Peter Stormare i "Hans och Greta"

Vår svenske skådespelare Peter Stormare får en roll i filmen "Hans och Greta", enligt Deadline Hollywood. Han ska spela en skurkaktig länsman. Vad himla kul när svenska talanger är med i Hollywoodfilmerna. Handlingen låter verkligen lockande för min del. Kommer ihåg hur jag älskade den här berättelsen som barn.


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Imorgon öppnar vi cafèt

Ja då var det snart dax för det vi väntat på. Imorgon slår vi upp portarna i Torvalla centrum för Mötesplats Cafè Torvalla. Det blir en liten smygis innan vi har den stora invigningen nästa måndag. Ska bli jäkligt kul att äntligen öppna för allmänheten.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vinnarintervjun med Bengtzing och Borg



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

40 års firande hela kvällen lång


Födelsedagstanten på Captain Cook. Foton: Stefan Falkelind




Vi började med överaskningsmiddag på fd. Simon o Victor.


1.Sen bar det av till Captain Cook 2. Han till vänster är nån okänd snubbe.
3. Mina underbara polare som jag träffade utanför Plaza.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Är Omir Bahtii Jacksons hemliga son?

Omir Bahtii har nyligen gästat talkshowen "Skavlan". Han var vän med Michael Jackson. Det har spekulerats om att Omir skulle vara hans hemlige son. Jag själv väljer att inte spekulera i det. Vad tror du?


posh24.se

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Restaurangmiddag ikväll

Det är inte så ofta jag går och käkar på restaurang men ikväll blir det så. Jag älskar att göra det men jag har inte råd att springa där så ofta jag skulle vilja. Jag känner hur det vattnas i min mun nu när jag tänker på maten. Det ska blir riktigt roligt för vi ska överaska en viss person. Sånt är superkul att göra. Bara att få se minen och allt skratt är underbart skoj. Självklart ska jag ha med mig kameran och föreviga hela spektaklet. Vad ska du göra ikväll?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Tjuvlyssna på morgondagens låtar

Redan nu kan du smyglyssna på morgondagens låtar i Melodifestivalens fjärde deltävling. Vad tycker du om låtarna?

Melody Club - The Hunter
Julia Alvgard - Better Or Worse

Lasse Stefanz - En blick och någonting händer

Linda Pritchard - Alive

Anders Fernette - Run

Linda Bengtzing - E det fel på mej?

Nicke Borg - Leaving Home

Love Generation - Dance Alone

Foto: svt

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Blev fotad igen

Strax före 10 dök en fotograf från Östersunds Posten upp på mitt jobb. Vi hade bestämt fotning till den tiden. Mina jobbkollegor blev rätt så paff när hon dök upp och jag sa att hon var där för att plåta bara mig. Jag fick posera i olika ställningar och objektiv byttes. Bilderna ska de använda i en artikel om mig som kanske kommer imorgon. Eftersom jag träffat fotografen tidigare så kände jag mig totalt avslappnad och lugn. En underbart trevlig person. Blev himla sugen på att skaffa mig en sån kamera som hon hade. men jag ska ju ha pengarna också.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Äntligen hemma

Nä jag ska inte babbla om programmet "Äntligen hemma". Jag tänkte bara tala om att jag inte varit hemma förrän för en liten stund sedan. Direkt efter jobbet gick jag raka vägen till min polare P. Han behövde hjälp med sin hemsida. Jag brukar hjälpa honom lite då och då. Det är roligt att får hjälpa honom för han är så otroligt tacksam. Blev bjuden på middag och sen pulade jag på med hemsidan. Fick till det mesta så det är nästan klart nu. Är helt slut nu och det blir sängen snart.



Läs även andra bloggares åsikter om ,

Snart klipper landshövdingen bandet

Har suttit idag och pulat med den här affischen som vi ska ha inför invigningen av Mötesplats Cafè Torvalla. Känner mig riktigt nöjd med resultatet.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

"Du kan inte lura mig gosse..."

Du känner säkert igen dig. De här bluffmailen man får i massor. De som sprider filer med virus. Fick det här mailet som påstås komma från FBI. De vill att man läser mer i bifogad fil. Jag är inte dum i huvudet. Vad fan skulle FBI vilja mig? Fattar direkt att allt bara är en stor fet bluff. Aldrig jag skulle öppna filen. Nej det här åkte direkt i papperskorgen. Så passa er noga för dessa skitmail.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

ÖP fotning

Östersunds Posten ringde mig och hörde när de kunde komma till jobbet och fota oss. Vi hade lite att göra så de fick komma på eftermiddagen. Bilderna ska användas i ett reportage om hur det är att vara Fas3:are. Tidningen har redan intervjuat mig i förra veckan. Vad jag tror så kommer det i morgon dagens tidning.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Ursnyggt bälte

Jag är en sån som inte gillar läderbälten. Hittade det här tygbältetCareofcarl. Så himla snyggt. Gillar att det är lite färger i bältet än hel grått. Märket är Saddler Belt Male Navy Red. Perfekt för min smak. Vad tycker du?




Läs även andra bloggares åsikter om , ,

"Big Brother" är ett skitprogram

Jag fattar inte hur den nya kanalen, kanal11, sänker sig så lågt och kör "Big Brother". Ett riktigt skitprogram helt enkelt. Vad är det för underhållning att sätta ett gäng unga snygga personer i ett slutet hus, ge dem fri sprit och sen låta dem fjanta sig? Helt patetiskt. Vad tycker du?

bigbrother.se

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nästa Strömsund

Imorgon bär det av till flata. Ja Strömsund kallas ju för det. Nä, det har inget att göra med flator. Det bottnar i annat. Studiebesök på ett socialtföretag är ärendet. Ska bli riktigt kul att få se vad de sysslar med.



Läs även andra bloggares åsikter om ,

Lady Gagas kondomdress

Här ser ni Lady Gagas senast outfit. Kondomdressen. Hel cool tycker jag. Vad tycker du?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Susan Boyles liv blir film

Susan Boyle är Boyle med hela världen efter att hon var med i brittiska versionen av "Talang". Nu ska hennes liv bli film. Glenn Close kommer att spela Boyle, rapporterar expressen.se. Fan va kul att det blir en film. Det är sångfågeln verkligen värd. Jippi.


expressen.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Burgare i fint sällskap

Har precis käkat en burgare på Tages. Den fick fint sällskap av mina polare A och P som också tog en burgare var. Sånt här är himla trevligt att göra på en söndag. Lugnt och stilla i trevligt sällskap. Det laddar verkligen batterierna för den kommande veckan.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vad tycker du om nya headern?

Har suttit hela dagen med att göra en ny header. Det tar tid kan jag lova. Inget man gör på en kafferast precis. Det ska fixas och donas. Justeras och väljas. Känner mig jäkligt trött nu när jag är klar med den. Vad tycker du om den? Bättre? Sämre? Snygg? Ful?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Längtar till kvällens gaygala

Det är inte länge kvar innan fyran kör igång gaygalan. Jag kommer att sitta bänkad framför burken. Tidigare år har jag bara sett små snuttar från den årliga gaygalan men ikväll får jag äntligen se hela rubbet. Ska bli så jäkla kul. Det bästa hade varit om jag hade haft en nice kille att mysa med i soffan. Men sån tur har jag inte ikväll.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Martin Kjellerstedt lirar på invigningen

Nu är det spikat och klart med Martin Kjellerstedt från bandet Mango. Jag bokade in han för att lira på invigningen av Mötesplats Torvalla den 7 mars. Där vi kör i gång med ett cafè i gallerian. Så boka in det datumet i era kalendrar. Ingen entrè.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Soligt och iskallt

Jag är så less på denna kyla nu. Var ute i Torvalla och delade ut info i brevlådorna. Men fasiken vad kallt det var ute. Rena iskylan. Det som man kan säga var plus var att solen strålade. Så ingen snöstorm som tur var. Hur är vädret hos dig?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Två intervjuer, två ämnen

Idag blev det också kontakt med media. Först ringde Östersunds Posten och ville höra vad jag tycker om att det blivit populärt igen med äkta päls. Sen gick det ett antal timmar så ringde en annan journalist från samma tidning och intervjuade mig om vad jag tycker om att vara sk. Fas3:are. Kände mig ganska trött efter allt pratande så nu känns det så underbart skönt att slappa i soffan här hemma.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Vilken röst

Jag älskar musik. Skulle inte klara mig utan det. Har precis hittat Kungsbackabandet By Nature. Blev verkligen impad när jag hörde deras kommande singel "Reach your dreams". En underbar låt. Jag bara älskar sångaren Tim Dameraus röst. Bandet består av Tim, Johan, Philip och Erik och började lira ihop i oktober 2010. Singeln "Reach your dreams" finns ute nästa vecka. Om du redan nu vill lyssna på den så  kan du gå in på www.facebook.com/bynatureswe .




Sångaren Tim Damerau.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Bokat in intervju

Jag ringde en journalist på Östersunds Posten och bokade in en intervju. De vill skriva om mig i ett speciellt ärende, så vi bestämde att intervjun ska ske på måndag eftermiddag hos mig. Kanske en fotograf följer med. Det får jag se då. Jag är inte ett dugg nervös för jag är ju expert på ämnet som det ska handla om. Vad det gäller berättar jag kanske om till veckan.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Världens mest sålda skivor

Det är verkligen intressant när jag kikar igenom världens mest sålda plattor. Inte oväntat ligger Michael Jacksons "Thriller" på topp och sist kommer Fleetwood Macs "Rumours".

Michael Jackson
- "Thriller" 110 miljoner
AC/DC - Back in black 49 miljoner
Pink Floyd - "The dark side of the moon" 45 miljoner
Whitney Houston m fl. - "Bodyguard" 44 miljoner
Meat Loaf - "Bat out of hell" 43 miljoner
Eagles - "Their greatest hits" 42 miljoner
Various artists - "Dirty dancing" 42 miljoner
Backstreet Boys - "Millenium" 40 miljoner
Bee Gees - "Saturday night fever" 40 miljoner
Fleetwood Mac - "Rumours" 40 miljoner



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Spela casino i lugn och ro

Att spela online är ett riktigt roligt nöje tycker jag. Jag har själv prövat att spela på nätet ett antal gånger hittills. Då prövade jag mig på Black Jack och roulette. Det började riktigt bra och jag ökade potten men det slutade med att jag förlorade hela rubbet. Man blir så ivrig när det går bra och satsar lite fel. Hade jag tagit det lugnare så hade det gått betydligt bättre tror jag. Varvade mellan Black Jack och roulette. Det är mina favvo casinospel på nätet. Om du vill bli bättre på att spela så finns det knep man kan ta till. Blir du sugen på att pröva att spela så finns det en massa olika siter som man kan välja på. Det är bara för dig att pröva dig fram så känner du vilken site som passar dig bäst. Hos de flesta får man en bonus eller bonuskod när man reggar sig. Det ger dig extra gratispengar att spela för. Här är exempelvis Mr Green kampanjkod. Ett bra tips är att kolla upp villkoren först. Ett spännande nöje.


Sponsrat inlägg.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Streep så portträttlik

Här ser vi Meryl Streep som järnladyn Thatcher i nya filmen "Thatcher". Wow vad portträtt lik hon är. Man skulle lätt kunna tro att det är den riktige järnladyn. Eller vad tycker du?


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nu är det klart hos tanddoktorn

Äntligen är det klart hos tanddoktorn. Idag var det sista gången på min renovering av tänderna. Har varit där så många gånger för att få kronor i nästan hela käften. Nedre framtänderna är de enda som är mina originaltänder resten är bara kronor. Men så fint det hela blev. Är så himla nöjd. Fick med mig en spruta med blekmedel och en blekskena. Så ikväll ska jag bleka de nedre. Är verkligen spänd på resultatet.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Cazzi Opeia i Östersund

Nu kommer bilderna från Cazzi Opeias spelning på nattklubb New York i Östersund i lördags.Vad tycker du om bilderna?


Foton: Stefan Falkelind






Bild 3: Min polare Daniel Hessel.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Underbara Cazzi Opeia

Det blev en riktig helkväll. Först fest hos mig och sen en annan fest. Sen fick jag skynda mig iväg till New York eftersom jag var med på deras gästlista. Den första jag stötte på där var sångerskan Cazzi Opeia som satt i baren. Surrade lite med henne och tog lite bilder. Då frågade hon om jag skulle fota uppträdandet. Ja svarade jag. Hon frågade då om hon fick använda bilderna och visst får hon det. Inga problem. Vilken lättsam och underbar person hon var. Sen blev det dax för uppyträdandet. Grymt bra hon var, Jag njöt för fulla drag mellan fotograferandet. Ni får se mer bilder här imorgon.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Babsan i förhör

Så här har du nog inte sett Babsan förut. I förhör. Ett riktigt schlagerförhör. Så underbart cool bild. Eller vad tycker du?



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det bästa är spänningen

Att spela på casino är ett roligt nöje tycker jag. Jag har själv varit ute på nätet och spelat. Prövade Black Jack och roulette. Det började riktigt bra och jag ökade min pott men slutade med att jag förlorade hela rubbet. Man blir så ivrig när det går bra och satsar lite fel. Hade jag tagit det lugnare så hade det gått bättre. Varvade mellan Black Jack och roulette. Det är mina favvo casinospel som finns på nätet. Om man vill bli bättre på att spela så finns det knep man kan ta till. På nätet finns det en massa olika siter som man kan välja på. Det är bara för dig att pröva dig fram så ser du vilken site som passar dig bäst. Hos de flesta får man en bonus när man reggar sig som medlem. Ett bra tips är att kolla upp vilkoren först. Ett spännande nöje och du behöver inte satsa en massa pengar.


Foto: freefoto.com

Sponsrat inlägg.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

New York i kväll

I kväll smäller det. Inte bokstavligen. Jag ska parta och sen blir det vår nattklubb New York där Cazzi Opeia ska showa. Det är så najs att jag inte behöver betala nåt eftersom jag är uppskriven på gästlistan. Har laddat med en vinare som jag har på kylning nu. Självklart kommer jag att ha kameran med mig så ni får se bilder här imorgon. Vad ska du göra ikväll?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Lyssna på Lady Gagas nya singel

Här kan du nu lyssna på Lady Gagas nya singel "Born this way". Den var en besvikelse. Inte alls som jag trodde. Det låter inte Gaga om den. Helt enkelt för mesig och torr. Den är trots allt inte helt kass men bättre kunde jag önska.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Synd om Kardashian?

Nu rasar realitystjärnan Kim Kardashian över utviksbilderna i tidningen W Magazine. Hon ångrar utviket.
– Jag känner mig så utnyttjad. Jag har definitivt lärt mig en läxa. Jag kommer aldrig att ta av mig kläderna igen om det så vore för Vogue, säger Kardashian i tv-showen ”Kourtney and Kim take New York”.
Vadå utnyttjad? Hon har tidigare gjort ett otal utvik helt friviliigt så vad är det för skillnad nu då? Det är knappas någon som dragit av henne kläderna och smygfotat. Bruden har själv klätt av sig spritt språngande naken och poserat för kameran. Det är inte ett dugg synd om henne. Så Kim borde sluta att tycka synd om sig själv.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Tidningsintervju

Idag på jobbet fick vi besök av en journalist från tidningen 100% Östersund. Hon var intresserad av att skriva om mötesplatsen där jag jobbar. Det blev rundabordssamtal eftersom vi är så pass många här. Så himla kul att media intresserar sig för vårt arbete fast vi inte öppnat än.  Resultatet får ni se den 26 februari.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Snöoväder här

Vilket jäkla snöoväder det har varit idag. Snön har vräkt ned hela dagen. Blåsten har gjort drivor längst vägarna. Ett riktigt skitväder helt enkelt. Det var verkligen skönt att få komma in i lägenheten och krypa ned i soffan. Utanför viner snön.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Pytt i middag

Håller precis på att käka middag. Satt på bussen och funderade på vad jag skulle äta idag. Då kom jag på att jag hade qournpytt i kylen. Underbart gott. Så det blev det till middag.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Läcker vardagsrumsmatta

Den här ullmattan gillar jag starkt. Färgerna är perfekta och mönstret är så vackert. Den skulle matcka min soffa. Finns på thehome.se. Vad tycker du?



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Beckham varnar för falska Facebook-sidor

David Beckham varnar fansen för falska Facebook-sidor som utger sig för att tillhöra hans söner Brooklyn,Romeo och Cruz, uppger Hollywood.com. Beckham skriver på sin egna FB-sida att hans söner inte finns på Facebook och uppmanar fansen att hålla sig borta från de falska profilerna. Det är verkligen skrämmande att man tydligen kan skapa konton i falskt namn. Det är rena rama identitetsstölden. Facebook borde genast titta över det här problemet.


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Glasskillen kom på besök

Vi ska troligtvis börja sälja glass på jobbet när det börjar bli vår och sommar. Härligt härligt. Vi fick besök av GB glass och han visade alla kulglassarna de har. Vad sugen på glass man blev. Börjar vi sälja blir vi de enda i hela det jättelika bostadsområdet som kan erbjuda det. Det kommer att bli en succè. Helt klart. Eller hur?



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Storbrittanien byter namn på Rihannas låt

Rihannas nyaste låt "S&M" är för het för britterna. Så het att den döpts om till "Come On" av brittisk radio. De har gått så långt att de även cencurerat vissa ord som "sex","kedjor" och "piskor". Så gör man inte. Vilket tilltag. När man börjar cencurera låtar har det verkligen gått för långt. Ett ingrepp som jag inte tycker är acceptabelt för fem öre. Men det är så typiskt för detta landet, att hålla på och cencurera vissa såkallade stötande ord. De tror liksom att de är lite finare folk än övriga världen.


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

En hel scen ur nya Åsa-Nisse filmen



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Så här blev modellbilden

I lördags fick jag chansen att vara modell för en kväll. Den suveräna modefotografen tog en massa bilder som blev så jäkla bra. Vad tycker du?


Copyright: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Protesten hjälpte

Det lönar sig ibland att protestera mot det man tycker är fel. Det gjorde Jennifer Huddleston när hon såg att en butik i Arkansas, USA valde att dölja omslaget på US Weekly. Orsaken var att Elton John och sin man poserar med deras bäbis. Flera kunder ansåg att bilden var stötande. Butiksinnehavaren täckte omslaget med skylten ”Family Shield. To protect young Harps shoppers.” Jennifer Huddleston tog en bild och lade ut på nätet och det resulterade till att censuren togs bort.
– Den här tog jag i min livsmedelsbutik. Jag blev chockad och förskräckt, skrev Jennifer Huddleston, rapporterar aftonbladet.se



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Modell för en kväll

Ja igår var man modell. Nej det var inte åt nåt glassigt modemagasin utan mer privat. Det var mycket väntande innan det blev våran tur att fotas. Jäkligt kul var det att bli fotad av en riktig modellfotograf. Hon var så lättsam och härlig. Bilderna blev skitbra. Ni får se en bild här imorgon. Jag blev även sminkad av en riktig make up artist. Nu förstår jag vilket slit riktiga fotomodeller får utstå vid plåtningar. Superkul att få pröva på att vara fotomodell för en kväll. Det kan jag varmt rekommendera er att pröva på.


Foto: Monica Grönblad


Foton: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Hon ska jag gå och se nästa lördag



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Makeover och fotning idag

Min polare M ville att jag skulle hänga med på makeover med fotning idag. Det lät verkligen skitkul så så blir det för min del. Jag vet inte mer än så. Då blir det extra spännande. Man ska ju ta tillvara på livets godsaker så det här kan jag inte missa. Får göra mig iordning lite innan så resultatet blir optimalt.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Vilken töntig körledare

Sitter och glor på Kanal5:s "Konferensresan". En av grupperna är en kör. Både körledaren och hela kören verkat hel töntiga. När de ska till att äta buffèn så kommer de och sjunger samtidigt som de plockar åt sig maten. En sång som låter som typ hare krishna. Så himla töntigt så jag håller på att dö. Värre blir det när körledaren börjar att välsigna maten. Nära på att jag byter kanal. Hade jag varit med i den kören så hade jag gått och låst in mig på rummet tills konferensen var över.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ursnygga skyltar

En bekant till mig visade mig handgjorda skyltar som han själv tillverkar. Blev verkligen impad över hur snygga de är. Vilket proffs han är. Man bestämmer själv hur man vill att skylten ska se ut. Så är du intresserad av att köpa en så bara maila mig på falknet(at)hotmail.com.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Funderar på att måla istället för tapet

Jag funderar på att måla om hemma istället för att tapetsera om. Har blivit inspirerad av att vi målat om på jobbet. Men jag är inte helt såld på det än. Därför frågar jag dig om målning är en bra idè?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Jag delar stjärntecken med Kanye West

Vilka kändisar är född i samma stjärntecken som du? Eftersom jag är en kräfta delar jag stjärntecken med Kanye West och Sophia Bush. Känns inget speciellt eftersom herr West inte lirar min musikstil och Sophia känner jag inte till.


posh24.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Cyndi Lauper drabbad av allergichock

Bilderna på en rödflammig Cyndi Lauper satte igång spekulationer på nätet igår. Vad hade hänt med hennes ansikte egentligen? Spekulationerna blev så stora och det ledde till att hon valde att gå ut och kommentera bilderna.
– Det är bara utslag, jag kommer bli återställd, säger hon till Radaronline.

Vilken tur att det inte var något allvarligare. Jag önskar henne lycka till med att få bort rödflammorna.


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

På jobbet

Så här snygg blev pelaren när en boende i området, där jag jobbar, marmorerade den. Jag blir verkligen impad över hur jäkla proffsig han är. På ett litet kick så hade han fixat det. Visst är det grymt läckert?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kladd dag

Idag var det en riktig kladdag. Kladd på väggarna med målarfärg. Vi håller på att ställa i ordning vår nya lokal så det var lite målarjobb som behövdes utföras. Det tar på krafterna kan jag säga. Känner mig rätt så slut just nu. Blev tvungen att sova en stund efter middagen.


Arkivbild. Innan målningen. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Jäkligt snygg

Jag hittade en härlig huvtröja på stayhard.se. Riktigt läckert tryck. Innerfodret har en snygg gulfärg som passar ihop med det svarta och vita på utsidan. Märket är Billabong. Vad tycker du?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,





RSS 2.0