Min arbetsgivare ger mig inte lönen

Det är förjävligt rent ut sagt. Att min arbetsgivare inte betalar ut min lön som jag ska ha. Har fått en del av maj lönen men det fattas närmare 3 000 spänn och sen är det juni lönen som jag inte fått nåt av. Så jag ringde till facket så nu kommer de att agera så jag får mina pengar. Vilken jäkla skit till arbetsgivare man har. Jag är så himla glad över att jag är med i facket. När man nu behöver hjälp så ställer de upp. Det känns jäkligt skönt det ska ni veta. Nån som råkat ut för samma sak?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Johnny Depp som galen hattmakare



Här ser ni skådespelaren Johnny Depp i filmen "Alice i underlandet". Visst är han grym? Älskar den här grymma bilden.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Läckra ekologiska tishor





Hittade de har två urhäftiga tishorna på astridgoesorganic.com Den gula gillar jag bäst, dels den härliga färgen och kobilden. Priset är 350 rikdaler. Den andra är lite billigare och du får den för 300 pix. Dessutom är de tillverkade i ekologisk bomull. Vad tycker du om dem?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ont i ryggen

Dagen efter min födelsedag börjar inte så bra. Ont i ryggen och i de flesta musklerna i kroppen. Nä det är ingen förkylning utan jag har haft ont i ryggen i säkert 8 månader. Så nu är det påtiden att jag går till en sjukgymnast så denne får fixa till ryggen min. Hur är det med er då?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Fler papperskorgar,kommunen



I Badhusparken och i hamnområdet ser det ut som värsta festivalområdet. Överfulla papperskorgar som kommunen inte bryr sig om att tömma. Folk får till och med lov att ställa sitt skräp nedanför sopbehållarna. Snacka om att Måsarna kommer att dra iväg med skräpet. Jag fattar inte att vår kära kommun inte far ut och tömmer korgarna oftare nu när det är sommar och fint väder. De borde väl fatta att det blir mer skräp då när folk sitter och grillar eller tar med sig fika. Sen så är kommunen så himla dum att de inte sätter ut fler papperskorgar. Nej ändring behövs. Fler korgar och töm för fan de korgar som finns. Skärpning kommunen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Härlig sommarlåt



Den här låten är så jäkla cool. Min favvo. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Grattis på mig själv



Idag är det min stora dag. Eller är det det? Fyller nämligen år idag. Ett år närmare pensionen har jag blivit. Men det kommer inte att bli nåt stort kalas. Vet faktiskt inte hur jag ska fira min födelsedag. Jag brukar inte slå på stora trumman när jag fyller år. Det känns inte så viktigt. Men jag får se hur dagen och kvällen blir. Grattis på mig själv!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Måla din älskling med chocolate


149 spänn på Lustjakt

Är du en sån som bara älskar chocolate? Varför inte köpa dig en tub och pensla in din älskling eller kanske skriva något fint på dennes kropp? Sen är det bara att slicka upp det goda. Det här är nåt som kan piffa upp i halmen. Klicka dig in på min samarbetspartner Lustjakt och beställ.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Låt Titanic sjunka i Ginglaset


kitchenkapers.com

Det kommer mycket roligt i form av is. Nu kan du låta en mini Titanic krocka med ett isberg och sen sjunka i ditt Ginglas. Superhäftigt skulle det vara att ha några fartyg och isberg hemma när man ska parta. Så himla läcker produkt. Jag bara älskar den. Kittet innehåller 4 Titanic och fyra isberg och finns på kitchenkapers.com för 8,99 dollar. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Tar det lugnt i midsommar

Det var ett antal timmar som J åkte härifrån. Han skulle hem. Tog och la mig och vilade och TV:n stod på som vanligt. Låg och funderade på vad man skulle hitta på nu när det är midsommardagen? Känner verkligen inte för någon fartfyllt eller nån fest. Är inte i form för något sådant. Det kommer nog att bli en ren TV kväll. Bara rå om mig själv. Bara göra lättsamma saker. Bara lugn och ro. Vad ska ni göra?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Trevlig midsommar alla bloggläsare



Jag måste passa på att ge mina bloggläsare en stort fång med blommor och önska en trevlig midsommar. Jag vet inte vad jag ska göra idag. Vädret är iallafall skapligt. Inget regn som tur är. Även solen tittar fram lite. vad ska ni göra? Berätta.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Känner mig fri och tom

Det har varit en tung period och än är det inte helt över. Men nu har jag äntligen kommit ur en persons grepp och man känner sig så himla fri. Ett helvete man råkat ut för tackvare en viss person. Denne har manipulerat,duperat och ljugit. Men nu är jag äntligen fri från den personens grepp. Det har inte varit något fysiskt mot mig utan psykiskt. Mår inte helt bra fortfarande. Det är inget konstigt med det. Jag är inte helt nere och inte heller i topp. Det pendlar. En stor tomhet infinner sig samtidigt eftersom jag haft så nära relation till denne personen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Torsdags videon



Jag bara älskar henne. Hon är en av mina favvo artister. Rösten är helt underbar och låtarna berör.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Fan inlägget försvann

Har precis suttit och skrivit ett inlägg här. Sparade det och skulle publicera det. Då försvann det. Fan också. Jag blir så jäkla less när sånt händer. Ja jag får väl skriva det igen. Men det gör jag imorgon. Känns aldeles för jobbigt att göra det nu.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Rysk musikgrupp dissar Sverige

Svenska gruppen Grotesco skämtade med ryssarna med låten "Tingeling". Inte helt oväntat så slår en rysk musikgrupp tillbaka på Sverige. Gruppen Plekhanovo dissar Sverige för att vi vann slaget om Poltava. Det hävdar Vladimir Vraevskiy till Aftonbladet. Han är producent på en av ryssland största TV-kanaler. Jag tycker det är skoj att de gör det och inte skulle man bli upprörd över det. Tror inte svenska ambassaden höjer på ögonbryna för den låten. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Sveriges bäst klädda vanliga man



Vem kommer att bli utsedd till Sveriges bäst klädda? Nä det handlar inte om kändisar utan om vanliga killar. Magasinet Café kör nu en tävling om Sveriges bäst klädda vanliga man. Det är kul att de inte har en tävling där kändisar är med och tävlar. Nu får vi vanliga killar en chans. Priset till vinnaren är maffigt. Kanske jag ska ställa upp och tävla? Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Promenad i regnet


Så här lång kommer jag. Foto: Stefan Falkelind

Har precis varit på en lång promenad. Passade på att ta en sväng här på Frösön. Det är inte ofta det blir av. Det var väl inte den bästa dagen för en promenad. Målningt och regn. Men man hade ju paraply med sig så blöt blev man inte tack och lov. Gick vägen upp mot djurparken. Väl framme där så gick jag inte in eftersom jag är portad där sen många år. Nä jag har inte gjort något olagligt mot dem om ni tror nåt sånt. Det handlar om djurens väl och ve.  Det blev en sväng upp mot Berge också. Himla fint vi har här på Frösön. Måste promenera mera fast då ska det vara soligt och varmt.


Frösö hästgård. Foto: Stefan Falkelind


Frösö hästgård. Foto: Stefan Falkelind


Tog bussen hem. Foto: Stefan Falkelind


Från bussen. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Äntligen helg

Det känns helt underbart skönt att det äntligen är helg. En polare till mig är på besök hela helgen så det ska bli himla kul. Vi får se vad vi hittar på. Det blir iallafall inga krogbesök. Måste iväg en sväng på affären och köpa lite bröd, smör och det som vi behöver i helgen. Kan säga att Coop här på Frösön är dyra och har ett dåligt utbud men vad ska man göra nu när jag behöver varorna. Har ingen lust att traska in till stan för att handla

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Sandra Dahlberg nästan helt naken i musikvideo



Ja vad gör man inte för att försöka få uppmärksamhet och kanske få en skjuts i artisteriet. Nu har sångerskan Sandra Dahlberg gjort som många andra artister redan gjort. Gjort en vågad musikvideo. Ett smart drag? Javisst är det det. Hon är snygg och många killars dröm. I videon är hon iklädd endast en rosa genomskinlig nätdräkt och hon kromar sig och har sig. Javisst, sex säljer. Undrar bara hur bra låten är.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Plaza kväll

Äntligen säger jag. Äntligen ska jag på Plaza. Var ett långt tag sen jag var där och verkligen kunde slappna av ordentligt som jag brukar. Men ikväll så ska jag roa mig och njuta. Sist så dansade jag ju inget men ikväll så ska man verkligen dansa med alla trevliga folk som man känner där. Ska inte du dit?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Grym Madonna video



Jag bara älskar den här Madonna videon. Några år på nacken är den men så grymt bra är den. Eller hur?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Slog upp ordet psykopat


Ur filmen "The shining

Satt här och kollade upp mer vad en psykopat. Intressant läsning. En psykopat är en person som saknar förmåga till empati. Helt enkelt saknar det samvete. Den vet vad som är rätt eller fel men tycker sig stå över de normer som finns här i samhället. Den personen är mycket charmig och blir lätt omtyckt. Den gör allt för att få sin vilja igenom. En farlig person att bli osams med. Den här läsningen är otroligt viktig för mig så jag vet hur jag ska hantera en sån person. Nån som råkat ut för en psykopat?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Tjuvlyssnat

Det är mycket man får höra när man jobbar natt på ett kebabställe. Jobbade natten som var. Satt och drack lite kaffe och i lokalen var det några gäster. Jag kunde inte undgå att höra vad de sa. Inte för att jag lyssnade så himla mycket på deras samtal men ändå. Jag ska inte avslöja vad de pratade om men det var ganska roligt att höra deras kommentarer och uttryck. De var lite berusade och då släpper de ut mer ur munnarna. Skrattade tyst för mig själv. Helt enkelt en underbart rolig natt. Vi fick också mycket berömm av några killar som tyckte att maten var grymt god och att det var så bra att vi hade nattöppet. Sånt är så nice att få höra.De andra matställena hade stängt så det var hos oss som det gällde.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Mustasch är snyggt på vissa


Aftonbladet.se

Mustasch är snyggt om den sitter på rätt person. En del passar i det. En del inte. Kändisarna George Clooney och Brad Pitt har setts iklädd det. Fast Mr Clooney ser jäkligt gammal när han har muscha. Passar defenitivt inte på honom. Hoppas han tagit bort den. Brad Pitt däremot passar perfekt i det. Han blir ännu sexigare och läckrare iklädd det. Eller vad tycker ni? Här är en bild på mig i muscha. Vad tycker ni? Idagsläget har jag inte sparat den.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Vem är snyggast?


Skådespelaren Jude Law


Popartisten Justin Timberlake


Skådespelaren Leonardo Di Caprio


Popartisten Nick Carter

Vilken av dessa hetingar tycker du är snyggast? Jag tycker Jude Law är sexigast och snyggast. Han är också en jäkligt bra skådis.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Nu har man fått lön

Nu så har man fått lön. Det känns himla bra att äntligen få mer i plånboken är vad man haft tidigare. Har suttit och betalat alla räkningarna och ändå har man rätt bra med pengar över. Känns himla fint det. Det var faktiskt längesen som jag var på Plaza. Har jobbat så mycket nätter så det har inte funnits varken tid eller ork att festa. Det positiva är att jag sparat pengar. Det negativa är att man saknat att få dansa och ha kul. Pengar är alltid ett problem. Man har alltid för lite av det. Det som är extra skoj är att jag fick en utbetalning  för de annonser jag har här på bloggen. 100 dollar blev det denna gången. Fan va glad man blev alltså.  vad har ni gjor med er lön?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,





RSS 2.0