jag att det nog blivit för mycket kaffe under dagen. Inte att jag hade ont i magen utan jag kände mig så uppstressad och lite darrig. För mycket kaffe helt enkelt. Jag vet att jag blir så här av förmycket java. Ändå dricker jag de här mängderna ibland. Det är bara för att det är så trevligt att dricka kaffe med andra. När jag är hemma ensam så dricker jag inget alls. Känner du igen dig?


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nya Åsa-Nisse filmen verkar lovande

Nya Åsa-Nisse filmen har biopremiär i februari. "Åsa-Nisse -wälkom to knohult" verkar lovande. Klar värt att gå och se tycker jag. Vad tycker du?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vackert väder men ful kyrka

Vilket underbart väder det var idag. Solen sken och himlen var blå. Kände mig så sugen på att fota Torvalla kyrkan som ligger vid torget där jag jobbar. Jag tycker inte den är ett dugg vacker. Tvärtom. den är otroligt ful. Eller vad tycker du?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Puckade Josefin Crafoord

Natten till torsdag i förra veckan greps Tv-profilen Josefin Crafoord för rattfylla. De 10 meterna hon flyttade bilen kostar henne 20 000 i böter. Samtidigt drogs körkortet in. Fyra glas vin hade hon hunnit få i sig.
– Oh my goodness. Det var mycket, säger hon till Aftonbladet om bötessumman.
Vilket pucko hon är. Har man druckit så pass mycket alkohol så ska man fan i mig inte sätta sig bakom ratten. Jag tycker inte bötessumman var för hög. Inga rattfyllon i trafiken. Pucko, pucko.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Alla hittar till badrummet

Vad häftigt. Såg den här fondbilden för badrumsdörren. Skulle verkligen vara coolt att ha den på min dörr. Förutom att det skulle bli otroligt snyggt så skulle också alla hitta till toan. Ingen behöver fråga längre. Märket heter Format och finns på inreda.com. Visst är den cool?



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Utnämnd till mest tålmodige patient

Nu är det bara en enda gång till kvar hos tanddoktorn. Sen är hela käften fixad. Från uppe till nere. En totalrenovering förutom nedre framtänderna. Idag var det avsatt hela 3 timmar men det gick finemang. Tydligen är jag en exemplarisk patiens. Så exemplarisk att tanddoktorn ville upphöja mig till den mest tålmodige patient hon haft. Snacka om att det är kul att få en sån utnämning.




Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Besök hos tanddoktorn

Ja då var det dax igen för ett besök hos tanddoktorn. Har blivit många besök nu. Jag hoppas att det är sista gången på ett bra tag nu. Jag ska få ytterligare kronor. Imorgon blir det på vänstra sidan. Det kommer att ta hela 3 timmar. Fy vad gruvsamt att vara där så länge. Gäspar redan nu.


Arkivbild.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Stormare ska underhålla i Melodifestivalen

Förra året såg vi machokillen Dolph Lundgren i Melodifestivalen. Inte som tävlande utan mer som utfyllnadsunderhållning. I år ser vi Peter Stormare. Hollywoodskådespelaren som vi sett i Jurassic Park. Han är en suverän skådespelare. Hur han kommer att vara i Melodifestivalen återstår att se. Blev glad över att de valde denne fenomenale man.


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Snygg axelväska

Den här väskan är riktigt snygg. Märket är Fred Perry från Nelly. Jag själv föredrar axelväskor så man slipper bära väskan i handen. Dessutom är den perfekt att ha med sig när jag jobbar. Vad föredrar du?


Sholuder Bag SEK 499, Fred Perry - NELLY.COM

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Skäms Sarah Jessica Parker

Sex and the City stjärnan Sarah Jessica Parker såg på teater igår kväll i New York, rapporterer Posh24.se. Vid tillfället bar hon en päls. En äkta päls. Fy fan säger jag. Det trodde jag verkligen inte om henne. Hon borde vara medveten om vilket lidande som pälsdjur blir utsatta för enbart för att bli lyxig päls. Hon borde skämmas ordentligt. Fy fan fröken Parker.


posh24.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Första bilden på nya "Spiderman"

Här är den första bilden ur kommande ”Spiderman” filmen. Iklädd i dressen ser vi Andrew Garfield. Jag själv är ingen fan av spindelfilmerna men att han är en riktig heting råder det inget tvivel om. Dreggel, dreggel!



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nostalgi kväll

Jag ser fram emot ikväll. Ska kika förbi P på en riktig nostalgikväll. Bara 80 och 90-tals musik ska vi köra. Jag älskar när det är tema fester. Just de här årtiondena ligger mig varmt om hjärtat. Älskar den musiken från dessa årtionden. Tänk er dessa underbart härliga videos som gjordes då. Så ikväll blir det bira och 80 och 90-tal för hela slanten. Vad ska du göra ikväll?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Underbara soffa

Kände mig helt slut när jag kom hem efter jobbet. Har skrapat färg precis hela dagen. Det känns i händerna och skavsåret på tummen är kvar. Nästan direkt la jag mig i soffan. Underbart att få slänga sig ned. Jag älskar min soffa. Om jag tittar runt här i vardagsrummet så är soffan den bästa möbeln i rummet.


Tyvärr inte min soffa.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Lyssna på Brittans nya

Nu kan du lyssna på Britney Spears nya singel som släpptes för några dagar sedan. Jag gillar låten skarpt. Vad tycker du?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Skavsår på tummen

Gud vad jag har slitit på jobbet idag. Förra hyresgästen hade varit så klantig och målat över glasdörrarna med svart målarfärg. Hur kan man komma på en sån sak egentligen? Har stått och skrapat och skrapat. Så mycket att jag fått skavsår mitt på tummen och att den där jävla skrapan gick sönder. Men jag lyckades faktiskt att laga den tillfälligt. Kände mig riktigt duktig som klarade det.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ett roligt tidsfördriv

Att spela på casino är ett roligt tidsfördriv. Jag har själv varit ute på nätet och spelat. Prövade Black Jack och roulette. Det började så himla bra och jag vann lite men det slutade med att jag förlorade. Man blir så ivrig när det går bra och satsar lite fel. Jag skulle nog ha tänkt mig för lite mer så hade det säkert flytit på bättre. Jag varvade mellan Black Jack och roulette. Det är mina favvo casinospel på nätet. Om man vill bli bättre på att spela så finns det knep man kan ta till. På nätet finns det en massa olika siter som man kan spela på. Det är bara att pröva sig fram så ser du vilken som passar dig bäst. På de flesta siter får man en bonus när man reggar sig som medlem. Ett bra tips är att kolla upp vilkoren gällande det. Ett spännande tidsfördriv och man behöver inte satsa en massa pengar om man inte vill förstås.


Foto: freefoto.com

Sponsrat inlägg.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Älskar Jonas Marilyn Monroe

Jonas som driver bloggen "Transan" är helt suvverän på att göra egna bilder. Den här bilden Marilyn Monroe som han gjort är så underbart vacker. Jonas är så gullig som låtit mig få använda bilden. TACK.


Bild: Jonas

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

En riktig shoppingrunda

Vilken shoppingrunda jag varit på idag. Den ena äffären efter den andra. Nä, jag har inte varit på några klädaffärer inne i stan. Istället har man varit på Bygg Max, Beijers, Rusta och Jula. Vi köpte virke och andra saker till lokalen på mitt jobb. Så nu blir man byggjobbare också.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Möten med Stina i sängen

Nu var det dax igen. Dax att låna en ny bok på bibblan. Det tog ett tag innan jag hittade nån jag ville läsa. Oftast så  har jag inte bestämt mig innan för vilken bok jag ska låna. Så också denna gång. Det var av en ren slump som mina ögon fastnade för Stina Lundberg Dabrowskis bok "Stinas möten". Har alltid beundrat henne så därför ska det bli extra kul att köra igenom boken.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kinamat till middag

När jag slutade jobbet idag kände jag mig så otroligt sugen på Kinamat. Här i stan har jag ett favvoställe där jag brukar köpa det. Med raska steg drog jag dit. Stekta grönsaker, ris och vårrullar fick jag med mig i påsen hem. Så underbart gott med Kinamat. Vad tycker du om sån mat?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Jonas super coola t-shirt

Jag måste verkligen säga att Jonas som driver bloggen "Transan" är helt suverän på att designa t-shirts. Den här super coola har han utformat helt själv. Nu finns den också att köpa hos Jeffree Star under namnet "Double the pleasure". Vad tycker du om den?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Magdalena Graafs nya

Nu är det bekräftat. Magdalena Graaf har skaffat sig en ny snubbe. Bilhandlaren Filip Larsson är den lycklige, enligt Expressen. En riktig snygging tycker jag. Han skulle jag inte tacka nej till. Kanske vi får se dem i nåt vrålåk framöver.


msn.se

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Chers nya hårfärg, hiss eller diss?

Megasångerska Cher har färgat sitt hår rött. Hon har penslat det själv, enligt aftonbladet.se. Vad tycker du? Hiss eller diss? För mig blir det hiss. Det blev riktigt bra.



aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Brittans nya

"Hold It Against Me" heter Britney Spears nya singel som släpps nästa vecka. 11 januari är den ute. Max Martin har varit med och producerat och albumet kommer i mars. Ska bli spännande att höra om låten passar min smak. Men singelomslaget är grymt. Vad tycker du?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Michael Jackson strumpor

Jag är inte någon som springer bena mina av mig för att få tag på Michael Jackson prylar. Men de här strumporna tycker jag är riktigt snygga. Stilrena. Märket är Topeco från paapi.se. Bara 49 spänn.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Blev ingen shopping idag

Jag hade tänkt att gå på stan och shoppa lite. Inte några mängder men nåt iallafall. Hade liksom planerat in det. Men när jag klev upp idag så kände jag mig så fruktansvärt trött. Helt slut. Så jag hoppade över shoppingen. Om jag ska springa på stan vill jag ju vara i fin form för det. Istället blev det soffan för mig.


Arkivbild: Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Lotta Engberg lämnar "Bingolotto"

Efter vårens omgång av "Bingolotto" så slutar Lotta Engberg som programledare. Sex säsonger får räcka menar hon i en intervju i Aftonbladet. Jag tycker det är så synd. Lotta är så jäkla bra. Glad,sprallig och samtidigt så proffsig. Hon har en sån värme som får folk att må bra. Jag kommer verkligen att sakna henne i rutan. Undrar vem som kommer att få leda "Bingolotto" sen ?.


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Underbart god sallad till middag

Nu är det middagsdax. Lite sent kan tyckas men jag har inte haft ork förrän nu. Middagen blev en underbart god sallad med qournbitar. Till det en hemmagjord dressing. Vad har du ätit till middag?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Helg,öl,glögg och vin

Vad skönt att det är helg redan. Planerar för lite fest och utgång ikväll. Just nu väntar jag på att Mr P ska höra av sig och tala om om han ska hänga på eller inte. Det lutar åt det hållet. Jag har laddat med öl,vin och glögg. Hjortron smak är det på glöggen. Så himla gott. Tänkte bjuda på det nu när det är helg. Vad ska du göra?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

ABBA kanske återförenas

Vi är många, många som skulle bli överlyckliga om ABBA återförenades. Kanske blir det verklighet. Ex medlemmen Agnetha Fältskog kan tänka sig göra något tillsammans med de övriga ex medlemmarna i ABBA, berättar hon i en intervju.  Jag skulle bli överlycklig om vi fick se dem tillsammans på scenen igen. Deras musik älskar jag. När de var på topp avskydde jag dem. Tyckte musiken var skit men nu så är det en av mina favvogrupper. Hoppas verkligen att det blir verklighet att de kör en återförening. Håller tummarna. Vad tycker du?


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vilket skitsnack att barn kan ta skada

Iförd bikini poserar Pamela Anderson på en reklambild för djurrättsorganisationen PETA. Hennes olika kroppsdelar är markerade likt vissa schematiska bilder på boskap. Syftet är att få fler att äta vegetariskt. Kritiker menar att annonsen kan skada barn och uppröra känsliga personer. Den har nu stoppats på flera flygplatser i USA, enligt adelaidenow.com.au. Men vad i hela världen. Vilket kvalifiserat skitsnack att barn skulle ta skada av det. På vilket sätt då? Sexbomben är ju inte naken, så varför uppröras? Sluta upp med fjantet och låt annonsen få komma upp. Det är ju sanningen att alla djur har samma kroppsdelar även vi människor. Det är väl bara bra att barn får se det.


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Äntligen i nya lokalen

Jag säger äntligen. Äntligen har vi fått tillgång till vår nya lokal i projektet Mötesplats Torvalla. Känns så jäkla kul att äntligen få flytta. Vi har inte hunnit att göra så mycket än men det kommer att bli så jäkla mysigt i lokalen. Cafè, secoundhand och återbruk. Jag bara jublar.


Foto: Håkan B


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Tagit bort min stake

Ja är så less att se min stake. Så jag har helt sonika tagit bort den. Den har stått tillräckligt länge nu så det kändes läge för det. Så nu dröjer det tills slutet på året innan jag tar fram min stake igen. Den kommer att förvaras på ett mörkt och säkert ställe.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Muminmuggar

Det är roligt att ha lite annorlunda muggar när man bjuder på fika. Httade de här härliga muminmuggarna. Jag är en riktig fan till mumintrollen. Har växt upp med dem och kommer så väl ihåg när de var årets Julkalender. Visst är muggarna härliga?







Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kanske en Söndagsfika

Det kanske blir en Söndagsfika hos mig. En killpolare till mig undrade om han kunde kika förbi idag. Visst tyckte jag. Det är alltid kul med trevligt besök. Var och införskaffade mig en prinsessrulle som jag tänkte bjuda på. Lite Söndagsfika skulle inte vara så dumt. Älskar det här slisket. Men jag fick inte riktigt klart för mig om han verkligen ska komma. Det får tiden utvisa. Annars så får jag vräka i mig prinsessrullen själv. Inte mig emot.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Håll koll när min blogg uppdateras

Ett smart och lättsamt sätt att hålla reda på när min blogg uppdateras är med Blogkeen. Här får du hjälp att hålla koll på dina favvobloggar, även på Facebook och i mobilen. Du får också fler besökare till din blogg och statestik över dina bloggläsare.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Grattis Amira som vann presentkortet

Ett stort GRATTIS till Amira som blev den lycklige vinnaren av presentkortet på 300 kr hos SUMOpix.com. SUMOpix levererar fotocanvas till ett bra pris.

Hennes motivering:

"Min pappa dog för 10 år sen och mamma har haft svårt att gå vidare. Hon har äntligen hittat en underbar människa som hon vågat släppa in i sitt liv, och i vårt liv. De ska gifta sig i januari och jag är så stolt över dem båda, därför vill jag ge dem presentkortet så att de kan förstora en bröllopsbild!"



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Bakis tips

Det finns mängder av olika sätt för att kurera din baksmälla. Här kommer några som är värt att testa:

Ta ett glas Resorb före du festar, ett innan du går och lägger dig och ett glas när du vaknar. Resorb finns på apoteket.

Vatten och tomater.

Samarin, multivitaminbrus och Alvedon.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,





RSS 2.0