Här är de nominerade till snyggaste killbloggaren

Nu är nomineringen till nätets snyggaste killbloggare klar. Här är de nominerade. Rösta på din favorit genom att skriva en kommentar här. De fyra som får flest röster går till final. Man kan INTE rösta på sig själv. Däremot kan man skriva ett inlägg om tävlingen på sin blogg och länka till detta tävlingsinlägg. Då kan man få fler att rösta på just en själv.  Anonyma röster räknas ej. En röst per mailadress.

1.

falkelind.blogg.se

2.

repeatmymusic.blogg.se

3.

walentin.blogg.se

4.


designadinblogg.se

5.

jonnnyochblondie.blogg.se

6.

metrobloggen.se/estonianangel

7.

kryckansblogg.blogg.se

8.

jalonen.blogg.se

9.

andreasstil.blogg.se


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Testar att...

7563e6f24bf77b875a48987bf0a88f09.png

Kolla varifrån!

 

Testar att mobilblogga. Jag som liten.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Påminner om min bloggtävling: Snyggaste killbloggaren



Vem tycker du är den snyggaste killbloggaren här på nätet? Glöm inte bort min bloggtävling. Skriv en kommentar till tävlingsinlägget här och anmäl bloggen. Du kan anmäla din egna blogg också såklart. Sen utser jag fyra finalister som jag länkar till. Så kör igång för fulla muggar och nominera den snyggaste killbloggaren på nätet. Det är snart dax att utse finalisterna.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Sista pratstunden med Arbetsförmedlingen



Nu har jag traskat in till Arbetsförmedlingen för att prata med min kontakt där. Det var den tredje gången jag träffade henne och pratade om allt som hänt och hur man nu mår. Det kändes himla skönt att få berätta för henne. Hon är förstående och bekräftar att jag handlar och tänker rätt så nu behöver jag inte ha nån mer träff med henne. Det har stärkt mig otroligt mycket så nu får jag kämpa på själv. Har mycket verktyg att använda mig av nu. Det känns mycket bra.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Förfest, No Comments och efterparty


Plaza. Foto: Stefan Falkelind

Nu får ni äntligen se bilderna från utgången för några veckor sedan. Blev bjuden på förfest hos M som bara bor en bit ifrån mig. Så det var nära och bra tyckte jag. bara att knalla över. Det var jäkligt kul att få träffa henne och lite nytt folk. hade aldrig varit där förut. Jag blev direkt utskälld av hennes hund fast sen var den tyst och fin. Sen begav vi oss in till Plaza. Mitt älsklingsband NoComments skulle lira där så valet var självklart. Inne på Plaza så dök mina gamla dagisbarn upp, M och A. Har i och för sig träffat dem tidigare men det är alltid lika kula att träffa dem. Grabbarna har nu växt upp till riktiga män. Vad tiden går. Hängde sen med bröderna på efterfest och rökte vattenpipa. En stilla och skön efterfest. Alla foton har jag tagit.


Förfesten hos M.


Plaza




NoComments







Bröderna D.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nu får jag hem min älskade kamera



Panasonic DMC-G1. Inte min kamera.

Min kamera har varit på semester i några veckor. Har verkligen saknat den. Men igår fick jag tag på kameravakten och vi bestämde träff idag. När man inte har den här hemma så kommer saknaden över en. Har en massa bilder i den som jag ska lägga ut här på bloggen. Så om ett litet tag så återser vi varandra. Känns helt underbart bra. Det har inte varit nån fara med den eftersom den har blivit väl omhändertagen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Peter Jöback söker jobb i New York



Artisten Peter Jöback har lämnat Sverige. Han har styrt kosen till miljonstaden New York för att försöka göra karriär där. Nyligen sökte han till Andrew Lloyd Webbers fortsättning av "Fantomen på operan". Där han sökte rollen som Raol. Regissören ville att Jöback skulle söka huvudrollen istället men den fick han inte. Han medverkar också i dokumentären "Happy, handsome and unknown"SVT.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Helt sjuk dröm




Det är helt otroligt vad man kan drömma. I natt drömde jag en så sjuk dröm. Jag kommer inte ihåg precis allt men vissa saker har etsat sig fast. Drömde att jag var i nåt stort hus. Typ en mysig villa. Med mig i hustet fanns det två killar som jag blev intresserad av. Jag ville ha båda. Ena killen blev sur för att jag strulade med den andra killen. Det som var mest sjukt var att Madonna var där. Hon och jag var som bästa polare och skojade och skämtade. Men hon såg inte ut som Madonna. Inte vacker och slafsigt klädd. men en massa stora halsband hade hon på sig. kommer ihåg att jag tänkte i drömmen att det inte kunde vara Madonna men det var det faktiskt. Det är helt fantastiskt vad man kan drömma om. vad har ni drömt om?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nanne grönvall: Avundsjuk



Den här låten vill jag tillängna vissa speciella personer som snackar en massa skit om andra. Avundsjuk är vad de är.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Höstmarknad och nya skor



Hade inte tänkt så mycket på att det är höstmarknad i stan. Hade ärende på stan så då gick jag rätt igenom marknaden. Snacka om vad mycket folk det var. Blev alldeles trött i huvudet. Fick en kort impuls att jag skulle köpa nåt men jag visste inte riktigt vad. Sen kom jag på att jag inte hade några lösa pengar på mig. Så då var det lätt att skippa det. Sen vidare upp på gågatan. Där fick jag en impuls till. Jag kom på att jag behövde nya dansskor. Tog första bästa skoaffär. Det blev Eurosko. Jag hade sån röta att jag hittade ett par för bara 300 spänn. De hade kostat nästan 1 000 riksdaler. Vilket fynd alltså. Så nu är jag glad och nöjd. Visst var det bra pris för skorna?

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Bra gjort Schyffert



Ikväll är kändis bimbon Anna Anka gäst i tv programmet Skavlan. En av de andra gästerna är allas vår Henrik Schyffert. Inget märkvärdigt med det men det som är så himla underbart bra är när Schyffert skäller ut ankan. Han säger till henne att hon har en kvinnosyn som Usama bin Ladin. Detta efter hennes omtalade utalanden att det är kvinnans skyldighet att tillfredställa mannen sexuellt. SVT1 klockan 21.

- Du har samma kvinnosyn som Usama bin Ladin. Det kanske kan bero på att du är gift med en man som föddes ungefär när holländarna bytte till sig New York, säger Henrik Schyffert i programmet.

Så jäkla bra sagt Schyffert. Helt klockrent. Jag håller med han till 100 %. Hennes kvinnosyn är förskräcklig. Blir man sån när man lever i lyx och flärd? Ja i ankans fall så är det verkligen uppenbart. Det är bra att Schyffert tog ned den här uppblåsta ankan på jorden. Hejja Henrik. Efter åt säger hon till Aftonbladet, att hon tog det som en kul grej eftersom Henrik är komiker och bara gjorde sitt jobb. Men snälla lilla fru Anka. Han menade vad han sa. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Jäkligt goa mackor på Subway



Igår kväll gick jag förbi Subway. Blev så himla sugen på en sån där macka. De har så underbart speciella mackor. Så det blev att jag beställde en veggie. Det blev till att knata hem och njuta av mackan. Ville inte sitta där på Subway och käka den utan ville hem och njuta ordentligt. Snacka om att de har goa bröd. Frasiga och spröda och fylld med underbart gott innehåll. Rekomenderas starkt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Snyggaste killbloggaren?



Vem tycker du är den snyggaste killbloggaren på nätet? Skriv en kommentar här och anmäl bloggen. Du kan anmäla din egna blogg också såklart. Sen utser jag fyra finalister som jag länkar till. Så kör igång för fulla muggar och nominera den snyggaste killbloggaren på nätet.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Fortfarande sjuklig



Känner mig lite bättre idag. Men jag är inte helt bra från influensan. Försöker att sova mycket,äta nyttigt och dricka mycket vatten. Har inte lika kraftig hosta idag som tur är. Tack och lov så är man inte så däckad att man inte kan göra nåt utan jag gör saker som jag brukar göra men nån tripp till stan blir det inte. Hoppas jag blir helt återställd till helgen. Hoppas,hoppas!!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Berg och Luuk fick en son


posh24.se

Grattis får man säga till programledar paret Berg och Luuk, som fick en liten son förra veckan. Carina Berg har hunnit bli hela 31 och Kristian Luuk hela 43 bast. Enligt Aftonbladet så mår alla bra. Herr Luuk har sedan tidigare två barn. Smilla och Sebastian. Vad ungen ska heta vet vi inte än.  Vad tycker du att sonen ska heta? GRATTIS igen!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Anastacia är så jäkla bra



Jag bara älskar Anastacia och den här låten. Den är är så underbart bra. Eller vad tycker mina bloggläsare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nudlar för hela slanten


Inte mina nudlar.

Jag känner att det ofta är jäkligt svårt att komma på vad man ska käka till middag. Satt och funderade och tänkte först till affären. Sen så kom jag på att jag hade nudlar i skåpet. varför då ge sig iväg och köpa nåt? Så det blev valet av middag idag. Nudlar för hela slanten. har tagit två paket. En med svampsmak och den andra med grönsakssmak. Sen har jag börjat med att he i en stänk soya. Det blir supergott. Man ska bara inte he i för mycket. Då blir det äckligt. Vad blir er middag?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

"Galna" Lady Gaga


Aftonbladet.se

Hon är verkligen "galen", den där Lady Gaga. Mitt under MTV:s Music Video Awards som sändes i söndags natt gjorde hon ett helt galet nummer till sin låt "Paparazzi". Mitt under låten börjar hon blöda från magen och tillslut så är hon alldeles blodig över hela kroppen och ansiket. Slut tuchen är när superstjärnan Lady Gaga hänger sig själv. Jag tycker det är jäkligt coolt och häftigt. Numret speglar hur paparazzi kan driva kändisar till självmord. Hon är verkligen helt otroligt "galen".

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Känner mig krasslig idag



Det börjde så smått i helgen med halsont och hosta. Idag är det lite bättre men jag hostar som bara den så jag nästan svimmar. Det känns mest i lungorna. Som att det är nåt som trycker på. Lite huvuvvärk har man också. Nejdå, det är inte svininfluensan jag fått. Har bara väntat på att jag också ska bli sjuk. Halva Sverige är sjuk tycker jag. Har ni klarat er?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Min nya blogg om andar



Nu kan jag avslöja vad min nya blogg handlar om.
Den handlar om andar. Andar för hela slanten. Jag kommer att skriva om hemsökta hus, läsar berättelsen och allt annat som har med spöken att göra. Jag är så himla intresserad av allt vad som har att gör amed såna saker. Så himla spännande. Vad tycker ni om det?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

TACK alla läsare för ert stöd


TACK alla goa bloggläsare för ert stöd. Jag blir glad och tacksam över det fina stöd jag fått av er bloggläsare gällande förtal mot mig.  Det betyder mycket ska ni veta.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

En till blogg pågång


Fujitsu-Siemens

Sitter här framför min mini laptop och pular och fixar med en ytterligare blogg. Nä jag tänker inte avsljöja än vad den kommer att handla om. Kan säga att det är nåt som är jäkligt spännande för de flesta. Jag hoppas jag hinner fixa till allt idag så ni kan premiär besöka den. Känner mig så jäkla inspirerad.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Tips på bra rysare?



Ikväll blir det troligtvis en hemma pys mys kväll. Fast jag skulle vilja dela den med nån go person. Hmm måste fundera på med vilken? Kanske man skulle hyra en film också. En riktig bra rysare som man inte sett förut. Men som vanligt när jag ska komma på nån så är det tomt i skallen. Har ni några tips?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nu har jag fått nog av skitsnacket

Det finns gränser för skitsnack. Tillslut får man nog. Jag har tur som inte är så hårt drabbad. Jag menar av det jag hör och ser. Annat kan jag inte bli störd på. Det är en kille här i stan som har satt som sin livsuppgift att sprida ut lögner om mig. Han är flitig med att kommentera vissa av mina inlägg. Han heter Fredrik Olausson och har själv en blogg. Han förtalar mig med att skriva i sina kommentarer att jag skulle vara en alkoholist. Jag fattar inte hur nån kan så envetet köra  sin förtalskampanj. Fattar han inte  bättre. Tydlingen inte. Dessutom så tror han att jag är så dum så att jag inte fattar att det är han som döljer sig bakom signaturen Fab5, som han underteckar sina inlägg med. Snacka om att vara feg och inte våga stå för sina ord. Jag har själv kollat upp ip-numrena på Fab5 och när han har skrivit under med sitt namn. Samma nummer. Så jag funderar starkt på att polisanmäla han för förtal.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Grym rökelse drake


Jag älskar rökelse. Doften är så underbart härlig. Jag har några gamla rökelsepinnar men de är inget att tända på. Blir liksom ingen god doft då. Har inte ens en rökelsehållare. Den här grymma hittade jag på mystica.se för 135 riksdaler. Längd 28 cm och höjd 10 cm. Den vill jag ha. Funderar starkt på att köpa den. Visst är den grym?

Mystica.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Coop Konsum lurar fortfarande sina kunder



Blev jäkligt förvånad när jag upptäckte att min närmaste mataffär fortfarande lurar sina kunder. Jag har nämnt det här förut och trodde att de skulle bättra sig. Men icke sa Nicke. Det handlar om tunnbrödet. I butikens brödhyllor finns det billigare och dyrare tunnisar. Inget konstigt med det. Inte alls. Men där de har de dyrare handbakade brödet har de satt en skylt med priset på det billigare. Precis lika som förra gången jag tog upp det här i bloggen. Snacka om att lura sina kunder. Många tittar bara på priset och tar sen brödet. Att det sen inte är samma fabrikat tänker de inte på. Sen betalar de snällt för de dyrare tunnisarna. Vilken jävla dålig stil av Coop Konsum. Det är ingen slump att skylten står där den står. Nej, skärp er och sätt ditt rätt pris för fan. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Matchande skjorta och jeans


Hittade några perfekta partykläder hos Jack & Jones. Jag gillar skjortor så då valde jag genast den här enkla med sina underbara ränder. Randiga saker faller jag för. Så jäkla härligt. Don shirt reg fit för 400 spänn. Till den så har jag matchande jeans av märket Travis Bright Touch. Priset för dem är 799 riksdaler. Jäkligt tufft med de vita inslagen. Vad tycker ni om mitt val? Besök Jack & Jones genom att använda min annons här till höger




Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kanske får jobb på cafe



I morse ringde Arbetsförmedlingen mig och de hade hittat ett eventuellt jobb åt mig på ett cafe. Känns himla bra. Fast det är inte säkert att jag får det. Man är liksom inte ensam om jobbet så att säga. Det skulle vara superkul att få jobba på ett cafe. Att få träffa trevliga personer och ge service. Perfekt för mig. Då skulle jag bli ansvarig för allt där. Vilken utmaning alltså. Nu håller jag tummarna stenhårt att jag får det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Underbar låt med Ville Niskanen



"Låt mig vara" av Ville Niskanen. Han var med och tävlade i IDOL och här får ni höra hans nya låt. Den är grymt bra. Här är hans härliga blogg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fixat tänderna



Är så glad över mina nya tänder. Hade fått en tid hos tanddoktorn idag. Knatade in och träffade min tanddoktor. En del av de det de lagat förut hade lossnat men det var inte det viktigaste att fixa. Utan jag sa till henne att det var viktigast med framtänderna. Så hon började att bygga upp två av dem. När jag fick se resultatet så blev jag så himla glad. De två tänderna blev så jäkla bra. Så nu känner jag mig så nöjd. Men det är inte färdig lagat än. Ska dit igen. Tycker det är skönt att gå till tanddoktorn. När hon borrade så kände jag en smak av bränt hår i munnen. Fy fan vad äckligt. Gillar ni tandläkaren?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Äntligen får jag min lön



Äntligen får jag min välförtjänta lön. Det har varit en jobbig och segdragen process att få min föredetta chef att betala mig min lön. Men idag så ringde min fackombudsman och sa att min ex chef hade betalat in min lön till Unionen. De skulle bara hitta inbetalningen så får jag pengarna insatt på mitt konto.  Snacka om att jag känner mig glad och uppåt. Jag vann över min jäkla ex chef. JIPPI!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Grattis Karin till 1 år proplus



Nu är tävlingen om 1 helt års gratis proplus på bloggplus.se, över. Vinnaren blen Karin. GRATTIS!! Undrar bara vilken favvogrupp Karin har? Du som inte redan är är medlem på bloggplus, bli det. Du får massor av besökare till din blogg. Helt gratis.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Bäst och sämst klädda på Mtv-galan


Aftonbladet.se

I går var det dax igen för Mtv-galan. Vem var snyggast klädd? Vem var sämst klädd? Ja smaken är delad men här kommer min åsikt. Kanye West kom iklädd en svart skjorta som var slarvigt instoppad bara på ena sidan. I handen hade han en spritflaska och till det hela ett par slitna jeans. Nej det var verkligen ingen höjdare. I hans sällskap var Amer Rose. Hon såg mest ut att komma direkt från yttre rymden eller från serien V. Iklädd en kroppsstrumpa så ful som den. Lady Gaga bar en lila kreation som jag bara älskar. Jag tycker Shakira var bäst klädd. I lårhöga stövlar och en  super cool kort klänning i svart med lite vitt inslag. Pink hade precis likadan klänning på sig men Shakira gjorde sig bäst i den kreationen. Vad tycker ni då?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Lady Gaga - Paparazzi



Äntligen har jag hittat Lady Gagas "Paparazzi video. Så jäkla bra alltså.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Irreterad på "America`s next top model"




Sitter och kollar på dokusåpan "America´s next top model".
Jag blir så irreterad hela tiden. Vilken jäkla skitvärld modell yrket är. Inte glamoröst och så. Visserligen är det en tävling men jag fattar inte när domarna granskar tjejernas bilder. Hon ser livlös ut. Hon ser vilsen ut är kommentarer som de vräker ut sig. När man tittar på bilderna så ser jag inte alls det. Skulle de bilderna vara i en modetidning så skulle absolut inte läsarna sitta och tycka så. Jag menar att domarna bara sitter där och lever i sin egna värld. Sen när vi kommer till tjejerna som deltager. De flesta är så patetiska och så urlöjliga. Grinar för det lilla minsta. Gapar och fjantskriker. Typiskt när tjejer är tillsammans. Helt enkel är de så fjantiga så man nästan exploderar. Sen så är de så elaka mot varandra. Riktiga bitchar. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga bilder idag

Det blir inga bilder idag. Var ut igår på Plaza. Fotade som bara den men tyvärr så kan ni inte få se några bilder idag.Har liksom inte kameran här. Jag glömde den där jag var på efterfest. Så jag måste hämta kameran först. Men sen får ni se bilder på mina vänner och på bandet No Coments.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Stjärnornas häftiga kreationer i nya "Sex and the city"



I nya "Sex and the city" får vi  se världs stjärnorna i helt fantastiskt häftiga kreationer. Samantha i åttiotals frissa med jätte stort hår. Här ser ni hur det såg ut vid inspelningen. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

No coments please



Vilken grym kväll det blev. Träffade upp P,P,Ö och en tjej på afterwork på Plaza. Fick sitta på en hög barstol vid bordet. Fanns liksom ingen annan stol i närheten. Vi blev där bra länge och sen ner till Captain Cook. Fast där blev det bara nån öl och sen tillbaks till Plaza. I väntan på kvällens höjdpunk, bandet No Coments, så var jag uppe på dansgolvet och dansade loss med Ö,P och P. Grymt kul att dansa och jäkligt bra låtar. Man blev verkligen glad över låtvalet. Sen var det dax för No Coments. De är så jäkla bra och så känner jag alla i bandet. Peder och Isabel är så underbara personer. Alltid så kul att träffa dem när de är här i stan. Sen träffade jag också L som är reporter på Länstidningen och snyggingen P. Nä det blev ingen efterfest. Hade ingen lust för nåt sånt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Snart blir det afterwork



Om några timmar så smäller det med en riktig afterwork. Fast för mig kan man väl inte kalla det så eftersom jag är utan jobb just nu. Så för mig blir det väl after mellan ett jobb. En gammal job kollega ville att jag skulle hänga på. Har inte träffat han på flera år tror jag det är. Ska bli så kul. Jag tror det blir Plaza. Det lutar åt det hållet. Nån fler som ska på afterwork?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nu kan jag SIMa lugnt



Äntligen så kom då mitt SIM kort så jag kan ligga i soffan och blogga. Jag hade räknar ut att det skulle komma idag och mycket riktigt så fanns det i brevet från Comhem. Är superglad nu ska ni veta. Så nu kan jag SIMa lugnt. Visst är det lite lyxigt?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Munkar och Jesus


Foton: Stefan Falkelind

Nu har jag varit in till stan och fikat munk och Jesus var med oss. Facebook är fantastiskt bra att ha. Där får man så snabbt kontakt med sina polare. A som lever sitt liv genom Facebook var inloggad och ville ta en fika på stan. eller det var jag som frågade och sen några timmar senare så tog jag vägen förbi Badhusparken. halleluja säger jag. Där mitt framför scenen stod en buss. Jesus on tour. Nej tänkte jag. Inget för mig så jag gick upp till torget och mötte upp a. Vi gick och köpte kaffe och choklad munkar. Sen knallade vi ner till vårat favvo ställe i Badhusparken. Bakom oss så hade vi Jesus med oss. Halleluja. Så det passade ju bra att vi köpt med oss lite munkar. Så lägligt. Det är så mysigt att fika med A. Hon är så glad och jag får extra energi. Gillar ni att fika på stan?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nu får skivbolagen ge sig


Lyssna på "Thorn in my side"


Skivbolagen får ta och ge sig med rättigheter hit och rättigheter dit när det gäller musikvideos.
Förut så kunde man hitta en uppsjö av musikvideosYoutube som man kunde lägga in på sin blogg. Men nu så har de jäkla skivbolagen börjat få storhetsvansinne. De flesta stora artisters musikvideos har blivit raderade därifrån och andra kan bara beskådas om man är på Youtube siten. Artisterna grejar väl ihop en video till sin låt för att få PR och bli mer populär. Helt enkelt en marknadsföringsgrej. Det är väl meningen att videon ska visas så mycket som möjligt. Men nu kommer de stora skivbolags bossarna med fingret i högsta hugg och förbjuder att videona visas på bloggarna. Nu är väl måttet rågat eller hur?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vinn 1 års gratis proplus



Jag har vunnit ett helt års gratis proplus på
bloggplus.se. Visst är jag glad över det. Dessutom så får jag ge bort ett års till en medlem. Vill du vara med och tävla? Gör så här:

Är du inte medlem på bloggplus.se. Bli det här helt gratis.
Skriv din favvofilm i en kommentar här.
Besök min samarbetspartner genom bannern.



Nämn tävlingen och länka hit i ett blogginlägg på din blogg. Räcker med nån mening.

Lycka till!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Less på Comhem



Jag blir så himla less på Comhem för att de klantar sig med mitt mobila bredband.
Hade sett fram emot att kunna ligga i soffan och läsa era bloggar och själv printa ned lite inlägg. Nä inte kan det vara så bra. Hämtade modempaketet i söndags och var så himla glad. Men när jag öppnade det så fanns det inget jäkla SIM-kort. Så typiskt,så typiskt. Så idag tog jag luren och ringde dem. Mycket riktigt så hade det blivit ett fel så de hade missat att beställa ett åt mig. Blir så less på Comhem. Nu har jag modemet men kan inte använda det. De lovade att SIM-kortet skulle komma i veckan. Hmm. Visst man kan göra fel men jag blir less när jag inte får köra igång nu när jag har modemet. Nån fler som råkat ut för det?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Sov över i spökprästgården


Foto: Stefan Falkelind

Eftersom det är en bloggläsare som vill att jag berättar om spökprästgården i Borgvattnet så kommer det här. Den ligger i Ragunda kommun och i landskapet Jämtland. Jag har själv sovit över där med några polare fast det var många,många år sen. Klarar man av att stanna där hela natten så får man ett övernattningsbevis och ett sånt fick jag. Huset byggdes 1876 och det sägs vara hemsökt. En präst har blivit urkstad ur gungstolen,kvinnor har setts sitta i en soffa i "gråteskornas rum". När vi var där så gjorde vi anden i glaset. Det var sent på kvällen och vi satt i matsalen. Plötsligt så hör vi en knackning på dörren. Den var stängd och det fanns inga andra i huset än vi. Ena polaren ropade "Kom in" men jag sa åt honom att inte bjuda in det som fanns där på andra sidan. Han klev upp och gick och öppnade dörren men det fanns ingen där. Sen när jag gått och lagt mig i TV rummet så vaknar jag till av att min polare kommer fram till mig och säger att jag ska kliva upp för vi skulle ju festa. Somnar om och vaknar sen av att han kommer fram och säger samma sak. Han "gick före sig" helt enkelt. Jag tror stenhårt på att pästgården är hemsökt. Vad tror ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vinn mat på ICA för 400 spänn


Nu kan du vara med och tävla om ett presentkort på 400 spänn på ICA. Det är ju aldrig fel med det. Det behövs verkligen när man har så dåligt med money. Bloggerskan olaplaomablanka håller i tävlingen. Jag vill verkligen vinna. Skulle sitta helt rätt det.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Coolt party på Jack Rabbit Slim Jim


Jag och A.

I lördags så var det dax för födelsedagspartyt med stort F.
Laddade med några öl och sen så tog jag en bulle till Jack Rabbit Slim Jim. Det hade inte kommit så många än men inte gjorde det nåt. Spanade in lokalerna. Har aldrig varit där förut. Det var skithäftigt. En underbar lokal för att ha party i. Trevlig personal och härlig atmosfär. Sen så kom det mer folk och det blev hejande hit och hejande dit. Kändes nice att jag kände några i bandet som lirade. Skön musik att parta till. Jag hade tagit med mig kameran så här ser ni lite. Bara lite kort från partyt. Det häftigaste var de två 50-tals bilarna som stod där inne. De hade byggt om de så att det fanns bord i bilarna. Så häftigt alltså. Eller hur? Jag är glad att vi har en sån häftig restaurang här i stan. Foton: Stefan Falkelind.





Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Viktigt om flunsan på Agenda



Just nu siter jag bänkad framför TV burken och kollar på Agenda som kör om sveininfluensan. Man blir verkligen skraj när jag får höra att snart så slår den till ordentligt. Det är helt suveränt att Agenda tar upp det här så man får veta lite mer ingående om allt som rör flunsan. Nu får man vara noga med vad man tar i och att tvätta händerna ofta. Inte så upplyftande så här på en söndag.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Är det en utomjording?



2007 hittades en varelse som en UFO expert påstår är en liten alien. Det rapporterar aftonbladet.se. Det var en bonde i Mexico som hittade den skräckinjagande varelsen och enligt bonde var den då vid liv. Han blev så rädd att han dränkte den. Ett år senare lämnade han över kadavret till forskare för DNA prover. Resultatet visar att det är en helt okänd art. En UFO expert påstår att det är en utomjording medans andra inte tror på det eftersom UFO experten haft fel förut. Även om jag tror på utomjordingar så tror jag inte det är en sån utan bara en okänd art. Bara för att den påminner om ett människobebis så betyder det inte att den är en riktig alien. Men den är väldigt facinerande. Vad tror ni det är?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nollning och födelsedags party



Knatade in till stan fast jag inte hade nån direkt lust eller ork, och möttes av en massa studenter.
Tänkte inte på att det var studentnollningen. Fullt med folk i Badhusparken och nåt spektakel på scenen. Kikade lite kort innan jag gick vidare.  Tycker bara det är jobbigt att glo på studenternas spektakel. De skriker och det är en massa ståj. Ingen för mig inte. Fast det är ju inte för oss medborgare de gör det så de får väl hålla på bäst de vill. Målet idag var ju bolaget eftersom D fyller år idag och han har ordnat ett stort party. Det blev några öl och sen hem igen. Längtar till partyt ikväll. Vad ska ni göra ikväll?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Idag blir det en vilodag


Foto:alanza.se

Idag är man rätt så seg. Orkar inte göra nåt ansträngande alls. Sitter just nu och bloggar med hjälp av min älskade mini PC. Den är grymt bra. Lite jobbigt att sitta. hade helst velat ligga i soffan med datorn men det går inte nu. När jag får mobilt så blir det liggande. Så ikväll blir det TV, soffa och nåt gott att äta på. Vad ska ni göra?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Michael Jacksons sista vila


aftonbladet.se

Nu är stjärnan begravd. Michael Jackson har fått sin sista vila. I natt begravdes han. hans familj och 200 hundra gäster fanns på plats.Han begravdes i en guld belagd kista. Nu får han äntligen den frid som han var i behov av när han levde. Så de rykten som spridits att han skulle vara i liv kan man nu bevisligen avfärda. Hur känner ni nu när popstjärnan inte finns längre?


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Rickard Olsson var kändisen



Nu ska jag avslöja kändisen. Ni gissade helt rätt. Det var Rickard Olsson som dålde sig bakom det svarta. Han behöver nog ingen närmare presentation. "Bingo Lotto", "Vem vet mest" osv.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Ska prata ut hos arbetsförmedlingen


Foto: Stefan Falkelind

Arbetsförmedlingen nästa. Idag så ska jag knata in till stan. Inte för att det kommer att bli så kul men jag måste. Ska träffa en kvinna där och prata om det jag har varit med om när det gäller min jäkla före detta arbetsgivare. Känns ändå skönt att äntligen få  prata ut med nån som förstår. Ute skiner solen så det är ju bra det. Här ser ni min älskade affish på den gudomliga Marilyn Monroe. Köpte den när jag gick i gymnasiet. vad ska ni göra idag?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Super nice jacka


Foto: Shiny Retro Motor Jacket SEK 1349, Scotch & Soda - NELLY.COM

Har hittat den här supe nica jackan från nelly.com. Märket är Scotch & Soda och man får lägga ut 1 349 riksdaler så får man den. 100% polyamid. Padding 100% ployester. Kan betställas genom att klicka på min nelly.com annons. Tyvärr så får du inte med killen på köpet även om jag önskar det. Gillar glansigheten och de häftiga bröstfickorna. Vad tycker ni bloggläsare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,




Mariah Careys nya grymma låt



Mariah Careys nya singel Obsessed är helt grym. Älskar den här låten. Den kommer att gå het på dansgolven kan jag lova. Eller vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nu får vi passa oss för svininfluensan



Nu är det allvar och vi måste passa oss för den fruktade svininfluensan. Nu ska alla i Sverige få möjligheten att ta en spruta. Men det tar nog några månader innan alla som vill har fått sin dos. Förut så tänkte jag inte så mycket på den men nu dessto mer. Man börjar bli lite orolig. Jag ska defenitiv pumpa i mig vaccinet så fort jag kommer åt det. Hur ska ni göra mina bloggläsare? Ni  får inte drabbas. Håller tummarna för er.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Trött och ont


Foto: Stefan Falkelind

Känner mig riktigt trött och har ont i ryggen. Men det är som vanligt nuförtiden. Jag har lärt mig att leva med det. Man kan inte gräva ned sig över det. Jag vet ju varför som det är så. Det är biverkningar från den medicin jag äter så det är inget att göra nåt åt. Tack och lov så är det inte lika illa jämt och en del biverkningar kan ju försvinna sen. Självklart så hoppas jag på det. Nä nu blir det en cigg.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,





RSS 2.0