Andra Avenyn en skitserie

Måste säga att SVT har satsat på totalt fel kort när de producerade långdragaren Andra Avenyn. Ett riktigt bottennapp tycker jag. Vilken jäkla skitserie. Handlingen är helt värdelös och de flesta skådespelarna spelar så otroligt dåligt så jag nästan spyr. Den värsta är nog hon som spelar Katarina. En värdelös skådespelar prestation. Det lyser långa vägar att hon bara spelar. Trovärdigheten finns inte där. Nej SVT lägg ned serien och satsa på kvalite istället.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Lite ledighet

Det känns himla nice att jag nu är ledg i två dagar. Torsdag och fredag. Nej jag har inte tagit ledigt utan det är helt i sin ordning om man går efter mitt jobbshema. Vi fick erbjudande om att få jobba extra pass de här dagarna men jag kände direkt att det skulle bli för tufft. Men några andra i min grupp anmälde sig att de kunde jobba lite extra pass men ingen av dem fick göra det. En del i den andra gruppen fick däremot ta de passen. Snacka om dålig stil från arbetsgivaren. Vad tänker de med? Ja det kan man undra. Lite ordning på torpet kan man ju begära.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Den spännande fortsättningen



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Jasså är vi ett par?

Det var en så rolig sak jag hörde härom dagen på jobbet. Min jobbpolare A kom och sa att en av säljledarna trodde att vi var ett par. A hade svarat att så var inte fallet men att vi båda var väldigt goda vänner. Jag kunde inte låta bli att skratta inombords. Så himla roligt att en av mina chefer trodde att vi var ett par. Det är bara för att vi surrar och skrattar så mycket ihop på jobbet. Ja så kan det gå då. Däremot vet jag att vi har ett riktigt par på SJ. Nej nej, jag säger inte vilka de är.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kul med slajm på Perry

Under Kid’s Choice Awards galan som gick av stapeln i Los Angeles i lördags fick sångesrskan och prisutdelaren Kate Perry sig en dusch med grönt slajm. Jag tycker att det passade utmärkt som inslag. Eftersom vinnarna var framröstade av barn så passade grönt slajm alldeles förträffligt. Barnen ska ju ha nåt roligt att se på också. Jag tycker det var himla kul. Kan lägga till att det gröna passade ihop med Kate Perrys blåa hår. Ha ha.Vad tycker ni bloggläsare?


Expressen.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Jippi vi får 3D bion här

Blev himla glad när jag slog upp LT idag. Där stod det att vi ska få 3D bio här i stan. Det är Biostaden som ska införa det. Troligtvis får vi det i sommar. Vad häftigt. Jag har några biobiljetter som jag ska använda då. Så coolt. Bra gjort av Biostaden att införa det. Jag tror att fler kommer att ägna tid åt bio då.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Världens starkaste öl

Väldens strakaste öl finns i Skotland. Procenthalten ligger på hela 41 %. Starkare än vodka. Jag bara baxnar när jag ser priset för en 33 cl flaska. 400 spänn. Helt otroligt vad de kan ta. Jag skulle aldrig köpa sån dyr öl. Jag håller mig till 5,2:or. Det räcker för mig. Jag tror inte heller att så här stark öl smakar gott. Vad tror ni kära bloggläsare?


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Så ont i ryggen

Nu är det en sån här dag då jag har ont i ryggen. Fast jag överlever denna gången också. Vet inte varför jag får ont så hä stup i ett. Det kan inte vara av nån medicin eftersom jag inte äter nån. Har inte sträckt mig heller. Eller legat konstigt. Det gör ont hela tiden när jag ligger. Mindre ont när jag sitter upp. Känns som om det skulle vara nån inflamation i ryggmusklerna. Hoppas det går över snart.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Läcker lila skjorta

Jag gillar lila. Hittade den här super läckra skjortan JackJones. Gillar att den är rutig och att det är olika nyanser av lila. Fickorna tycker jag är så läckra. Tower shirt är märket. 400 spänn är lite väl högt för en skjorta kan jag tycka.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det blev inte laserhallen

Igår var det meningen att jag skulle följa med några polare till laserhallen. Kom hem från jobbet och hade lite att fixa med så klockan blev för mycket för att jag skulle ge mig iväg dit. Jag ringde dem och det blev så att jag tog en taxi till ena polaren och där blev det party. Jag hade så otroligt kul. Vi käkade mat som han och en annan polare lagade till. Underbart go mat. Sen bar det iväg till mitt favvoställe Plaza. Lika kul var det där. Så nu känner man sig lite seg. Blir nog TV för hela slanten ikväll misstänker jag.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Mina favorit transor



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Sitter på bussen

Jag kan tala om för er som inte vet. Det är jtäkla besvärligt att sitta på en buss och blogga. Guppande hit och dit men det är jäkligt kul. Sitter här bredvid en riktigt "tokig" tjej. Ja hon är så härligt tokig. Men resan till jobbet går fort då. Vi surrar om allt från datorer till mat. Snart lär väl jag tappa internet här där jag sitter. Vad ska ni göra idag?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nu kommer tröttheten

Nu kommer tröttheten efter att jag har jobbat så mycket. Det som tar mest på krafterna är bussresan till jobbet. Även om man kan sova på bussen så vilar man inte ordentligt och sen blir man trött av att bussen gungar och bullrar. Nu är jag inne på tredje veckan där. Jodå det går superbra och jag trivs så bra.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fjantigt att ha kalas för hundar

Sitter och glor på TV. Alldeles nyss var det "Förkväll". Vad ser jag i rutan? Jo de firar en hunds födelsedag med hundtårta,serpentiner och partyhattar. Helt otroligt löjligt. Gör de det för hundens skull? Nej och åter nej. Hunden förstår inte att den fyller år och vet inte vad ett kalas är. Det är enbart löjligt att sätta en partyhatt på hundens huvud och ropa hurra. Sluta att låtsas att hunden är en människa.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Svensk Damtidning är oseriösa

Jag har aldrig tyckt om Svensk Damtidning. Jag tycker de är oseriösa och de ljuger som bara den. Nu har de klantat sig rejält när de publicerade sessans och Daniels personnummer och telefonnummer på nätet. Jag fattar inte hur man kan missa att mörka dessa uppgifter innan publicering. Läser de inte igenom sina artiklar och tittar de inte på bilderna de slänger ut? Chefredaktören Carin Lennmor erkänner att det gick för fort och att de inte tänkte alls. Ja just det. De tänkte inte alls. Så ruttet. Sen säger hon att Svensk Damtidning inte behöver kolla upp fakta och sånt eftersom de bara är en underhållande blaska. Vilken jäkla policy. Självklart har de lika stort ansvar att kolla fakta som andra tidningar. Skäms Svensk Damtidning.


Aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Trodde huset skulle rasa

Tänkte sova lite extra länge idag men se det gick inte. När jag låg i sängen började det låta som bara den. De hade börjat att borra Trodde att huset skulle rasa. Ja sånt liv var det. Tur att man inte har natt jobb för då hade sömnen blivit ordentligt störd. Försökte fortsätta sova men fick ge mig och kliva upp. Nu äntligen har det tystnat. Underbart skönt att det är tyst. Man blir så irreterad av att höra borrljud. Men det får man ju räkna med. Måste man borra så måste man. Ingen gör det ju i onödan. Blir ni också störda av borrljud?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Storleken spelar roll



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Min lediga dag

Det känns otroligt skönt att jag har en ledig dag idag. Man uppskattar lediga dagar mer när man har ett jobb att gå till. Har planerat att jag ska ägna mig åt mina bloggar och pyssla här hemma. Det skulle också vara nice att ta en fika på stan. Speciellt nu när det är så himla fint väder ute. Soligt och fint.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

En rolig kund

När jag satt på jobbet ringde en man. Han hade klivit av på en tågstation för att han skulle ge en person en nyckel. Plötsligt åker tåget iväg. Kvar på stationen är mannen. Ha ha jag kunde inte låta bli att skratta åt det så här efteråt. Det var så jäkla komiskt. Så ni ska bara veta hur kul vi har det på jobbet.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Plaza ikväll

Har precis kommit hem från jobbet. Sitter och käkar nu. Man känner sig lite mör i kroppen efter arbetspasset. Ska fixa till mig och lyssna på musik. Sen blir det en sväng på Plaza. Känns som jag inte varit där på evigheter. Det blir så när man jobbar som jag gör. Vad ska ni göra en sån här lördag?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Jobbdax

Klev upp tidigt idag fast jag inte behövde det. Börjar inte jobba förrän klockan 14. Får betalt så fort jag kliver på bussen. Bra va. Har suttit med datorn hela dagen. Ett evighetsgöra. Men ett roligt evighetsgöra. Tiden bara flyger iväg. Så har ni inget att göra. Sätt er vid en dator så flyger tiden iväg i ett naffs. Matlådan är iordningställd. Känner att jag har lite ont i nedre delen av ryggen. Inte mycket men det känns. Fast det påverkar mig inte när jag ska jobba ikväll. är nog bara en släng av förkylningen kan jag tro. Ska slänga i mig lite mat innan bussen går.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Snygg vårjacka

Hittade den här ursnygga jackan alldeles nyss. Den skulle vara perfekt att ha när det blir vår. Snygg blå färg och trycket är pricken över i et. Det lyser upp så häftigt. Märket är De Palma från Nelly. Priset är på 1 299 spänn. Lite väl mycket kan jag tycka. Visst är den ursnygg?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Bara en skön TV kväll

Nu har jag lagt mig i soffan. Jag har bestämt mig för att jag bara ska ligga här ikväll och njuta och titta på TV. Känner att jag är värd det. Hoppas det går nån bra film. Längtar efter en go film nu. Just nu är det frågesportprogrammet "Vem vet mest". Ett himla bra program. Jag lär mig nåt nytt hela tiden och sen är det himla nice att få gissa. Snacka om att jag blir glad när jag kan svaren. När jag får lön så tror jag att jag ska köpa mig en stor kudde som jag kan ha när jag ligger i soffan. Det ska vara en stor så jag kan burra ner mig ordentligt. Kanske blir det nån kudde till.




Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ledig dag

Jag har haft det så skönt på min lediga dag. Plockat undan lite här hemma som jag inte hunnit med när jag jobbat. Suttit vid datorn hela dagen och pulat med bloggarna. Kollat mail. Rensat mail. Registrerat. Ätit lite. Just nu känner jag mig rätt trött i skallen och kroppen. Har skaffat mig ytterligare en blogg. Ja jag vet. Det är mycket men nu blir det inga fler. Det lovar jag er. Ni kan kika på den nya här. Det har blivit mycket jobbande den senaste tiden så det kändes underbart bra att vara ledig hela dagen. Man får passa på att fixa med saker och ting då man kan.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Salem Al Fakirs klädstil

Artisten Salem Al Fakir bekänner vad han föredrar för klädstil. Jag älskar hans stil. Modernt, snyggt och sexigt. Fast nästan allt skulle vara snyggt på honom för han är ju så himla snygg som bara den. Jag menar hans utseende för de som inte hängde med. Vad tycker ni?


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Snyggstenarna som blev fulstenar

Idag gick jag genom vårt nya miljontorg. De gula stenarna var blottade eftersom det är värme under dem. Innan torget byggdes var det en livlig disussion om vilka gatustenar man skulle anlägga. Till slut blev de de här gula stenarna. Jag kan säga att de var svindyra och fick specialbeställas. och vad ser jag nu? Jo det ser ut som de har legat där i minst sjutio år. Skitiga och fula. Det hade varit bättre att vår kära kommun hade använt våra skattepengar på ett bättre sätt. De hade kunnat köpt mycket billigare stenar istället som hade varit mycket snyggare. Men kommunpamparna lyssnar inte på oss medborgare. Snyggstenarna blev fulstenar.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Jävla hosta

Är så himla less på min hosta som jag fått. Har käkat alla möjliga tabletter och gurglat. Visst det har blivit bättre men bra är det inte. Hostar och hostar så jag nästan blir tokig. Hoppas verkligen att det är mycket bättre imorgon när man ska upp 6 och fara till jobbet. Håller tummarna. Hur mår ni då?



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Dip med grönsaker

När jag kom hem från jobbet kände jag mig så himla sugen på något gott framför Tvn. Funderade på chips och dip men ångrade mig och var på affären och köpte gräddfil och dipmix. Morötter hade jag hemma. Så nu har jag gjort i ordning dipet och ska njuta av det framför dumburken. Kände att jag är värt det eftersom jag fått förlängt jobb.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Extra bussresa idag

Var helt övertygad om att jag skulle börja jobba morgon idag. Så jag klev upp vid 6 tiden och gjorde mig iorning och knallade in till stan. Klev på vår buss till jobbet. Började bli osäker på om jag hade sett rätt på jobbtiden. Letade i mina papper men hittade inte shemat förrän bussen hade åkt ganska lång. Det visade sig att jag skulle jobba kväll istället. Attans också tänkte jag. Väl framme sa jag åt vår chafför att jag skulle åka med tillbaks. Tänkte först stanna men kom på att jag kunde göra lite saker hemma. Satt och surrade med chaffören på tillbaka resan. Han är himla trevlig kan jag säga. Så nu är jag hemma. Ska iväg med bussen klockan 14 - igen.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Fel låt vann

Ja då var melodifestivalen över. Tyvärr så missade jag finalen i går. men nu vet jag vem som vann tävlingen. Fel låt säger jag. Det fanns bättre låtar än Anna Bergendahl tycker jag. Men det brukar vara så att de låtar jag gillar bVilken låt tycker ni skulle vunnit?


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Sjuk dag

I dag har det inte varit en kul dag. Har legat i soffan hela dagen och frysit och varit het i ansiktet. Har proppat i mig förkylningstabletter. Så typiskt att jag ska bli sjuk just nu när jag fått jobb. Men jag är nog bra imorgon så då ska jag jobba. I går var jag sämre men det blev bättre efter några öl. Nu ligger jag i soffan och väntar på att "Blåsningen" ska köra igång.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Anna Nicole Smiths liv blir opera

Såg att det ska bli opera om supermodellen Anna Nicole Smiths våldsamma liv och död. Jag tycker att det är kul att det blir så. Skulle hemskt gärna gå och se den om jag hade möjlighet när den dyker upp. Men den lär ju gå upp i USA som vanligt. Jag såg en spelfilm om hennes liv för ett bra tag sedan. Visst blev man både faccinerad och berörd av hennes tragiska liv. Därför skulle jag vilja se operan också.


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kickof ikväll

Om några timmar är det dax för kickof med jobbet på Olearys. Ska bli jäkligt kul att få träffa och lära känna mina jobbarkompisar så här lite privat. Vi ska hålla till på övervåningen där jag varit på tidigare personalfest. Som tur var har jag redan köpt öl som jag tänkte ta innan jag drar dit. Har inte haft lust att dra in till stan idag så då var det bra att ölen köptes igår. Har bara tagit det lugnt idag. Skönt. Vad ska ni göra ikväll?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vem vinner i morgon?

I morgon kör finalen i Melodifestivalen igång. Spännande att se vem som vinner och får representera Sverige sen. Pernilla Wahlgren tror jag kommer ha stora chanser men jag vet inte vem jag håller på än. Har verkligen svårt att bestämma mig för det är så många braiga. Här är alla finalisterna i morgon kväll. Tyvärr så kommer jag inte att hinna se finalen. Ska iväg på personalfest. Lite trist att jag missar detta.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kämpig vecka

Har precis kommit innanför dörren efter en lång arbetsdag på mitt nya jobb. Det har varit en intensiv vecka därr man blivit inmatad med massor av nya saker. Känner mig fullproppad i skallen. Fast på ett positivt sätt. Ska snart hoppa i säng för jag ska upp klockan sex för att gå och jobba. Imorgon ska jag ta första samtalet. Spännande som den. Så god natt på er mina kära bloggläsare.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Möte med ABF

Har precis varit på möte med ABF om min sysselsättningsplats. Det kommer att bli ett underbart spännande projekt som man ska dra igång i Torvalla. Det kan leda till ett riktigt jobb också framöver. Helt fantastiskt bra. satt där i en timme och surrade om olika ideer och saker. Hon på ABF är helt underbar person. kommer att trivas som fisken med henne som chef. Nu får jag sätta fart så jag hinner med bussen till mitt jobb på SJ.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Välkommen till SJ

Det är helt otroligt vad allt går bra för mig nu. Nu ringde min jobbcoach och berättade att hon ordnat ett jobb åt mig. Det blir på SJs kundtjänst. Ska på info idag klockan 13 och sen klockan 14 åker vi till SJs lokaler för introduktion. Snabba ryck här. Fan va underbart bra att ha fått ett riktigt jobb äntligen. Så när ni ringer till kundtjänsten så kanske ni får höra mig säga "Välkommen till SJs kundtjänst. Vad kan jag hjälpa dig med?". Har ju sen tidigare jobbat på kundtjänst så jag vet vad det innebär. Det är kul att hjälpa folk. Bra va?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ska njuta av TV ikväll

Nu ska jag njuta i soffan och glo på TV. Så mysigt att bara slappa i soffan med ostbollar och cider. Precis nu är det premiär på "Svenska Hollywoodfruar". Det är jäkligt roligt att glo på det. Att se deras många gånger fjantiga liv och höra deras ortoligt korkade kommentarer. Vad tycker ni om den här serien?


TV3.se

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Mina affärsplanerna går vidare

Hela dan har jag suttit och pulat med den affärsverksamhet som jag håller på att starta upp. Nä jag avslöjar fortfarande inget än. Det är så  jäkla stimulerande och kul. Jag får en massa extra energi helt plötsligt. Det bästa är att jag får jobba i min egna takt. Ingen som står och skyndar på en. Man är sin egna chef. Underbart bra. Satt också och pulade med min andra blogg Bloggresursen. Har även flyttat den till mitt webbhotell så den nya adressen är stefanfalkelind.com/bloggresursen .



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Rena våren ute

Har precis vårit ute med doggen på en kvällspromenad. Blev lite paff när jag kom utanför dörren. Utanför var det rena rama våren. Varmt och överallt hörde man dropp från snön som smällte. Kan intyga att det var underbart att gå promenad i det vädret. Hur är vädret hos mina bloggläsare?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Diamond Dogs möter Anna Skipper


Se videon här

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Strul med att flytta bloggen

Ursäkta att det har varit problem med min blogg. Orsaken är att jag har skaffat mig en egen domän och flyttat över hela bloggen till mitt webbhotellkonto. Men nu fungerar allt som det ska. Det var bara ett litet fel jag gjorde men jag kom på vad felet var. Jippi!! Jag har tröttnat på allt problem med att vissa inte kunnat se bloggen eller att kommentera vissa inlägg. Problemet låg på blogg.se. Nu när jag flyttat hela köret ska det inte längre bli några problem i framtiden.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Plaza kväll med NoComments

Det var inte planerat att jag skulle ut igår. Men min tjejpolare B frågade om jag skulle hänga med och se det grymma bandet NoComments Plaza. Självklart att jag hängde på för jag älskar dom. Dessutom så känner jag dem och då blir det extra bra stämmning när man lyssnar på dem. Så först till B på en lättare förfest. Sen till Plaza. Underbart kul kväll. När jag stod och pratade med sångeskan så kom det fram en snygg kille till mig. Ingen jag kände. Han kanske var 30 bast. Han sa till mig att han ville följa med mig hem. Jag blev alldeles paff över en sån kommentar. Jag sa till honom att jag måste få fundera på det. Nej det får du inte, sa han. För då följer jag med henne hem, fortsatte han och pekade på sångerskan. Sen gick han iväg. Jag säger som så. Det är väl inte den smartaste raggningrepliken.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

För mycket plastkirurgi för Dynastin stjärnan

Visst kommer ni ihåg såpan "Dynastin"? Jag kommer iallafall ihåg Linda Evans som spelade Krystle Carrington. Senast hon var med i TV var när hon var med i kändisvarianten av ”Hell’s kitchen” förra året. Mest har hon ägnat sig åt hälsa och skönhet. Det märks. Inte på ett positivt sätt. Tvärtom. Överläppen har blivit för stor och hon ser verkligen ihop snörd i ansikten sen de dragit ihop ansiktshuden. Ja att ägna sig för mycket åt plastkirurgi ärr uppenbarligen inte så bra. Eller vad säger ni?


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Beethoven är på besök

Nu är en go kille här. Nä ingen polare eller så utan hunden Beethoven. Han har varit här förut så vi känner varandra så väl. matte blev tvungen att åka iväg söder ut en sväng så då ställer jag självklart upp och passar han under tiden. Har längtat efter han och nu är han här igen. Så roligt. Just nu ligger han och slöar lite. Det var underbart väder när jag var ut med han på promenad idag. Strålande sol.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Mycket pengar genom nätet

Ja jag kommer att tjäna mycket pengar genom internet. Håller precis nu på att starta upp en egen verksamhet som ska ge stora pengar. Nä jag ska inte avslöja nåt för er än. Ni får fortsätta vara nyfikna ett tag till. Självklart att jag berättar för er lite längre fram. Jag känner mig verkligen på hugget nu. Är det för att det börjar bli ljusare ute och varmare som gör det? Jag tror att det spelar in. Sitter nu och pular med min nya verksamhet. Det är så jäkla kul så jag kan nästan inte släppa det för idag. Men snart så blir det soffan och TV.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Jippi jag har fixat sysselsättningsplats

Det kanske låter lite kryptiskt för många av er. Sysselsättningsplats är en plats på ett företag eller organisation som långtidsarbetslösa måste skaffa sig när de kommit in i den såkallade fas3. Jag är snart där så nu har jag fixat en plats åt mig själv. Fan va glad jag är. Jag och fyra till ska starta upp "mötesplats Torvalla". Vi ska anorda olika aktiviteter för både barn och vuxna som bor i Torvalla. Det kommer att bli toppen för mig. Jag är gjord för det här jobbet. Gillar ju utmaningar och har jobbat som projektledare förut. Är sprudlande glad nu. Ett bekymmer borta. Skönt säger jag.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Här är det varmt och skönt

Tog en promenad in till stan. Måste säga att det är ett underbart skönt väder här nu. Varmt ute och soligt. Man börjar få lite vårkänslor. Känner att jag får mer energi och kraft nu när solen skiner och jag slipper allt snöande. Det skulle vara kul att få veta hur ni har det med vädret där ni är?



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Skäms Prince

Mega kändisen och sångaren Prince borde skämmas ordentligt. Han var inbokad att köra en konsert i Dublin men struntade totalt i att komma. Någon anledning gav han inte. Det kan hända saker som gör att en konsert blir tvungen att ställas in men i det här fallet fanns det uppenbart ingen som hellst anledning. Respektlöst så in i norden. Det är ju ett jobb det handlar om. Arrangörerna stämmer nu han på 17 miljoner. Det är helt rätt. Det ska kosta ordentligt för en artist när han skiter i att uppträda. Skäms!!!


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Pulat med min andra blogg

Nu har jag pulat färdigt med min andra blogg för idag. Det tar tid och kraft att fixa och bygga upp den. Men kul är det såklart. Annars skulle inte jag sitta med det. Jag har upptäckt att det alltid finns nåt att göra med bloggarna jag har. Det tar liksom aldrig slut. Föresten är det nån av er bloggläsare som har problem att läsa eller kommentera i den här bloggen? Och det är meningen också. Känner mig rätt trött i skallen just nu. Ser att klockan har blivit mycket så jag får nog ge mig nu och göra lite käk.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

En blogg till

Nu har jag precis skaffat mig en till blogg som jag döpt till Bloggresursen. Nej den här bloggen kommer inte att försvinna. Absolut inte. Den är kvar som vanligt. Den andra bloggen är en resurs för dig som bloggar. Där kommer du att hitta inlägg om hur du får fler besökare till din blogg, hur du kan tjäna pengar på bloggen, hur du kan få poäng som du kan byta mot varor och mycket mer. Så idag har jag suttit och filat på bloggen. Puh!! Det tar tid. Det går inte på en kafferast precis.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Massageolja och glid i paketet

Var precis och hämtade mitt paket från Lustjakt. Jag hade beställt lite massageolja och glidmedel. Ena flaskan var bara glidmedel med en söt smak och lukt och den andra var kombinerad massageolja och glidmedel med annanaslukt och smak. Ja man kan faktiskt äta dem om man känner för det. Bara 120 spänn per flaska med portot. Som en del av er kära bloggläsare vet så är jag återförsäljare för Lustjakt så då tjänar jag 20%. Jäkligt bra. Läs här om du också vill bli återförsäljare.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,





RSS 2.0