Jultävling: Vinn två biobiljetter


Julen börjar närma sig och vad passar inte bättre än en jultävling. Jag lottar ut två biobiljetter till er. De gäller på alla SF biografer i hela landet och ni väljer själva vilken film ni vill se. Klicka här så kommer ni till tävlingen. Lycka till!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Tiden bara flyger iväg


Foto: Stefan Falkelind

Tiden bara flyger iväg här. Knallade in till stan i dag för att lämna det där papperet till Försäkringskassan så man får några pengar. Det är så ledsamt att man alltid måste göra samma procedur varje månad. På backen låg det faktiskt snö. Kan ni tänka er. Men det var blötsnö. Trist att traska i slasket. Nu är klockan redan 16. Tiden den bara flyger iväg. Mörkt och trist är det ute också. Inget upppiggande precis. Vad har ni älskade bloggläsare gjort idag?
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Härligt med korv


Foto: Stefan Falkelind

Blev så himla sugen på lite korv så här på kvällen.
Har sån tur att jag har affären precis här bredvid mig så då går det snabbt att kila dit. Älskar sojakorven. Det finns olika sorter men jag föredrar de frysta varianterna. Hälsans kök är bäst. Skulle kunna äta korv en hel vecka om det bara hade funnits det. Sen köpte jag en underbart god cider, Herrljunga cider med hjortron smak. Sååå good är den. Vad har ni ätit?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Skyltsöndag och första advent


Min stake: Foto: Stefan Falkelind

Idag är det den klassiska skyltsöndagen när städerna fylls av tomtar och kommers.
I skyltfönstrena har handlarna smyckat för att det ska bli riktig julstämmning. Är inte så jätte förtjust i det men lite roligt är det att gå på stan en sån här dag. Roligare är att tända ett ljus och mysa hemma. Jag får se om jag får  med mig nån. Ska ni på julskyltningen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Pink i antipäls film



Blev superglad när jag såg djurrättsorganisationen PETAs nya antipälsfilm. Blev ännu mer glad när jag såg att min favvo artist PINK lånat ut sin röst i den. Hejja PINK!! Älskar hennes musik och för det hon gör för djuren. Pälsen är vackrast på djuren som den tillhör. I dagens upplysta sämhälle borde folk vara så pass medvetna så de inte köper äkta pälsar. Ja till livet - Nej till päls!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vaknade med så jävla ont i ryggen



När jag vaknade i dag så hade jag så jäkla ont i ryggen. Nu är det inget ovanligt. Men att ha så där himla ont tillhör inte vanligheterna. Kunde inte ligga på vänster sida, inte på höger heller. Blev tvungen att kliva upp. Nu är det bättre i ryggen. Fast jag känner mig ganska trött i kroppen. Går jag och lägger mig och vilar så får jag ondare i ryggen rätt som det är. Sitter jag upp så orkar jag inte det så länge. Så det ena är inte bättre än det andra. Nu är saken att jag ständigt har mer eller mindre ont i ryggmusklerna. En vacker dag så ska det bli helt bra har jag bestämt mig för.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Älskar Playa del Sol



Följer ni med komidiserien Playa del Sol? Jag kan inte påstå att jag sett alla avsnitt. Inte för att jag inte gillar serien utan mer för att jag missat de avsnitten. Jag älskar de sköna reseledarna. De är grymt roliga. Och killarna är riktigt heta men hetast är såklart Steffen. Så jäkla snygg han är. Ikväll ska jag inte missa de. Den körs på SVT1 23.50. Får hålla mig vaken tills dess.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ätit jäkligt god middag



Har precis ätit en supego middag. Det var en rätt med qourn och svamp som gratinerats  i ugnen. har faktiskt aldrig ätit det här förut så det var spännande hur det skulle smaka. Blev så positivt överaskad. Så underbart gott. Jag måste nog ta lite mer nu. Vad har ni käkat?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Shakespears sister bästa eller?



Grymt bra tycker jag. Eller hur min bloggläsare? Shakespears sister in action.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fredrik kommer inte att lyckas förstöra mitt liv



Det är tragiskt att det finns vissa personer som ser som sin stora livsuppgift att försöka att förstöra livet för en person som de bara känner till ytligt. De gör allt för att sprida ut lögner som de försöker få till sanningar om personen ifråga. Dels genom att sprida det genom sin lilla mun och här på nätet i bloggar. Det är tragiskt att dessa personer inte kan skaffa sig ett eget liv utan lägger sig i en persons liv som de inte har något umgänge med. De påstår sig veta så mycket om dennes liv fast sanningen är att de vet så lite så de måste bygga upp lögner. Det handlar om avundsjuka. Att nån annan får mer uppmärksamhet. Det gör ont i dessa människor att se det och då måste de försöka skada den personen för att själva må bättre. En av dem är Fredrik Olausson som försöker förstöra mitt liv. Men jag säger bara det. Han kommer inte att lyckas. Det slår bara tillbaka på honom själv som med Krösa Maja i Emil i Lönneberga.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Jultävling: Vinn två biobiljetter


Julen börjar närma sig och vad passar inte bättre än en jultävling. Jag lottar ut två biobiljetter till er. De gäller på alla SF biografer i hela landet och ni väljer själva vilken film ni vill se. Tävlingsreglerna är enkla:

Skriv en kort motivering här
Länka till det här inlägget på din blogg (du måste ha en blogg). Bilden ovan får fritt användas.

Vill du få extra vinschanser så skicka ett SMS med texten TXT TAVLA till 72401 (kostnad 3 SEK). Ju fler SMS du skickar desto större chans har du att vinna.

Info SMS:
Kostnad: 3.00 SEK plus ev SMS avgift. Inga andra avgifter.
Mottagare: falknet@hotmail.com | +4663100893
Drft: fortumo.com

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Över 175 000 såg nya Twilight filmen i helgen


aftonbladet.se

Premiären av "Twilight - New moon" i helgen, blev en enorm succe.
Den slog årets rekord i flest besökare på första helgen. Väntat? Ja det är väl ingen som tvivlade på att det skulle bli så. Kör man en vampyrserie på TV, med unga snygga skådespelare och med kärlek som en rödtråd, ja då är succe givet. Att sen köra på med en biofilm kan inte annat än bli lyckat. Själv har jag inte sett så mycket av TV-serien. Tycker inte om vampyrfilmer. Så jag ska definitivt inte gå och se den på bio. Tvivlar inte en sekund på att den är bra men inte min smak. För ett år sedan kom första filmen "Twilight". Till sommaren kommer den tredje "Eclipse". Vad tycker ni kära bloggläsare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Var ute och rensade hjärnan lite


Foto: Stefan Falkelind

Har precis kommit in från kvällens sista doggywalk med Bethoven. Mörkret har sänkt sig och det kändes lite småkusligt att gå där helt själv i mörkret. Men jag hade ju en stor hund bredvid mig så tryggheten växte. Det är så underbart skönt att gå ut så här på kvällen och få lite frisk luft innan sängen. Man rensar hjärnan lite och det behövs verkligen för mig. Vad tycker ni om promenader?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Bloggtipset: Rollywood kör vidare



Jag har länge följt bloggen Rollywood. Nu kör Rasmus vidare efter en liten nedgång på bloggandet. Han recencerar filmer och skriver om sitt liv. Det är alltid kul att kika in i hans krypin så jag tycker ni också ska göra det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Bethoven är tillbaka


Foto: Stefan Falkelind

Bethoven är tillbaka. Det var så längesen har bodde hos mig. Men igår kväll kom han tillbaka. Känns så nice att ha honom här. Han är så snäll och lydig. Men ute är det bara pissväder. Regn till och med fast det är i slutet av november. Helt otroligt. På torget står en gigantisk julgran helt ensam och snön lyser med sin frånvaro.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Älskade Cornelis



Vilka underbara låtar han skrev. Så innehålsrika och sköna. Jag älskar att koppla av till hans låtar. Eller hur? Föresten så funkar min mini laptop nu. Stängde av den och den fick vila och nu funkar den som den ska igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fan ta datorn



Sitter med min minilaptop men får fan inte igång den helt plötsligt. Hade den igång alldeles nyss och sen dog den. Strömmen fungerar men jag tror att det är nåt fel på batteriet eftersom den startar men det lyser inte där det ska lysa. Tack och lov så har jag en stor burk här också så jag kommer ut på nätet och så. Blir så jäkla förbannad på datorn. Får åka till datoraffären imorgon så får de fan ge mig ett nytt batteri. Sånnt här gör mig så himla arg.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Gör ni så här hos tanddoktorn



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Förfesterna igår var superkul


Foton: Stefan Falkelind

Kan ni tänka er. Det blev två förfester igår. Gav mig iväg till C för den första. Hade köpt ett vin som jag inte druckit förut. När jag kom till C så smakade jag på det och det var så jäkla gott. Smultronsmak. Mums. På TVn var det trav. Inget för mig inte. Men det var inte så länge tack och lov. Sen beställde vi lite käk. Det var kul att träffa både nya ansikten och gamla godingar. Efter travet så blev det lite gamla musikvideos på Youtube. Nästa förfest var i Odensala. Där hade jag aldrig varit förut så det var spännande att se hur de bodde. Snacka om att villan var härlig. Blev verkligen impad. Det var så mysigt och vackert. Ur högtalarna strömmade gamla godingar. Verkligen helt i min smak. Vi dansade och hade superkul. P hade en himla otur som stukade foten. Sen in till stan och en Plaza kväll.



I Odensala

Plaza



I Odensala

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Ikväll blir det party och Plaza



Håller på att göra mig i ordning för att knalla in till stan. Har lite jag måste uträtta där innan jag ska på party. Sen blir det Körfältet och sen Odensala: Två förfester på samma dag. Nice det. Har planerat in det här sen några veckor sen så då är det extra kul. När det här går inte. Kan inte sitta här längre. Vad ska ni göra?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Snygge Robert Pattinsons stil


sofismode

Sitter och kollar på ursnygge Twiligt stjärnan Robert Pattinson. men blir lite förvånad över hans klädstil.
Gererellt så har han så fula kläder på sig. Trist att se honom i dessa. Eftersom han borde ha nåt snyggare på sig för att han själv är så jäkla snygg. Men smaken är som baken. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Rösta på mig som veckans mansblogg



Fan vad glad jag blir. Jag är med i omröstningen till veckans mansblogg hos Luoise.
Känner mig riktigt hedrad. Så nu ber jag er älskade bloggläsare att rösta på min blogg här. Är er evigt tacksam då. Så rösta så det ryker.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

i stan...

0-30115bd446728fe8c33ce0e6d222e74a.png

Kolla varifrån!

i stan just nu hos s. Party.


Direkt från inspelningsplatsen


Foto: Stefan Falkelind

Hade precis kommit in till stan och var på väg till jobbcoachningen. Tänkte att jag tar vägen genom Storgatan. Plötsligt ser jag en massa snö och en traktor som håller på att fixa med snön. Delar av gatan var avspärrad och full av snö. Rena julstämningen. Det var filminspelning pågång i vår lilla stad. Det är den norska filmen "Hjem till jul" som håller på att ta form. Kanske jag blir statist i den i december. I den gamla butikslokalen hade filmbolaget gjort i ordning i skyltfönstrena så det skulle likna julen. Fick en liten julkänsla där jag gick.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Tjäna pengar - bli säljare

Sexleksaker från Lustjakt.se

Jag själv är återförsäljare åt Lustjakt och det är så jäkla bra tycker jag. Det finns många företag som säljer vuxenleksaker men jag har inte hittat någon som ger en så fenomenal provision som Lustjakt gör. De andra brukar ge dig 5 - 10% på det du säljer medans Lustjakt ger hela 20%. Hel suvve. De är helt seriösa och säljer inget porr vilket är bra. Billiga priser och många superbra erbjudanden. Det är så enkelt att bli återförsäljare. Klicka bara på bannern och registera dig. Helt utan någon som hellst kostnad och du har inga krav på att du ska sälja visst mycket per månad. Du bestämmer själv om du vill ordna vuxenpartyn, sälja direkt ur katalogen eller genom din blogg. Alltså inget att förlora men allt att vinna.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inte fick jag jobbet på cafeet



Funderade på hur det skulle bli med jobbet jag sökt på ett cafe? Då ringer telefonen och i andra luren är den hon från cafeet. Tänkte att nu så får jag beskedet att jag inte fått jobbet. Mycket riktigt så sa hon så. Fan vad trist. Jag som hoppats på det och att det skulle varit perfekt för mig. Nära och bra. Men jag hänger inte läpp för det. Det är bara att söka på andra ställen. Det kommer en dag då jag också får ett jobb. Man kan inte gräva ned sig för att man är utan jobb. Det blir inget bättre av det. Postivt tänkande är det som gäller.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

I posten kom biobiljetter från LyckoBingo


Foto: Stefan Falkelind

Blev jäkligt glad när jag kollade posten idag. Såg att det låg ett kuvert där på golvet. Tänkte först att vem kunde det vara ifrån? Såg ingen avsändare. Öppnade det och där låg två biobiljetter från LyckoBingo. Jippi tänkte jag. Blev jäkligt glad. Så nice att få ett sånt brev så här på en tisdag. Du kan också få två biobiletter från dem. Regga dig som medlem och gör en insättning så kommer biobiletterna i din brevlåda.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Sista besöket hos tanddoktorn


Foto: Stefan Falkelind

Nu äntligen är det över. Var på sista tanddoktor besöket i morse. Kändes skönt att få allt fixat. Hon fyllde i tänderna, slipade och joksade med mina tänder. Kändes härligt att ligga där och bli fixad i käften. När det var klart trodde jag att jag skulle få bli tvungen att komma tillbaka igen men jag hade sån tur att det behövde jag inte. Vilken lättnad. Nu slipper jag fundera nåt mer på mina tänder. Nu är de så fina när jag tittar mig i spegeln så jag nästan ramlar baklänges. Visst är det fint hos min tandläkare? Mysigt och vackert i väntrummet.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Min kandidat till "Falköga söker"



Här kommer en snutt på min kandidat till "Falköga söker". Daniel heter han och är från Finland. Han verkar så underbar och har en härlig humor som jag gillar. Att bjuda på sig själv är en egenskap som jag gillar hos honom. Han är sååå söt. Ja vi ska träffas. Här är hans blogg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Få gratis Spotify på direkten



Först tänkte jag inte skaffa mig Spotify för jag kände att jag kunde få tillgång till musik ändå.
Men härom dagen så så jag på slempa.com att jag kunde få gratis Spotify direkt utan nån såkallad invit. Så jag följde instruktionerna och vipps så hade jag min egna Spotify. Upptäkte hur jäkla mycket musik man kan lyssna på. Helt perfekt alltså. Enkel sökning som ger så jäkla bra resultat. Hittade låtar som jag inte hört sen jag var yngre. Så nu går Spotify varm här så det ryker om det. Har nån av mina kära bloggläsare Spotify?

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Jack & Jones snygga



Jack & Jones har massor med snygga kläder.
De har jeansen av deras eget märke är läckra. Jag gillar speciellt det diskreta snöret på höger sida. Just de här jeansen heter Stan Hunter och priset är 800 riksdaler. Kan köpas genom min Jack & Jones annons här till höger.Vad tycker ni mina bloggläsare? Älskar er.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Ska gratta F som fyller år idag



Snart ska jag ge mig iväg och gratta F som har sin stora dag idag.
Hon har ordnat med födelsedagskalas. Jag hamnade i grupp två eftersom hon har sån liten lya så vi får inte plats alla påengång. Undrar vad jag ska ge henne för något? Måste fundera ut nåt. Ska bli himla nice kan jag lova. Nä ingen sprit kommer att flöda ikväll. Det blir alkoholfritt för hela slanten. Dessutom så får jag träffa hennes goa doggy. Älskar den hunden som bara den. Vad ska ni underbara bloggläsare göra ikväll?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vill ha en ny kamera



Jag älskar att fota. Det är så jäkla kul när jag känner att bilderna blir superbra och de blir de oftast. Får mycket berömm för bilderna jag tar. Man växer då som fotare och vill bara fota mer. Skulle vilja ha en ny kamera. Inte för att min nuvarande är dålig, tvärtom är den superbra. Men jag vill ha en ny. Kan inte få för många. Hittade en på dustinhome.se. En Nikon D3000. Blev så förälskad i denna goding. Dessutom så följer det med optik 18.22 mm, 4 gb minneskort, UV-filter,väska och putsduk. Kan det bli bättre? Hel bra bris också, bara 5 490 spänn.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ikväll ska jag vara hemma och mysa



Ikväll blir det ingen utgång på krogen utan en stilla hemmakväll. Ser verkligen framemot det. Fast det är trist att sitta hemma själv så ni får gärna komma och hälsa på. Lite chips,dricka och nån riktig rysare hade inte suttit fel men har liksom inga pengar för allt det. Kanske jag har till en chipspåse eller lite godis. Får skrapa ihop från pengaburken. Vad ska mina bloggläsare göra? Kram på er!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vilken har snyggaste rumpan?


Måns Zelmerlöv


Andreas Lundstedt


Peter Jöback

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

David Kirsch ger kändisarna den perfekta rumpan


aftonbladet.se

Våra rumpor är viktiga för många. Det finns otaliga träningsknep för att få en finare rumpa. Många amerikanska kändisar anlitar David Kirsch för att få den perfekta rumpan. Det verkar bara som det är kvinliga kändisar som tycker att deras ass inte är tillräckligt fina. Det finns många kändismän som också borde fixa till sina rumpor. Nu handlar det inte om nåt kirurgiskt ingrepp utan en speciell träning. Hade jag pengarna så skulle jag ha anlitat han. Inte för att min rumpa är ful på nåt sätt, tvärtom. Men om man kan förbättra rumputseendet så varför inte.  Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kanske får vara med i filmen "Hjem till jul"


Ur filmen "Casino Royale"

Fick ett meil från ett artistbolag idag och de kanske vill ha med mig i den norska filmen "Hjem till jul" som håller på att spelas in här i stan. Det blir nog en statistroll i en kyrka. Jag håller tummarna på att jag får vara med. Verkar lovande just nu iallafall. Det skulle vara otroligt kul. Har alltid varit intresserad av att bli skådespelare. Men det är inte enkelt. Man får hålla ögonen öppna och visa sitt intresse så kanske man får napp. Hade jag bott i nån storstad så hade det varit betydligt lättare. Men i det här fallet var de iallafall intresserade av mig och det känns skitkul bara det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Twilight-stjärnan naken för pälsdjurens skull



Ni har sett stjärnan Christian Serratos i Twilight men aldrig så här blottad. Hon ställer upp för pälsdjuren helt naken i djurrättsorganisationen PETAs antipälskampanj "I'd Rather Go Naked Than Wear Fur”. Jag blir så glad när jag ser annonsen. Christian Serratos ska ha en stor eloge för att hon protesterar mot hur vi människor behandlar djuren som sen ska bli pälsar och pälsdetaljer på kläder. Säg nej till päls!! Vi har inte någon som hellst rätt att låta djur lida för att vi ska kunna använda deras päls. Totalt onödigt bara för vår fåfänga. Det får vara nog nu. Eller vad tycker ni mina bloggläsare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Hjärtfåtöljen en perfekt julklapp


Visst känner ni igen problemet med att hitta julklappar? Man går i affär efter affär för att hitta nåt. Stressen blir värre och värre. Men sluta att stressa runt. Den här coola uppblåsbara hjärtfåtöljen från Lustjakt löser ett eller flera julklappsproblem. Priset 249 spänn är överkomligt. Jag älskar den. Visst är den cool? Den finns bara i ett begränsat antal ex så skynda dig att beställa den redan nu. Klicka här.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Grymma munkjackor



Jag älskar munkjackor. De är sköna och de här är grymt häftiga. De första är av märket Ed Hardy 599 spänn. Ett överkomligt pris tycker jag. Skeletttrycket på både fram och baksidan är så grymt häftigt.



Munkjackan av märket B-Jay är billigare men för den skull inte fy skam utan tvärtom. 399 riksdaler. Gillar att det bara är två färger i trycket. Båda finns att inhandla på Kizes.se. Vad tycker ni om jackorna?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Helt otroligt att Unionen hjälper min ex arbetsgivare



Blev tvungen att själv ringa upp min ombudsman på Unionen för att han inte hört av sig fast jag lämnat meddelande på hans svarare. De har haft ytterligare en förhandling med min ex arbetsgivare på Istanbul City. Den lurendrejaren vägrar att betala ut resterande av min lön. Det har nu gått över fem jäkla månader sen jag skulle ha haft hela min lön. Min ex arbetsgivaren hade sagt till facket att han inte fått pengar från Arbetsförmedlingen. Och? Det har väl inte med min lön att göra? Nu håller facket på att hjälpa han med att få pengarna. Det är helt otroligt att min ombudsman nu hjälper min fd. arbetsgivare. Det är mig facket ska hjälpa inte lurendrejaren. Sen påstår lurendrejaren att det är två av dagarna som jag inte jobbat där. Lögn så det ryker om det. Blir så jävla förbannad på fackets slöhet. Nej skicka in anmälan till Tingsrätten förfan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Magnetmassagen var helt underbar



Idag kom dom för att ge mig magnetmassage.
Himla trevliga och lättsamma var de och gav mig en grundlig genomgång av vad magnetmassage är och vilka fler produkter de hade. Ett koncept som heter Wellness Home med magnetarmband,drycker, och mer för att vi ska må bättre. Konceptet innefattar helheten och inte en produkt. Efter genomgången så skulle massagen börja. Med sig hade de en speciell madrass som var fylld med små magneter och ett magnettäcke. Jag fick lägga mig på mage på madrassen och L började med att massera min rygg med det speciella massagevertyget som är fylld med magneter. Jag trodde först det skulle vara en stor cylinder som rullas på ryggen men den är uppdelad i två mindre massageklot som inte trycker på själva ryggraden. Det kändes helt underbart skönt och jag släppte alla tankar och blev helt avslappnad. Så himla skönt det var. Kände mig som en helt ny människa efteråt. Kan verkligen rekomendera det. I morgon kväll ska de till Helleberg i Alsen på f.d pensionatet klockan 19. Passa på att kika förbi där så får ni se demonstration av produkterna. De bjuder på fika också. Helt gratis är det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Veckans blogg Annsans


Annsans

GRATTIS till Annsans som blev veckans blogg här på Falköga. Hon får ha sin bloggbanners här under hela denna veckan. GRATTIS igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Fräcka Christina Aguilera



Fräcka Christina Aguilera. Den här parodin är helt enkelt så superbra. Eller vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

I morgon blir det magnetmassage



Har fått kontakt med en kille som jobbar med magnetmassage.
I morgon kommer han till Östersund och då ska jag få prova hur det blir med en sån massage. Ska bli himla spännande att få pröva det. Jag tror på det hittills iallafall. I morgon eftermiddag kommer han hem till mig. Jag hörde med en polare som också ville pröva så han kommer också. Jag känner att jag har inget att förlora på att pröva eller hur? Har du prövat det nångång?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Dagens outfit


Foto: Stefan Falkelind

Den här supersnygga skjortan köpte jag i går på Dressman för 299 spänn. Visst är den snygg?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Superlyckad partykväll


Dalphwinnies. Foton:Stefan Falkelind

Träffade B på stan igår. Sen gick vi och kollade i lite affärer. Svände in på Dressman där jag hittade en skitsnygg skjorta. Sen kom vi på att vi kanske skulle ta en öl så så blev det. När vi satt där med ölen så frågade B om jag fick följa med till S på fest. Inga problem var det så vi knallad iväg dit efter att vi varit på bolaget. Superkul var det att träffa lite nytt folk. Alla var så himla trevliga och goa. Vi fick lite bråttom för vi skulle träffa M vid bussstationen. Där mötte vi upp henne och knallade iväg till B för en förfest. Vilken bra musik vi körde. Härliga godingar. Målet för kvällen var Plaza där jag hade det superkul. Träffade härliga människor och dansade som bara den som vanligt. Älskar att dansa. Det är en av de bästa saker jag vet.


Min polare K. Från Dalphwinnies.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Läsarberättelse: Anden dunkade i väggen



Här kommer en berättelse från min bloggläsare Anita som varit med om spökeri. Så här berättar hon: "Den tidigaste är när jag var liten och vi bodde i ett gammalt hus.

Flera saker hände där men en sak jag kommer ihåg är att det en natt dunkade i väggen på nedervåningen. Jag och mamma var ensamma hemma och vi gick tillsammans ner. Hon med ett gammalt stryckjärn i handen, sådant som man värmde över öppen eld förr i tiden, och jag med en porslinsörn. När vi kom ner var det ingen där. Mamma gick ut och kollade om det var något på utsidan som dunkade mot väggen, men inget där heller Efteråt fick vi veta att dom som bodde där innan oss, dom som byggde huset, hade haft en gammal farbror i det rummet där bankandet kom från, som dog i det rummet. Antagligen var det han som dunkade i väggen." har ni nån verklig berättelse som ni varit med om? Maila den till mig på falknet@hotmail.com så lägger jag upp den här. Vad tror ni det var?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Lady Gagas senaste outfit


Aftonbladet.se

Lady Gaga slutar aldrig att förvåna oss fans.
Senaste outfiten ser ni här. Snyggt? Nej. Coolt? Knappast. Gräsligt är det rätta ordet för den här kreationen. Köpte hon den av nån uteliggare eller vad? Vad tycker ni om den här dressen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Släpp inte kontrollen i TV



När man jobbar med direktsänd TV så gäller det att man inte släpper kontrollen. Då kan det gå illa, ha ha.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Vaccinering utan problem


Foto: Stefan Falkelind

Nu så är jag vaccinerad mot svinisen. Trodde inte det skulle vara så mycket folk där men så fel man kunde ha. De var en jäkla lång kö som gick så sakta att man nästan somnade. Väl framme så gick det så fort och smidigt. Kavlade upp ärmen och ett stick och sen var det över. Sticket kändes inte ens. Det enda jag kände sen var trötthet men inget annat. Man fick vara kvar en kvart efteråt och då tänkte jag att en kaffeslurk skulle sitta fint. Men kaffet kostade 15 spänn. Blev jäkligt irreterad att inte landstinget kunde bjuda på en slurk kaffe. Snålt som fan. Det är ju en hälsofråga. Många som blev trötta efter sprutan skulle blivit hjälpt av en kaffeslurk. Det kunde väl landstinget ha bjudit på tycker jag. Vi betalar skatt och lite kaffe är väl inte för mycket begärt. Landstinget snål borde de heta. Så vaccinera er tycker jag men räkna inte med nåt gratis kaffe.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Hjälpfonden lurar dig på pengar



Jag vill varna er för att ge några som hells pengar till Hjälpfonden. De ger bara 20 %av de insamlade pengarna till ändamålet. Otroliga 80% hamnar i deras egna ficka. Demitris Stavropoulus driver Hjälpfonden och en krog i Stockholm. Stiftelsen för insamlingskontroll uppmanar er alla att under inga omständigheter ge en endaste krona till dem. Jag blir så jävla förbannad när sånna här personer använder sig av ett gott ändamål för att lura till sig pengar från oss. Det är förjävligt rent ut sagt. Länka till det här inlägget så att fler blir varnade.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Skamvrån är bra för datanördar



Sitter du hopsjunken framför dumburken kommer här en bra övning. Den stora bröstmuskeln blir lätt spänd och krymper och du kan få ont eller kramp mellan skulderbladen. Eller så kan du få domningar i armarna och såkallad "gamnacke". Så här gör du övningen för att motverka det: Ställ dig vänd mot ett hörn, med ena foten i hörnet, och sätt armbågarna,underarmarna och handflatorna mot väggarna. Armbågarna något över axlarna. Luta din överkropp mot hörnet i 10-20 sekunder och spänn magen ordentligt. Sätt in höger och vänster ben varannan gång. Gör så två-tre gånger på vardera sida. Undvik att svanka. jag ska defenitivt pröva det här.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Vill du bli veckans blogg?



Vill du bli nästa veckas blogg här? Det är enkelt att vara med och tävla. Skriv en kommentar här och länka till det här inlägget på din blogg. Ett plus är om du lägger ut bannern också men det är inget måste. Genom det får du fler röster. Uppmana dina bloggbesökare att rösta på just din blogg. Man kan rösta en gång per dygn. Vinnaren med flest röster får sin bloggbanner i vänster menyn under hela nästa vecka. Så vad väntar du på.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Helt otroligt att det regnar ute


Foto: Stefan Falkelind

Var på väg hem ifrån stan och kände att regnet kom. Helt otroligt att det regnar här vid den här årstiden. Hagel hade jag inte blivit förvånad över men regn? Gräset är fortfarande grönt och fint men lövverket på de flesta träd har fallit av. Känns verkligen inte som man bor i norrland. Hur ser det ut där ni bor?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Första kandidaten i "Falköga söker"



Här kommer lite nytt från "Falköga söker". Den första kandidaten är en kille runt 30. En riktigt trevlig och vacker man i sina bästa år. Det är bit emellan oss men det ska väl inte vara ett oöverbyggbart hinder. För att vi ska lära känna varandra bättre så har vi addat varandra på FB. Känns så spännande och roligt. Vi har bestämt oss för att vi ska ha en dejt framöver.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Är med och tävlar om t-shirten



Nu är jag med om att tävla om den här ursnygga t-shirten från kizes.se.
Det är Marica Rödebäck som fixar tävlingen. Jag bara älskar den här. Den är så jäkla snygg. Vill verkligen ha den. Håller tummarna stenhårt att jag vinner den.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Helt otroligt att bäbisbilderna är värda miljoner


aftonbladet.se

Kändisarna tjänar storkovan på att sälja bilder på sina små bäbisar. Miljontals kronor betalas för de heta kändisbarnen. Dyrast blir det om man vill ha lite bilder på Brad Pitt och Angelina Jolies barn Knox Leon & Vivienne Marchelin. Prislappen hamnar på hela fantastiska summan av 93 miljoner. På andra plats hamnar Jennifer Lopez och Marc Anthonys barn Max & Emme Anthony. 37 miljoner. Det är helt otroligt vad tidningar är beredda att betala. Fattar inte det. Det är rena rama fantasisummorna. Rent moraliskt ser jag inget fel i att tjäna pengar på bilderna. Då pratar jag bara om bäbisbilderna. Jag skulle nog ha tagit rejält betalt jag också etfersom tidningarna har pengar att betala och sen alla pengarna som tidningarna tjänat på paparazzibilder. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Skriv på att blogg.se ska skärpa sig





Jag har fått nog av blogg.se värdelösa underhåll.
Det är så ofta problem med att komma åt sin blogg,läsa andras bloggar, att uppdatera sin egna blogg och att skriva kommentarer på blogg.se bloggar. Visst kan det bli problem ibland men inte så här himla ofta och under så lång tidsperiod. Det handlar om så lång period som ett år för min del. Nu har jag tröttnat på deras brist att rätta till problemen. Jag kräver att de omedlebart sätter igång och löser problemen permanent. Jag har startat en namninsamling som ska skickas till företagsledningen på Blogg Esse som driver blogg.se. Klicka här och skriv på du med och protestera. Skriv också kommentar här och länka till det här blogginlägget. Dessto fler vi blir som protesterar, ju mer lyssnar Blogg Esse på oss. Så sprid gärna det här inlägget på era bloggar.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Passa er för att vara otrogna


aftonbladet.se

Det kan bli riktigt besvärlig om du strular med nån annans brud. Det fick Sun Meng, 25 år, erfara. Mitt under själva sexet kom tjejens man hem. Han blev tokig när han upptäckte vad de två andra höll på med. Sun Meng blev så rädd att han flydde ut genom fönstret och ställde sig helt naken på ett luftkonditioneringsagregat. En granne tog fram kameran och förevigade mannen. Ja han har nog lärt sig en läxa nu. Det kan bli riktigt stora problem när man strular med nån annans brud. Han får skylla sig själv. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Fy fan va kul jag hade


Jag. Foto: Dracula

Gick iväg till B där festen skulle vara för att hjälpa henne lite grann. Blåste upp ballongerna, satte upp girlangen och skar morötter och gurka. Sen började det dyka upp lite folk. Det var kul att det var fler som var utklädda. Dracula var en av gästerna. Började göra min förvandling till Djävulen men som ni ser så slutade det med att man blev till ett mellanting mellan Djävulen och Jokern i Batman. Måste säga att det är grymt kul att klä ut sig. Lite små tugg blev det också. Själv tog jag dipp och grönsaker. Kände mig mycket bättre så jag började att äta fast igen och det blev genast ännu bättre i tarmen. Inte helt bra men nästan. Grymt kul fest med trevligt folk. Sen ner på Plaza och dansade som bara den. Träffade så mycket roligt och trevligt folk. Hade helt enkelt jävlig kul. Vad gjorde ni? Bjuder mina kära bloggläsare på lite bilder som jag tog. Klicka på bilderna så blir de större.





Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,





RSS 2.0