90-tals party ikväll



Lördag dag. J och jag håller på att ladda inför kvällens 90-tals party på Twain. Det ska bli så jäkla kul att gå på det. Tack och lov så är det bra tid nu så vi hinner på bolaget. Det är så bra att de har öppet på lördagar också så man inte behöver planera inköpen. Det är bra när man är lite lat och bekväm som jag är. Undrar om man ska ha den rosa slipsen ikväll eller nåt annat typ 90? Vad tycker ni kära bloggläsare? Föresten ni kommer väl ikväll?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Bakis dag

I dag har det varit en riktig bakis dag. Har faktiskt kännt mig halvklen under hela dagen och även nu med. Så funkar jag. Jag är inte bara bakis en liten del av dagen och sen är det bra. Nä jag är bakis presis hela dagen. Det spelar ingen roll hur mycket eller lite jag häller i mig. Sen så har jag jobbat hela dan idag också. Men det gick bra. Det var inte planerat att man skulle dricka nåt igår men J kom förbi och var sugen på att ta några öl senare på kvällen. Jag är inte derekt svår övertalad. Så då blev det glasbanken och sen på kvällen så knatade jag till B. Där var J, A, G och sen dök J och D upp som gubben i lådan. Hade superkul ska ni veta.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Hutlöst pris för att få tänderna fixade

Fy fan säger jag. Över 2 000 spänn för att gå till tandläkaren. Hutlöst pris för att få tänderna fixade. Det är ju nåt man måste göra annars har man inga tänder kvar till slut. Nu var det tredje gången jag var där. Det tog ungefär en hel timme och hon lagade,slipade och borrade. Fast det kändes himla skönt att få det gjort..för denna gången. Ska dit igen snart. Suck! Jag säger bara det att det är underbart att ha en så bra tandläkare som jag har. Hon är så himla trevlig och tar det lugnt när hon fixar och donar med mina tänder. Dessutom så är jag en bra patient, säger hon. Inte ofta jag känner nåt när hon håller på. Så nu är man lite finare i käften än innan man gick det. Det är ju positivt. Så snart kommer man ha tänder som en fotomodell ha ha.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Filippa Ks vår och sommar kollektion



Här bjuder jag på Filipp Ks vår och sommarkollektion för oss killar. Bomber jackan är underbart snygg. Så enkel och stilren. Jersey Bomber jacket är namnet och jeansen till gör den ännu tuffare. Sam Washed Jeans heter dom. Klicka på miniatyrerna för att se större bild.





Two -tone Poplin Shirt heter den här enkla och stilrena skjortan tillsammans med Sam Washed Jeansen. Helt underbart snyggt med ljusare färg på armarna. Perfekt mörkhet på resterande. Precis lagom mycket.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Madonna på Kabbalah-centret i helgen


posh24.se

I helgen dök Madonna upp  på Kabbalah-centret i New York för att vara med på en gudstjänst. I släptåg hade hon med sig sin före detta man Guy Ritchie och sina barn. Efteråt lämnade han centret med sina barn. Vad tror ni kära bloggläsare? Kommer de att bli ett par igen? Kommentera.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Jag har gått vidare i Bästa manliga bloggare i kategorin mode/stil



Jippi!! Jag har gått vidare i tävlingen Bästa manliga bloggare i kategorin mode/stil. Min blogg tillhör de 10 som fått flest nomineringar så nu har min blogg gått vidare. Tack alla ni kära bloggläsare som hjälpt till!! Snälla gå in på den här länken och rösta på min blogg så att jag vinner. Dessutom är ni som röstar med i utlottningen av en lyxig överraskning. Snälla kära bloggläsare. Hjälp mig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Må bättre med en CD



Ibland vaknar du på morgonen och är på dåligt humör. Du är irritrad på allt och alla. Din sambo är i vägen. Barnen råkar spilla ut mjölken. Eller så känner du dig så stressad och skulle vilja varva ner några stg. Här kommer några tips på CDs från Happy Store som hjälper dig med ditt dåliga humör och att stressa ner. En bra start på dagen heter den ena. En röst leder dig igenom en morgonövning tillsammans med skön bakgrundsmusik. Producent är Björn Melander och musiken är gjord av Doru Apreotesei. Priset är 89 spänn. Den andra plattan heter Slappna av och bli av med stressen. En röst tar dig steg för steg igenom så att du hamnar i ett avslappnat tillstånd. Även denna är producerad av  Björn Melander och musiken är gjord av han och Doru Apreotesei. 85 riksdaler och den är din.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Hjälp mig. Nominera min blogg



Min  blogg är nominerad  till Bästa manliga blogg inom mode/stil.  Så nu behöver jag hjälp av er kära bloggläsare så att jag vinner. Det vore hel nice om det blev så. Så klicka på den här länken och nominera min blogg, genom att skriva en kommentar där. Glöm inte  min tävling som jag har här på bloggen. Så tävla och vinn. Klicka på tävlingsbilden i vänster menyn.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No Comments på Plaza


Foto: Stefan Falkelind

Skulle igentligen inte ut på krogen igår. Kom hem från jobbet och kände mig rätt så trött fast ändå pigg. Plötsligt ringer telefonen och i andra änden fanns B. Hon undrade om jag skulle ut. Hmmm funderade en snabbis och bestämde mig för att det skulle bli utgång. B nämnde att No Comments skulle köra på Plaza så då var det ingen tvekan vart man skulle dra. Älskar den gruppen. Knallade in till stan och mötte upp B. Hade min kamera i ena handen. För självklart måste jag fota mina favvosar. De var precis lika underbart braiga som de brukar. Mycket folk var det Plaza. Lite för mycket tycker jag. Blir ju så himla trångt och bökigt. Om ni undrar så blev det ingen efterfest och jag är glad över det. Annars hade man mått kass.







Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Serverade min första kebab idag


Min chef Alex. Foto: Stefan Falkelind

Alex blev tvungen att springa i väg på banken i ett ärende så han visade mig lite snabbt hur man gjorde i ordning kebabtallrik och falafeltallrik. Sen visade han hur kassa apparaten fungerade. Nu för tiden är de så himla avancerade så man blir alldeles förvirrad. Försökte memorera in vad han visat. Alex han bara sticka iväg så kom det in en kund som beställde kebabtallrik. Visst blev man lite nervös när man skulle servera för första gången i hela mitt liv. Tänkte att hur skulle det här gå? Men jag fixade det galant. Det blev såklart strul när jag skulle slå in det i kassan. Allt kan ju inte gå bra. Tryckte lite fel men det ordnade till sig sen när han kom tillbaka. Puh!! säger jag bara. Hur har ni kära bloggläsare haft det idag? Är så himla nyfiken.

 Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,


Fan va bra att ABBA fick priset



Fan vad glad jag blir när jag läser att ABBA fått Lifetime achivement Award på Rockbjörnen galan. Tidningens läsare valde helt rätt när de valde just ABBA som mottagare till priset. Det kunde inte valts bättre. ABBA är helt självskriven. Gudomlig musik de gjort. Musik som håller än i dag och är precis lika populär som då det begav sig. Plus i kanten till att de två brudarna fanns på stället och tog emot priset. Självklart fick de frågan om en återförening. Nä, nä låt det vara som det är. Håller med Abborna på den punkten. Vad tycker ni kära bloggläsare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Dåligt av killarna


Foto: Stefan Falkelind

Jag hann faktiskt med lite innan jag skulle iväg och jobba. Klev upp i lagom tid. Eller det var väl inte så himla lång tid kvar innan jag skulle ge mig iväg. Tog telefonen och ringde ett samtal som jag gruvat mig för att ringa. Kändes himla skönt att få det gjort. Sen ett telefonsamtal till. Dax att knata in till jobbet. Kände mig ganska sliten men tog lite kaffe och då kändes det genast bättre. Grossisten kom äntligen dit och plockade ner fasadskylten. De hade klantat till sig och kört på den så nu skulle de fixa till den. Trots att de lovade att komma tillbaka med den lite senare så dök de jäklarna aldrig upp. Sååå dåååligt!! Vad har ni kära bloggläsare gjort idag?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Lite mycket idag

I dag känns det verkligen som man har haft fullt upp. På ett positivt sätt. Först var jag på morgon möte med K på Landstingen. Kände mig lite stressad för jag skulle iväg och jobba om några timmar. Det blev prat om hur mycket pengar RFSL i Östersund skulle få för HIV/STI arbetet dettta år. Summan vi kom överens om var J och jag hel nöjda med. Det är alltid så lättsamt att träffa K och diskuttera vad vi funderar på för aktiviteter. Ett superbra samarbete har vi. Sen fick jag springa iväg så jag skulle hinna till jobbet på Istanbul City. Hann precis i tid eftersom det också ligger i stan. Var himla stressad men det la sig rätt snabbt när jag väl kommit dit. Känner att man druckit lite väl mycket kaffe idag. Trivs himla bra där. Skulle gärna vilja ha nån anställning där. Vi får väl se hur det blir med det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Mina nya pjucks


Foto: Stefan Falkelind

Idag så fick jag ett par nya pjucks. De behövs verkligen just nu. Här utanför är det mycket snö fast inte så kallt. De är sköna och jag invigde dem genom att gå in till stan iförd dem. Kändes himla nice om fossingarna. Tycker att de är riktigt snygga. Perfekta promenadskor som är lite så där diskret. Märket är Nicks world. Priset vet jag faktiskt inte. De är inköpta i Östersund iallafall. Vad tycker ni om den? Snygga?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ur coola tishor


American apparel store

Var in på American apparel stor i kväll. Jag säger bara wow. Vilka underbara tishor de har. Valde ut de här favvosarna. De är så himla coola.  Den här hand tryckta i 100% bomull gillar jag speciellt för den härliga färgen. Mönstret är verkligen vackert. 32 dollar och den är din.


American apparel store

Dt här stora trycket gör tishan enkel fast ändå utstickande. Den är gjord i 50% polyester och 50 % bomull. Priset är 27 dollar.


American apparel store

Den här lyser det verkligen om. Blickarna dras absolut till den när du har den på dig. Gillar att trycket täcker hela tishan. Helt i bomull och du får punga ut med 25 dollar för den.


American apparel store

Gudomligt snygg. Att man blandat ringar,trekanter och fyrkanter gör den coolare. 29 dollar är prislappen. Vad tycker ni? Vilken är snyggast?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Min blogg har blivit nominerad



Jippi !! Såg i en kommentar här på bloggen att nån nominerat min blogg till Bästa manliga blogg inom mode/stil. Fan vad glad man blir. Det är den första nomineringen jag fått. Vinner jag så skulle man få nåt fint pris. Jag gick genast in på bloggen där tävlingen finns.  Så nu behöver jag hjälp av er kära bloggläsare så att jag vinner. Det vore helt underbart om det blev så. Så klicka på den här länken och nominera min blogg, genom att skriva en kommentar där. Appopå tävlingar. Min tävling som jag har här på bloggen har jag ändrat tävlingsreglerna på. Så tävla och vinn. Klicka på tävlingsbilden i vänster menyn.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

En riktig bakisdag

I dag har det varit en riktig bakisdag. Fast jag har deffenitivt inte varit på latsidan. Tvärtom. Klev upp ganska sent på dan. Klockan hade hunnit bli över två. Lite mat och så ringde en tjejpolare B till mig. Vi kom in på dricka och jag blev så sugen på Cola så nästa anhallt blev affären. Sen satte jag mig framför datan och började jobba med bloggarna. Ett oändligt jobb. Det tar aldrig slut och jag kan sitta med det hur länge som hellst. Fast just idag är det lite småjobbigt eftersom man är bakis. Speciellt att glo på skärmen när man är bakis är inget nice alls.  Fast sen får man njuta av lite TV. Hur har ni kära bloggläsare haft det idag?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Plaza ikväll

Polaren ringde nu och frågade vart jag skulle i kväll. Först så sa jag att ja brutit foten men det gick han inte på. Sa sen att jag skulle på Plaza (vart annars). Så nu håller man på att ladda för utgång. Måste verkligen raka mig. Nä bara i ansiketet blir det. Det ser för jävligt ut i facet nu. Jag brukar inte vara skäggig. Gillar liksom inte det. Tack och lov så är klockan bara barnet nu så tid finns att fixa till sig. Man kanske hittar drömprinsen ikväll? När jag tror inte det. Har jag inte hittat nån hittills så varför skulle jag hitta nån ikväll. Men man vet ju aldrig. Musiken är på här. Älskar musik. Vad skulle man gör utan den? Jag bara frågar. Vad ska ni kära bloggläsare göra ikväll? Kommentera här är ni goa.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Bästa jobbet man kan ha

Jag är så jäkla glad. Nu har jag det bästa jobb man kan ha. Jobbar med att fixa till en blogg åt restaurangen Istanbul City här i Östersund. Sen ska jag också sköta om den. Det är så himla nice och det är precis det jag vill jobba med. Att blogga. Känner Alex på placet. En helt fantastisk människa. Så underbart trevlig och snäll. Har min arbetspraktik där nu och ska hjälpa han i restaurangen och fixa och dona med bloggen. Känner mig otroligt nöjt och glad över det. Kika in på den och kommentera vad ni tycker om den. Är så nice med kommentarer.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Strömavbrott

Var på stan idag och när jag kom hem därifrån och skulle öppna porten så upptäckte jag att den var låst. Låst på dan?,tänkte jag. Blev fundersam men tänkte att de kanske hade börjat att låsa porten även på dan. Låste upp och väl inne i lägenheten tyckte jag det var ovanligt tyst och lugnt. Tänkte inte på det så mycket. Skulle tända i sovrummet så det skulle bli lite ljusare men inget hände. Fan, tänkte jag. Har lampan gått här med? Prövade i vardagsrummet men lika där. Hela lägenheten var totalt strömlös. Kollade i trapphuset och där fanns det inte heller en gnutta ström. Det visade sig att nån server hos Jämtkraft hade brakat ihop så att det var strömlöst lite var stanns. Affären var utan. Min granne likaså. Fan tänkte jag. Märkte hur beroende man är av ström när den försvinner. Det tog en timme innan den kom tillbaka och jublande glad blev jag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Skitsnack av forskarna



Ha ha låt mig skratta. Höll på att ramla av kontors stolen när jag läser att några forskare i Durham kommit fram till att för mycket kaffe kan göra att du hallucinerar. Dricker man mer än sju koppar om dagen så kan man börja se lite spöken och höra sånt som inte finns. Vilken jäkla skitsnack. De är ute och cyklar och bara spekulerar. De har studerat 200 personer. Wow 200. De menar att koffein förvärrar efekterna av stress. Det kan jag skriva under på direkt utan en blinkning. Eftersom när man är stressad så får man en massa kortisol. De här forskarna menar att  hormonen eventuellt kan göra att man hallucinerar. Eventuellt? De vet ju inte nåt så det är bara skitsnack från deras sida.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Jag dör av stressen snart

Fy fan säger jag. Är så stressad att jag tror jag dör alltså. Idag har det verkligen stressat till sig ordentligt för mig. Var inte ett dugg stressad när jag klev upp och gjorde mig i ordning för att knalla in till arbetsförmedlingen. Kom dit i god tid. Kändes himla bra det. De hade inte ens öppnat så jag fick stå och vänta en stund. Träffade min underbara arbetsförmedlare M. Man kan nog inte ha bättre tror jag. Vi pratade om vad jag sysslat med sen jag var där. Sen kom vi in på att jag behöver praktikplats. Hade redan funderat ut att ha det på Istanbul City och det var helt ok. Så efter att ha skrivit på papper så knatade jag vidare till Istanbul City och det var inga problem att få ha det där. Helt underbart bra. Kände mig så himla nöjd. Drack lite kaffe och surrade med A. Sen hem och då började stressen. Skulle betala räkningar åt en förening. Tog fram pärmen och när jag kollade alla räkningarna så blev jag så himla stressad. Loggade in och började fylla i. Ena efter den andra räkningen. Beloppet som skulle betalas steg och steg. Kändes som att det aldrig skulle ta slut. Men nu är alla räkningarna fixade. Trodde jag skulle dö av all stressen. Men nu är det över. Puh!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Så cool den är


Foto: Stefan Falkelind

Det var ett tag sen jag fick den här urcoola kontokorts/visitkorts/sedelhållaren från Kitsch.se men jag måste göra det här inlägget känner jag.  Det som är extra finurligt är att man även kan ha ciggen där i eftersom den är precis lika hög. Den är underbart cool och så jäkla snygg. Jag blev extra glad när jag såg att det var Madonna på bilden. Älskar rosa så jäkla mycket. Den här hållaren kommer jag att ha med mig överallt.  Köp din egna för 29 spänn på Kitsch.se eller tävla om en i min tävling här.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vintern suger


Från min ballekong. Foto Stefan Falkelind

Måste bara säga att här är det en riktig skit vinter. Fast man bor så långt norrut så kan man inte tro det man ser ute nu. Knallade iväg in till stan för att hämta några föreningspärmar. Fick traska mig igenom snö som blivit till slask och stora vattenpölar. Kände att man började bli lite blöt i skorna. Föredrar faktiskt när det är kallare så man slipper den här jäkla slasken. Kommunjobbarna kunde ju ut och skrapa trotoarena och gatorna nu. För sen fryser det och blir snorhalt. Väl framme på lokalen fanns inga pärmar. Så trist när man traskat hela vägen in till stan. Han hade glömt att ta med dem dit. Får hämta dem ikväll då. Fast hade andra ärenden också. Hur är vädret hos er kära bloggläsare? Skriv jag vill veta hur det är där ni bor. Föresten glöm inte min blogg tävling som jag har här. Tävla som bara den please.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det bidde wok


Foto: Stefan Falkelind

Nu har jag äntligen käkat. Det tog sin lilla tid att komma på vad som man skulle stoppa i magen. Funderade först på att gå på affären och köpa mig nåt men jag vet att då hade det blivit nåt enkelt färdig gjort. Typ korv och potatis. Kikade in i min frys och såg att jag hade wok där. Så fram med påsen och stekpannan. I med grönsakerna och en svätt havregrädde. Lite kyddning och vipps så var det klart. Att det var gott kan jag lova er kära bloggläsare. Enkelt och gott. Vad åt ni till middag?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vad blir det för middag?


Det börjar dra ihop sig för middags bestyr. Funderar på vad man ska äta idag då? Hmm, har ju pasta hemma så då behövs det bara lite sås på det:) Fast jag är helt värdelös på att laga mat. Lyckas inte så bra i köket. Fast att värma i micron är jag himla bra på. Det finns ju en uppsjö av pastasåser på affären men det skulle var kul att göra en egen. Nån som har nåt bra recept att dela med sig? Vegetariskt ska det vara så klart. Inget kött här inte. Blä, blä!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

En god kopp te


Foto: Stefan Falkelind

Har precis druckit en kopp te. Tänkte att jag skulle prova en annan sort av de te märkena jag fått från Tekompaniet. Stod lutad över köksbordet och valde omsorgsfullt. Den sorten jag drack häromdagen som smkade blä har jag nu fått förklaring till varför det va så. De hade fått en dålig leverans som de reklamerat nu. Så jag hade ju helt rätt att de inte smakade gott. Idag tog jag Four O´clock: The energie Pomme-Grenade. Ett rättvisemärkt te. Gud va det va gott. Lagom smak av jordgubb och guarana. Blev himla pigg av det så det ska jag dricka mer av.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Hon bara föll ihop på dansgolvet

Är så grymt bakis idag. Blev en riktigt blöd kväll igår. När jag var på cafeet så kom S,E,S och M in och fikade. Var så kul att träffa dem. Satt och drack kaffe och surrade med dem. S undrade om jag skulle ut på krogen. Kan ni tänka er. Det var precis det jag satt och funderade på att göra. Så efter stängningsdax bestämde jag mig för att det skulle bli utgång. Så S,E och M hängde också med ut. Först gick vi förbi Captain Cook men de hade redan klappat ihop. Traskade till Simon o Victor men där var det lika. Fast det var inte så konstigt för klockan hade hunnit bli sent. Vi skyndade oss vidare till Plaza. Där var det drag som vanligt. Lagom mycket folk tycker jag. Lite öl och dans. När jag stod vid dansgolvet såg jag att vakterna höll på med en tjej som var på dansgolvet. Hon var alldeles ledlös och kunde inte ens stå upp. De fick lov att vara två vakter för att försöka lyft upp henne på fötterna. Men det gick inte all för hon hängde som en klänning på en tvättlina. Sen helt plötsligt så bara slocknar hon och faller ihop på golvet. En av gästerna går fram och känner efter om hon har nån puls. Vakterna tar varsitt tag om hennes ben och armar och bär iväg med henne. Fy fan vad det kändes otäckt att se allt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Fick lite te på posten


Foto: Stefan Falkelind

Blev så himla glad i dag. På golvet nedanför brevinskastet låg ett lite tjockare brev bland posten. Tog upp det och undrade först vad det kunde tänkas vara. I brevet låg det te prover i alla möjliga spännande smaker. Ska bli så himla spännande att samak på de eftersom många av smakerna har jag aldrig tidigare smakat. Te:t fick jag från Ola på Tekompaniet. Tackar för det! Har precis druckit det med hallonssmak men det smakade inte ett dugg hallon. Blev verkligen besviken. Det var inte på långa vägar gott. Hoppas de andra är nutbara.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Jobb på cafeet ikväll

Oj klockan bara tickar på. Måste göra mig i ordning eller kanske oordning. Jag ska knata in till stan och jobba på RFSLs cafe ikväll. Som vanligt på torsdagar puh. Suck och stön. Undrar vilka som kommer dit ikväll? Det känns inte så himla kul att i princip jämt jobba där. Tycker att andra kunde ställa upp mer vi är ju ändå en förening. Det är ju inte mitt cafe. Dessutom så gör jag det helt gratis och offrar min tid. Man blir jäkligt less att behöva offra min tid på att vara där i flera timmar. Visst det är kul ibland också. När jag träffar trevliga och goa personer som kommer dit och fikar. Man hittar alltid nåt att snacka om. Lite dösnack och många intressanta diskussioner. Det verkar vara super kallt ute. Huvva att man ska traska in till stan i denna kylan

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommande sneakers modeller



Här har jag hittat några riktigt snygga och tuffa sneakers i canvas. Det är Paul Smith och Marc Jacobs kommande modeller. De svarta är döläckra. Perfekt att ha i vår. Vad tycker du om pjucksen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Svenska bloggers tjäna kosing idag

Jag säger bara wow. Fick tips av min polare D, om ett ytterligare sätt att kunna tjäna lite kosing på att plita ner blogginlägg om produkter, hemsidor, företag mm. Företaget han tipsade om heter Bloggerwave och de jobbar tätt  ihop med ledande företag över hela Europa. Du plitar ner precis vad du tycker om exempelvis produkten eller företaget.  Konceptet är känt i USA där det har växt sen de började 2005 och blivit känt som ett alternativ till traditionell annonsering, "väggreklam" och bannerreklam. Så nu är det bara att börja att tjäna lite kosing! Logga in på  www.bloggerwave.se så får du veta hur du kommer igång. Jag lovar er att det funkar jäkligt bra. Fick mitt första "jobb" direkt. Helt fantastiskt bra och gör kul.




Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Blev inget gott


Foto: Stefan Falkelind

Tänkte ta mig nåt att äta och hittade inte något annat än det här. Brunsås och kokt brocolli med kokta morötter. Smarrigt va? Not, inte så gott. Det liksom fattas nåt. Älskar brunsås som bara den och mörötter och brocolli. Men så här blir det icke bra. Det skulle ha varit sojabiffar till. Närå jag är inte hungrig nu. Har ätit annat också ikväll. Gissa vad? Men ni måste hålla med om att det ser smarrigt ut när man tittar på bilden?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Superbloggare om vägen till sina rötter



Jag bara måste få tipsa er om en skitspännande blogg. Vägen till Emmas rötter om Östersunds bruden Emma och hennes polare Saras väg att hitta Emmas biologiska mamma i Columbia. Jag blir himla impad över allt det arbete tjejerna lägger ner för att få ihop pengar till projektet och allt annat arbete med alla papper. Så nu är det bara för er att kika in på deras ursnygga blogg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Lite mycket kaffe blev det



Knallade in till arbetsförmedlingen för att regga mig som mellan två jobb sökande. Vilken jäkla kö det var till deras "kundtjänst". Trodde det var rea på jobb he he. Men sån tur kunde det ju inte vara. När jag äntligen kom fram till disken så fblev jag hänvisad att ta trapporna upp och snacka med I, så hon kunde skriva in mig. Det gick fort och smidigt. Hon är så himla bra att ha att göra med. Sen kände jag att jag nog måste gå förbi Istanbul City och hälsa på A. Ute var det så jäkla kallt att man nästan frös till en isbit. Fick lite kaffe så värmen kom tillbaka. Fast det var lite väl svalt där inne. Tänkte bara in där en snabbis men det blev flera timmar man satt där och surrade med A. Är så mysigt att sitta där. Avslappnat och trevligt. Vi har alltid så mycket att surra om. Efter ett tag så kom det in en tjej som jobbat där tidigare. Hennes svenska var inte så bra så det blev till att snacka på engelska med henne. Inga problem med det. En helt underbar brud. Hoppas jag träffar henne igen. Hon fick mitt visitkort till bloggen. Jag måste ju passa på att göra reklam för den i alla sammanhang. Det var så in i norden kallt när jag sen skulle knata hem till Frösön. Fingrarna blev alldeles stelfrusna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Min TV kanal är uppdaterad



Här är min egna TV kanal. Se och njut! Kommentera gärna vad ni skulle vilja se.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Är homosexuell kärlek anorlunda än heterosexuell?


N och J förlovade sig på Club Alexis 16/2-08. Foto: Stefan Falkelind

Vår svenska lagstiftning diskriminerar homosexuella par som vill ingå äktenskap.
Då gäller det inte att vi är lika inför lagen. Lagen gör åtskillnad och visar på att heterosexuell kärlek är mer värd än kärlek mellan två av samma kön. Homosexuella får inte gifta sig och ingå äktenskap i lagens mening. Vi får nöja sig oss med att tillåtas ingå parnerskap. Är inte kärlek mellan två personer lika mycket värd oavsett vilken sexuell läggning man har? Jäkla märkligt är det. En lagstiftning som diskriminerar måste självklart ändras. Motståndare till samkönadäktenskapslagstiftning hävdar att äktenskapet är till för man och kvinna. Punkt slut. Så har det varit och inte ska man ändra på en tradition. Varför denna inskränkthet? Vi homosexuella vill inte ta ifrån heterosexuella sin rätt att få gifta sig i enlighet med lagen utan bara helt sonika få samma rättighet. Jag ser inte någon konflikt i det. Den som har rätt att viga ska då viga alla. Inte någon godtycklighet. Helt enkelt följer man lagen eller så får man inte vigselrätt. Kan det vara så svårt? Det handlar om en så självklar sak egentligen. Att kärleken är lika värd även om man är bög och vill gifta sig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Jag älskar min blogg



Jag älskar min blogg. Kan man verkligen älska en jäkla blogg? Ja visst kan man det. Det är som ett beroende fast i positiv mening. Jag får chansen att säga precis vad jag vill utan att nån kan hindra mig. Vilken underbar känsla att det är jag själv som väljer vad som ska stå i bloggen och vilka bilder som läggs upp. Det kallar jag frihet. Självklart har jag som mål att beröra, roa och inspirera. Jag tar min blogg på största allvar och allt jag skriver står jag för till 100 %. Jag skriver aldrig ut namnen på de som finns med i mina inlägg. Bara första bokstaven sen räcker det. Det är en annan sak om personen är offentlig, då får jag göra en avvägning. Sen är det underbart roligt och sporrande att veta att bloggläsare gillar min blogg och det jag skriver. Älskar att få kommentarer på inläggen. Jag är otroligt tacksam för alla mina bloggläsare.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Nu ska jag bli modell


Från Storsjöyran 2007

Nu så ska jag bli modell he he. Jag har precis just nu anmält mig till modelljakten.se. Ska bli spännande att se vart det leder. Det kanske inte ens leder nånstans men det som vågar har nåt att vinna. Fick tips om det genom min underbara vän Towas blogg. Hittade en bild på mig som jag genast fixade upp i min profil på sidan. Så nu skulle jag vilja att alla ni bloggläsare röstade på mig. Please! Bara att klicka här

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inte ett enda ord blev sagt

Strax är klockan slagen ett på natten eller ska man säga på morgonen. Idag har det varit en slö och skön dag. S och jag klev upp efter nio nångång och käkade frukost. Det känns faktiskt bättre att kliva upp i någorlunda tid och äta frukost. Vi sa inte ett enda ord till varandra under hela frukosten. Tystnade var total. Det enda som hördes var skedarna som slog mot porslinet och en och annan liten harkling. Vi tittade på varandra lite då och då. Jag vet att ni tror det värsta. Nejdå, det var ingen bråk mellan oss som gjorde tystnaden. Det finns en helt naturlig förklaring. S är helt döv. Så enkel var det med den saken. Självklart så kändes det ovanligt att hålla truten när jag är van att snacka när jag har nån bredvid mig. Fast vi "pratade" så klart med varandra genom att skriva på block. Hade båda varit hörande så hade det varit ett himla ljud av våra röster. Det är faktiskt en fördel när man skriver istället för då hinner man fundera på vad man vill få fram. Nu har S åkt hem eller rättare sagt han är hemma nu. Det känns väldigt tomt här nu. Saknar honom redan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Härligt museum vi har

Nu har det blivit kvällning. Kallt och rått ute. Min polare från Stockholm, S, är här på visit. Tyvärr så åker han hem imorgon eftermiddag. Klev upp och gjorde i orning frukosten åt oss. När jag är själv brukar jag inte idas göra nån frukost. Är så himla lat. Så det var omväxling som behövdes. Vi knallade in till stan i härligt solsken. Målet var Jamtli och museet. S ville att vi skulle kika lite där. Himla härligt museum vi har här i Östersund. Trodde inte det skulle vara så här stort. Man nästan gick vilse. Nog för att jag är lite vilse i pannkakan ändå he he. Det tog ett bra tag att gå runt och se allt spännande. De har verkligen fått till det stämningsfullt där. Kaffe blev det sen på det mysiga kafeet som de har. Vi hann också med en liten mini guidning inne i stan. Jo det var jag som var guiden. Man måste ju passa på att visa upp stan när man får stor främmande ända från huvudstaden. På hemvägen höll vi på att frysa ansiktena av oss. Det hade blivit riktigt kall må jag säga.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fest och nyårsbrand


Foto: Stefan Falkelind utom de på mig.

Ja äntligen kommer här bilderna från nyårsafton. Jag glömde ju kameran hos T så jag har inte kunnat lägga ut dem förrän nu. Det var en superlyckad nyårsafton. Upskattar verkligen att jag blev bjuden till T. När J och Jag kom dit så var vi turligt inte sist. För ingen vill väl vara sist på en fest? Hmm vad skulle man välja från "baren"? Har alltid svårt att bestämma mig. Men det blev Bacardi tror jag det var. Så dök K, J och O upp och vi satte oss åt. T hade verkligen fixat och donat. Kändes som man var på Berns i Stockholm. Det var så himla mysigt. Förrätt, varmrätt och underbart god glass som avslutning. Sen när vi stod på balkongen så såg vi att det brann på Frösön. Det visade sig att det var nån skolbyggnad som det blvit fyr på. Jag tog fram kameran så fort jag kunde. Det gick inte så bra att fota som ni bloggläsare ser. Och jag som sa till de andra att kvällstidningarna nog skulle köpa bilden. Ha ha, knappast. Den såg bättre ut innan den kom in i datan min.














Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nice med singelsiter



Det är helt fantastiskt nice att blogga. Nu är det en helt ny dag och klockan bara tickar på. Man skulle nog hoppa i säng nu men är för pigg för det. Eller för trött. Eller vad man nu ska säga. Jäkligt bra att det finns sånna där siter där man kan lära känna andra singlar. Man sitter ju i samma båt liksom. Jag själv hoppas att lyckan kommer till mig också. Man har varit singel alldeles för länge. Jo visst. Självklart så träffar man killar men det klickar liksom aldrig för båda. Jag ska pussas som herrarna på bilden när jag knytit ihop påsen med en annan go kille. Jag fick tips om den där siten av T. Det tackar jag för.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,





RSS 2.0